Cum se salvează bugetul?, ce nu le convine nemţilor?, de când nu...

Cum se salvează bugetul?, ce nu le convine nemţilor?, de când nu se mai fumează în public?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1757909726">

bani taxeGuvernul a găsit soluţia pentru salvarea bugetului: taie banii de mâncare şi medicamente ai persoanelor cu handicap şi elimină abonamentele gratuite la radio şi tv pentru veteranii de război, scrie Jurnalul Naţional.

Cancelarul Germaniei a atras atenţia asupra neregulilor la acordarea vizelor româneşti pentru cetăţenii din Moldova, Ucraina şi Serbia, notează Adevărul.

Contribuţiile pentru asigurările sociale sunt foarte mari pentru nivelul de salarii din România, iar prin aceasta se descurajează munca şi nici nu se strâng suficienţi bani pentru protecţie socială, a declarat guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, citat de Money.ro.

Din 2011, locuitorii din toate statele membre ale Uniunii Europene nu vor mai putea fuma în locuri publice, după ce forurile de la Bruxelles vor introduce noi prevederi legislative, anunţă Evz.

Cel puţin 40.000 de „poliţişti online”, care „patrulează” internetul din China, luptă pentru blocarea informaţiilor neconvenabile despre laureatul Nobel pentru Pace în 2010, disidentul aflat în închi soare, Liu Xiaobo, potrivit Gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.