Cum îţi bagi bormaşina-n centrul istoric?

Cum îţi bagi bormaşina-n centrul istoric?

2
DISTRIBUIȚI

Cum îţi bagi bormaşina-n centrul istoric al Timişoarei? Cu tupeu şi cu pile la primărie. Pentru că altfel n-ai cum să rezişti. Cea mai reclama unirii 1 pbună dovadă este mash-ul atârnat în Piaţa Unirii care, de luni de zile, hăcuie privirea trecătorilor. Întâmplător, reclama cu bormaşina ieşind din poşetă e atârnată pe faţada în reparaţie, cică, a Constructim-ului.


Pentru necunoscători, firma care a primit de la municipalitate contractul pentru încă virtuala parcare din zona Pieţii 700.  Chiar dacă în zona Pieţii Unirii mai sunt şi alte clădiri în renovare, aceasta este singura pe care este atârnată o reclamă gigant. Plus că schela a rămas acolo doar pentru a susţine mash-ul, muncitorii fiind invizibili de luni bune.  Ce contează că piaţa face parte din centrul istoric al municipiului şi conform legilor locale orice fel de reclame pe clădirile din zonă sunt interzise? Ba mai mult, viceprimarul Adrian Orza a impus tuturor teraselor din piaţă să aibă umbrele crem, fără nici un fel de inscripţie publicitară. Ca să fie ca la Viena. După cum spunea chiar viceprimarul. Asta ca să nu mai vorbim despre poliţiştii comunitari care patrulează non stop prin zonă, unii dintre ei antrenaţi special pe probleme de patrimoniu şi clădiri istorice.  Asta în teorie. Pentră că, în practică, când eşti tare-n bormaşină, poţi să găureşti orice lege.

2 COMENTARII

  1. Apai ma trebe si dom Perescu sa-si scoata gaurile financiare. Ca daca lucrezi cu statu’, la ora actuala cam stai pe loc. Un old man de pe balta din muzeul satului zice ca dom Perescu cam are datorii pe la camatari, de vreo trei milioane de ioroi. Datoriile le-ar fi facut pentru a achita salariile amploaiatilor, in contul promisiunilor ca lucrarile publice ii vor fi platite.
    Io nu prea cred ca suma este corecta, dar ceva parfum de cedibilitate exista. Avand in vedere ca lucrarile unde sunt pancarte cu Constructim cam stau. Asta inseamna ca nu prea sunt facute plati. Apropo, coane perescule pe cand e gata parcarea de langa finante ca nu gasesc loc cand ma duc sa-mi platesc darile catre guvernu’ Boc.
    Vezi, d’aia nu sunt bani sa-ti plateasca Brendu’ si Ciuhendu lucrarile, ca contribuabilu nu are loc de parcare langa finante si atunci nu mai vine sa plateasca impozitu’. Fa bine si misca-te mai cu talent si atunci sa vezi cum vin si banii si n’o sa mai fie nevoie sa incalci legea pentru o amarata de reclama.

  2. Acest articol contine foarte mult adevar,as mai face un articol domnule Bota cum vii pe bld Republicii, in fata operei sunt montate 4 wc ecologice arata extrem de urat,nu mai zic ca intretinerea lor costa sute de mii de euro pe an,daca nu milioane! Acolo se duc banii nostri plus pe Deraton,scrieti si de DERATON ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.