Deputatul emigrant Horia Cristian s-a răzgândit

Deputatul emigrant Horia Cristian s-a răzgândit

1
DISTRIBUIȚI

Cristian_HoriaDeputatul PNL de Timişoara, Horia Cristian, a anunţat, astăzi, că nu mai pleacă din ţară. Asta după ce a a apărut la o televiziune de ştiri şi  a declarat că vrea să emigreze din ţară deoarece nu mai poate să lucreze ca medic în România din cauza situaţiei dezastruoase a sistemului medical.


Ulterior, anunţul său a devenit unul dintre subiectele de dezbatere publică. Întrebat de jurnalişti când va părăsi ţara şi care va fi destinaţia, Horia Cristian a încercat, în primă fază, să evite un răspuns tranşant afirmând că ” dacă spunea ceva cetăţeanul sau medicul sau deputatul Horia Cristian nu-l băga nimeni în seamă. Pe medicul deputat Horia Cristian cineva l-a auzit. România trebuie să se trezească. Ăsta a fost mesajul”. Deputatul l-a atacat pe ministrul sănătăţii pe motiv că nu ştie nimic din ce însemnă sistemul sanitar şi nu este interesat decât de licitaţii de milioane de euro. La insistenţele jurnaliştilor, deputatul liberal a spus că nu pleacă niciunde deoarece „ca în banc, eu sunt ultimul din ţara asta care o să plec. O să fiu cel care stinge lumina”.

1 COMENTARIU

  1. de ce n-o stat chelbosu’ la meseria lui , sa faca injectii si sa puna clisme la beshinoshii batrani.politica i-o trebuit ?
    du-te mah napoi la spitale sa faci clisme la batrani ca daca ti-ai lasat meseria nu mai stii sa dai diagnostice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.