De ce nu scad preţurile?, cum agăţi din puşcărie?, ce-i scapă de...

De ce nu scad preţurile?, cum agăţi din puşcărie?, ce-i scapă de puşcărie pe ţeparii cu CEC-uri?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1596112445">

Preţurile din piaţă practicate într-o ţară nu pot scădea atât timp cât sistemul bancar este fragil, a afirmat Mugur Isărescu, euro 50guvernatorul Băncii Naţionale a României, citat de Evz.

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy „are dreptate în problema ţiganilor” şi că, dacă ar fi fost preşedintele României, i-ar fi trimis pe romi în Harghita, schimbând astfel componenţa etnică a zonei, conform Prosport.

Un tânăr condamnat pentru că a ucis un boschetar şi-a făcut cu ajutorul unui telefon mobil cu conexiune la internet o pagină pe Facebook şi oferă consiliere psihologică domnişoarelor care au avut de suferit în dragoste, scrie Adevărul.

99% din dosarele penale care urmăresc infracţiuni cu cecuri se soldează cu neînceperea urmăririi penale, pe motiv de lipsă a pericolului social  a susţinut viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, la un seminar, scrie Gândul.

Alerta de posibile atentate în mai multe oraşe europene emisă în această săptămână de SUA, Marea Britanie, Franţa şi Japonia este reală, Al-Qaeda planificând un atac major asupra Europei occidentale, a declarat coordonatorul Uniunii Europene pentru lupta împotriva terorismului, Gilles de Kerchove, citat de AFP.

1 COMENTARIU

  1. Tzepele cu cecuri au ajuns un lucru atat de banal. Pai, nu esti tzepar daca nu ai dat macar un cec fara acoperire. Un old man de pe balta din Dumbravita, aia cu baraj, mi’o zis o chestie tare de tot. Cica neste avocati, care aparau niste tzepari, au fost la randu’ lor „platiti” tot cu cecuri fara acoperire.
    Pai, nene cat de prot sa fii sa accepti sa fii platit cu cecuri de infractor cand infractiunea este emiterea de cecuri fara acoperire.
    Culmea este ca in ambele cazuri infractorii au fost facuti scapati de procurori. Iar, unu’ din avocati era fiu de procuror. Faina Tzeapa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.