Cine nu ne vrea în Schengen?, care-i problema patronilor?, câţi bani produce...

Cine nu ne vrea în Schengen?, care-i problema patronilor?, câţi bani produce crima organizată în toată lumea?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1315072042">

organized crimeDupă Franţa şi Italia, acum şi Spania se arată îngrijorată de intrarea României în spaţiul Schengen,  motivul principal invocat fiind corupţia, scrie Adevărul.

Consilierul prezidenţial Leonard Orban, fost negociator şef cu UE şi fost comisar european, a declarat că România ar trebui să înveţe din experienţa legată de fondurile europene, el menţionând că la patru ani după aderare, „experienţa nu este pozitivă”, relatează Mediafax.

Printre marile probleme pe care le au patronii în aplicarea strategiei de dezvoltare a afacerii se numără şi „lipsa de talent”, aceasta fiind semnalată de 57% dintre oficialii de vârf ai companiilor din România, conform studiului „Stra-tegia privind Forţa de Muncă”, realizat de Manpower, notează Gândul.

Criminalitatea organizată generează, la nivel global, venituri de peste 120 miliarde dolari anual, cea mai profitabilă activitate fiind, de departe, traficul cu droguri, afirmă Biroul ONU pentru droguri si criminalitate, citat de AFP.

Autorităţile italiene au acuzat casa de modă Dolce&Gabbana că nu a declarat venituri de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, conform Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.