Ciuhandu şi Cojocari, audieri la DNA

Ciuhandu şi Cojocari, audieri la DNA

4
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciuhandu suparat 1 pProcurorii DNA Timişoara au început cercetările după ce avocata Carmen Obârşanu a depus o plângere în care susţinea că finanţarea echipei de fotbal FC Timişoara de către primărie este ilegală, deoarece banii publici reprezintă sponsorizare pentru o firmă privată.


În ultimele zile au fost audiate mai multe persoane printre care şi secretarul Ioan Cojocari, considerat eminenţa cenuşie a municipalităţii în materie juridică. Surse judiciare au declarat, în exclusivitate, pentru PRESSALERT.ro că şi primarul Gheorghe Ciuhandu urmează să dea explicaţii pe această temă în faţa procurorilor anticorupţie. Plângerea avocatei a fost conexată la un alt dosar care-l vizează pe Cojocari. Secretarul Primăriei Timişoara nu a vrut să facă prea multe comentarii pe marginea audierilor. „Este legal contractul. Aici este ţara lui Papură Vodă . Contractul cu Poli este cel mai legal. Primăria a dat bani şi la CFR şi la rugby şi la baschet. Sunt aproape 30 de contracte pentru cluburi sportive. Omorâm sportul acum că vrea Obârşanu. Nu se poate”, a declarat Ioan Cojocari.

4 COMENTARII

  1. Io pa Ciuhendu’, Brendu’ si pa Nea Jean chiar uí inghit. Da’ ca mahaleant ce mi’s, nu pot pentru ca sa uit cand Mehala era numita Copacabana Romaniei. D’aci s-au ridicat mari fotbalisti ai Cimisoarei, ce la un moment dat chiar formau 11 nationalei.
    Acu’ sa te legi de contractu’ cu Poli chiar mi se pare o abureala. Conita asta chiar nu are imaginatie. Desi pentru a-l lega pe Ciuhendu chiar nu trebe imaginatie, trebe doar vointa. La cate manarii au facut cele trei personaje trebe doar un procuror Cattani (si nu Ariel) si o judecatoare Silvia Conti (si nu Vanish). Intre oamenii din cele doua structuri de putere a judetului, administrativa si judecatoreasca, de o foarte buna perioada de timp este o complicitate mai ceva ca la mafia italiana.
    Ai nevoie de un spatiu comercial si este preten cu procuroru’ Ariel esti rezolvat.
    Dialogu’ este urmatoru:
    Procuroru’ Ariel: Nea Jean, buna. Io mi-s.
    Tata Jean: Da, ba. Ce vrei?
    Procuroru’ Ariel: Pai, stii tu. Varutzu, dragutzu de el, are o nevoie de spatiu ala, central.
    Tata Jean: Si n’are rabdare. Doar ti-am zis. Se rezolva in prima sedinta de consiliu ca beleregu’ ala de la comercia a incurcat numele si o iesit un tambalau’ de mi’o facut mistretu’ capu calendar.

  2. Ceea ce nu s-a spus este faptul ca acesti bani adica doua milioane si jumatate d eeuro pe an oficialii locali ii dau unei societati comerciale ceea ce este interzis prin lege
    Este ilegal si imoral sa ceri pensionarului sa iti plateasca taxele si impozitele cu regularitate motivind ca nu ai bani la bugetul local si apoi banii strinsi sa ii dai societatii comerciale a lui Iancu pentru ca acesta ameninta ca pleaca din oras cu echipa de fotbal proprietatea lui daca nu i se dau bani
    Timisoreni de ce tipati pe toate drumurile ca nu sint strazi asfaltate daca stiti ca banii dv pleaca in buzunare private cu incalcarea legii taceti din gura?
    Cind aveti ceva de reprosat autoritatilor locale de ce preferati sa semnati cu diverse nume inventate si nu aveti curajul sa va spuneti pasul sub numele real.
    Pentru cei care ma injura nemultumiti ca am deranjat afacerea cu societatea comerciala SC FOTBAL CLUB SA le transmit ca nu au dreptate pentru ca daca tacem toti se alege praful de toata munca noastra.
    Cind esti in criza financiara stopezi intai pierderile si apoi stringi bani d ela pensionari

  3. Aburici de mehala esti THE BEST! Nu am mai citit pana acum un comentariu atat de „cool”. FELICITARI !!! Legat de fondul problemei, intr-adevar plangerea este un pistol cu apa. Fara a contesta importanta fotbalului, nu e normal ca, atata vreme cat noi nu avem toate strazile asfaltate si nu avem apa curenta in tot orasul, sa sponsorizam echipe. In plus, interesele conducatorilor lui Poli sunt exclusiv unele comerciale, care profita deci si de banii publici. Insa doamna Obarsanu e un pion prea mic ca sa faca dreptate in aceasta tara.

  4. Imi pare rau daca dna. Carmen Obarsianu s-a suparat. Chiar nu doream asa ceva. Domnia sa este o persoana pe care eu personal o respect si o stimez. „Razboaiele” (sau razboiurile, ca ma cam incurc uneori) ei sunt demne de toata stima.
    Daca dna. avocat ar fi citit cu atentie comentariul ar fi vazut ca nu impotriva ei este indreptat naduful meu. Ci impotriva procurorilor Ariel si judecatorilor Vanish, precum si impotriva unor fonctionari ai statului. Eu sunt de acord ca primaria nu are ce sponsoriza o societate privata. Problema vine din legislatia incalcita si cu multe lacune, pentru ca in mod normal o activitate sportiva trebuia organizata de un club sportiv, care este o entitate non-profit. Dar asta este o alta dicutie in alt context.
    Io atrageam atentia la legaturile existente intre anumite personaje din peisajul cimisean si modul de rezolvare a problemelor urbei.
    De exemplu, acum zece ani drumurile Cimisoarei tot asa erau, neasfalatate, si Poli nu era finantata de la bugetul local. Asta inseamna ca buba este in alta parte si ca banu’ public oricum se paraduieste cumva.
    Referitor la Poli, eu personal, cred ca era mai bine sa existe o societate pe actiuni, listata la bursa, care sa gestioneze o asemenea echipa. Eram printre primii care cumparau actiuni. Problema este alta, listarea la bursa cere TRANSPARENTA. Aici este chichirezul, si miezul din dodoasca (cum ar spune Mircea Badea): OARE DORESC CONDUCATORII CLUBULUI POLI SA EXISTE TRANSPARENTA?
    Plus ca multi doresc sa foloseasca echipa in enteres electoral. Doar si Brendu’ si Ciuhendu’ se lauda cu echipa in campania electorala.
    Inca odata, transmit respectele mele unei doamne ce face cinste profesiei.

    @anonim
    Multumesc pentru aprecieri. Dar sa stii ca acel dialog este o copie palida a ceea ce se discuta in mod real. Stii, aburii au avantajul de a intra in spatii aparent securizate si de a fi martori nedoriti la tot felu’. Soarta a facut sa asist la dialoguri mai spumoase si mai la obiect decat cel imaginat in comentariu. Sa stii ca viata bate filmu’ intodeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.