Doi suspecţi în scandalul dintre clanurile ţigăneşti, identificaţi de Poliţie UPDATE 1...

Doi suspecţi în scandalul dintre clanurile ţigăneşti, identificaţi de Poliţie UPDATE 1 Pistolul ridicat, cel folosit în încăierare

1
DISTRIBUIȚI

suspecti bataie 1 pPoliţiştii au reuşit să identifice doi dintre suspecţii care ar fi provocat scandalul dintre clanurile ţigăneşti de sâmbătă după amiaza. Vă reamintim că mai mulţi membrii ai clanului Vişinel s-au dus peste membrii clanului Cârpaci, care locuiesc într-o vilă de pe splaiul Tudor Vladimirescu, pentru a le cere să plătească o datorie în urma unui stabor ţigănesc de vreo 20 de ani. Cei atacaţi nu s-au speriat şi au trecut la contraatac înarmaţi cu topoare şi bâte.


Agresorii, depăşiţi numeric, s-au retras, nu înainte de a fi trase în aer mai multe focuri cu un pistol cu gloanţe de cauciuc. În urma scandalului, un bărbat din clanul Cârpaci a fost rănit la mână. În urma investigaţiilor, poliţiştii de la Serviciul arme au identificat doi suspecţi- Ioan Pleşca, zis „Zlato”de 39 ani, cu domiciliul în Arad,  cel care ar fi tras cu pistolul şi Ioan Pleşa, de 40 de ani, proprietarul armei. „A fost un scandal ce să fie. Era de la un stabor de acum 20 – 25 de ani. Erau bani mulţi. Vreo două milioane euro”, au susţinut cei doi înainte să intre la audieri în sediul Poliţiei Timiş. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor riscă între  2 şi 8 ani de închisoare.

UPDATE 1 Poliţiştii au primit confirmarea că pistolul ridicat, astăzi,  de la Pleşa este cel folosit în încăierarea de sâmbătă. În urma expertizei criminalistice s-a stabilit că în proporţie de 99% este vorba de aceiaşi armă, au declarat surse judiciare pentru PRESSALERT.ro. Ancheta continuă.

1 COMENTARIU

  1. Eu tot nu inteleg de ce se baga politia, sa-i lase sa se omoare sobolanii intre ei ca si asa se inmultesc alarmant. De abia dupa ce s-au macelarit bine sa-i bage la bulau pe cei ramasi si gata. Ooof

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.