EXCLUSIV Culmea cinstei pentru poliţiştii şpăgari

EXCLUSIV Culmea cinstei pentru poliţiştii şpăgari

1
DISTRIBUIȚI

spaga euroAncheta declanşată în cazul poliţiştilor şpăgari din Arad, lăsaţi în libertate de judecător pe motiv că nu prezintă un  pericol concret pentru ordinea publică, a scos la iveală situaţii incredibile. Printre motivele invocate de procuror în cererea de arestare a fost şi acela că agenţii au continuat să ceară şi să primească mită, deşi ştiau că în perioada respectivă sunt organizate teste de integritate de către Direcţia Generală Anticorupţie. În una dintre zile, aflaţi în misiune, agenţii Flavius Popa şi Victor Gheorcel au oprit un şofer care a depăşit pe linia continuă pe raza localităţii Cicir.


După ce l-au anunţat pe contravenient că trebuie să plătească 480 lei amendă şi îi va fi suspendat permisul de conducere, au început negocierile. După ce a primit o primă bacnotă de 50 euro, Popa a mărit miza, cerând „Dă-o şi pe sora sa”. După ce a mai primit încă 50 euro, agentul a văzut pe bancheta din spate câteva pungi cu cafea şi a cerut două. După ce a plecat „jumulit” bine, şoferul s-a hotărât să denunţe cele întâmplate, după o discuţie cu soţia sa care a asistat la întreaga întâmplare. Bărbatul a sunat la 112 şi a povestit cum a fost „muls”. După ce a fost chemat la Poliţie să depună plângere a sunat din nou şi a anunţat că se întoarce să-şi ceară banii înapoi şi dacă a greşit să i se suspende permisul. Când a ajuns la cei doi agenţi, aceştia i-au dat banii înapoi – o bancotă de 100 euro. Şoferul a întrebat de ce nu a primit cele două bacnote pe care le-a dat, dar fără succes. Grija cea mai mare a rutieriştilor a fost să-l întrebe dacă a anunţat pe cineva şi să-i ceară să tacă pentru că se apropie sărbătorile. În cazul unui alt poliţist, Stelian Jucu, anchetatorii au descoperit că a protejat un individ care circula cu maşina deşi nu avea permis.

1 COMENTARIU

  1. Politistu’ ala de’o dat spaga inapoi, n’o fost cinstit. O fost PROST (cu litere mari).
    Pai, cat de cretin sa fii sa dai spaga inapoi. Pai daca spaguitoru a venit inapoi dupa spaga inseamna ca e fost pus de cineva si avea aparatura de inregistrare pe el. Returnarea spagii echivaleaza cu recunosterea faptei. Cat de bou poti sa fii?
    Acu, fara gluma si vorbind serios, am auzit (pe vremea lu’ Tata Lae) ca la Scoala de militieni cica se facea operatie pe creier, le lua la catindati juma de creier si-l conservau in formol, urmand ca la iesirea la pensie sau cand ii dadea afara din militie sa le returneze creieru’ lipsa. E de inteles actiunea unor purtatori de pulan, da nici chiar asa. Problema a fost dupa revolutie cand s’o taiat fondurile primele reduceri s-au facut la frigidere si alte cele pentru conservare, asa ca s-au imputit si le-au dat la caini. D’aia cainii politisti este mai inteligentii decat stapanii lor, au juma de creier in plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.