Să vămuiţi bine!

Să vămuiţi bine!

7
DISTRIBUIȚI

După o foarte lungă perioadă de tăcere, naşul vămilor din vestul ţării, acum deputat PD-L de Timiş, Gheorghe Ciobanu a ieşit cu propria soluţie gheorghe ciobanu portocaliu 1 pde scos ţara din criză – impozit pe nunţi, botezuri şi alte cumetrii. Atenţie, nu se ia banu de la maneliştii care au cântat în campanie „hai cu Băse la putere”. Cea mai bună dovadă că fostul vameş nu şi-a pierdut reflexul de a dijmui. Selectiv. Cum  face şi controlul orice vameş care se respectă. Pentru cei ce nu ştiu este acelaşi personaj despre contrabandiştii de pe Clisura Dunării vorbeau la telefon că „pune botul” dacă-i pică şi lui ceva.


Niciodată înregistrările făcute atunci de SRI nu au fost contestate de cel amintit.  Grijuliu nevoie mare cu finanţele ţării, deputatul Ciobanu nu a suflat, niciodată în mandatul său, vreun cuvânt despre vreo lege de combatere a contrabandei cu ţigări, aprovizionată ani de zile din duty-free-uri. Sau despre cum să fie pedepsiţi vameşii care închid ochii la maşinile burduşite cu tututn sârbesc care trec prin punctele de trecere a frontierei ca rapidul prin gara Ciulniţa. Ca să nu spunem Stamora Moraviţa. Dintr-un bugetar a sărit direct la statutul de prosper om de afaceri. Interesant ar fi dacă, înainte de a veni cu impozitul pe nunţile amărăştenilor, deputatul ar spune cum a făcut prima sută de mii de euro, ca să nu spunem milion. Oricum, pentru viitoarele alegeri, naşu’ Ciobanu are asigurat sloganul pentru poporul alegător- ” Să vămuiţi bine!”. Scris împreună sau separat.

P.S. Deputatul Ciobanu a trimis un comunicat în care susţine că a fost înţeles greşit şi nu doreşte impozitarea nunţilor şi botezurilor, ci a restaurantelor şi a firmelor organizatoare. Culmea este că, ieri, nu a vorbit despre aceste lucruri plus că restaurantele şi firmele organizatoare de evenimente plătesc şi acum taxe şi impozite. Rămâne cum am stabilit. ” Să vămuiţi bine!”

7 COMENTARII

  1. Acuma ce sa te astepti, din moment ce Primu’ Contrabandist al tarii a ajuns in fruntea bucatelor, trebuia sa-si ia ca tzutzar un vames si nu oricine, unu cunoscut ca „pune botu’ la vrajeala daca iese ceva sa manance si gura lui”.
    Acuma normal, tzutzarul ajuns din vames om de afaceri s’o gandit el ca mai bine impozitam farierii carele se „nenorocesc”.
    Ar mai fii o explicatie, avand in vedere ca una din afacerile ipochimenului este un hotel cu restaurant, sa intelegem ca cunoaste fenomenul dinlauntrul lui. Bai coane vamesule (urata si blestemata meserie ti-ai ales, parca si-n Biblie ii spune cineva lui Hristos sa nu stea cu vamesul la masa) asata ar insemna sa te autoincriminezi. Inseamna ca tu si acu faci evaziune fiscala la restaurantu’ si hotelu’ lu’ mataluta.
    Alo, Domnu’ Candea de la Finante ia pune de un control la evazionistu’ Ghita, ca si-a dat cu autodenuntu’ singur in cap.

  2. Va aberati cam mult, adevarul e ca toti urla ca nu sunt bani, se fac multi bani la negru, e evaziune fiscala, dar cand e vorba de impozitat ceva ce are atingere cu afacerile unora, ziceti ca nu e bine. Eu va spun CLAR si SINCER, cand am facut nunta la un hotel din Timisoara, SINGURA CHITANTA PE CARE AM PRIMIT-O A FOST PENTRU REZERVAREA SALII LA RESTAURANT, IN VALOARE DE 2000 LEI! RESTUL, TOT A FOST LA NEGRU!

  3. @tata problema este ca si la ora asta exista legi care impoziteaza aceste lucruri, dar nu se aplica. Cred ca din combaterea serioasa a contrabandei cu tigari s-ar scoate mult mai multi bani decat de la birtasi

  4. @tata
    De ec nu ai cerut.
    Io cand m-am nenorocit am primit si factura si chitanta, pentru toate sumele.
    Cred ca te-o vazut aia mai palid si au zis sa-ti faca o reducere la TVA, sa nu lesini.
    S-au cine stie in ce spelunca, ca a ipochimenului de vames, te-ai nenorocit.

  5. Pe mine de doua zile ma chinuie o intrebare: Ba, da’ asta n’o fost pesedist?
    Acu am io o intrebare: Nu cumva nea Ghita este ardeiul otravit servit de pesedei catre pd minus l?
    Pai cu asemenea tzutzari pedelei, pesedeii si peneleii pot dormi linistiti pana in 2012. Trebuie doar sa se trezeasca la timp doar pentru a depune listele electorale. Pai unii, ca don Falconetti de Arad, don Kostelivo, don Ghita fac toata treaba opozitiei.
    Maine, am auzit ca, don Valerica Tabara va propune impozitu’ pe stevie si loboda. Pai cica altceva nu ne va mai ramane sa mancam. Acu treb etot natu’ sa stie ca vuitoanele si hermesurile cu cheltuiala se tine.
    Acu, un old man de pe balta din Sacalaz mi’o soptit ca Brendu se va intoarce cu o frumoasa bijuterie de la brusel, ca de obicei. Acu cica bijuteria va fi mai scumpa decat de obicei, ca de are balta peste, dupa economia facuta cu taxa de concesiune pentru hala firmei prnella si cu atribuirea a 13,9 milioane unde parandaratu’ este consistent. Merita famelia o bijuterie dupa ce a fost „terfelita”.
    Pai de aia este nevoie de impozite pe nunta, sa poata brendu’ sa cumpere bijuuri la familion.
    Coane Ghita, ai gresit. Stii de ce? Pentru ca daca vreau sa ma insor ma pot duce si la Szeged sau Varset. Trebuia sa pui impozit pe pomana la inmormantare ca asta nu pot sa aleg. Unde mori acolo se face si pomana. Deci, undeva in Romania, ca doar nu pot sa ma ingropi la Stamora pe fasie si sa fac pomana la Varset, dar mai stii. Plus, ca poti sa iei banutu’ din gura mortului, ca acolo unde merge nu mai are nevoie de el. Si marele avantaj, mortu’ nu poate sa te combata sau sa voteze contra, deci ai numai castiguri pe linie, BAI VAMESULE.

  6. suntetzi nishte TAMPITZI !!!
    omu se refera la impozitarea reala si corecta a societatilor comerciale care organizeaza asemenea evenimente! eu subscriu ! si in aceeasi oala terbuie varati si aia care organizeaza evenimente legate de decesul persoanelor. ai inteles bey ABURICI (sa m’apuci de …C,,,I ).

  7. @gringo
    Se vede ca esti vames. Tu si cu Ghita ai fii in stare sa iei banutu’ din gura mortilor.
    Uite eu iti dau mai multe motive sa nu platesti impozite:
    1. Sa nu aiba Brendu’ la dispozitie 13,9 milioane de ioroi sa-i dea pe ochii frumosi la clientela lui.
    2. Sa nu aiba Pitzyponcu’ Gastric bani pentru a plati piata de la Lovrin.
    3. Sa nu mai poata Brendu’ sa faca concesii pentru firma fameliei.
    4. Ca aia de la finante sa nu mai aiba de unde fura, a se vedea cazul celor doua carcase de porc.
    5. Sa nu mai aiba coana Nutzy bani de frunze.
    Motivele sunt mult mai multe, pot sa scriu un an intreg fara oprire si nu pot insira furaciunile de pe o luna a membrilor si agaricilor PD minus L.
    Gringo, de fapt esti un limbist al Primului Contrabandist al tarii si fac pariu ca-ti ghioraie matele de foame, dar adormi in gand cu figura luminoasa a „bunului dictachior”. Somn usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.