EXCLUSIV Judecătoarea Seculi îl mângâie şi sărută pe lichidatorul Alic, „subordonat” în...

EXCLUSIV Judecătoarea Seculi îl mângâie şi sărută pe lichidatorul Alic, „subordonat” în dosarul Euromobille VIDEO

27
DISTRIBUIȚI

Judecatorul sindic Casiana Seculi de la Tribunalul Timiş apare într-o înregistrare video, care a ajuns în posesia PRESSALERT.ro, în timp ce-l mângâie şi casiana seculisărută pe Bogdan Alic, unul dintre reprezentanţii SCP Alfa& Quantum Consulting SPRL. Această societate a fost desemnată, în luna aprilie,  de către judecătoarea Seculi ca administrator judiciar în dosarul de insolvenţă al Euromobille SRL. Euromobille SRL este una dintre firmele controlate de controversatul om de afaceri Nicolae Mann, iar reprezentanţii acesteia sunt puşi sub acuzare de procurorii DIICOT pentru fraudarea Aton Transilvania cu 75 milioane de euro. Mann controlează în acest moment procesul de insolvenţă de la Euromobille şi este cel care a aprobat onorariile pentru administratorul judiciar onorariile în adunarea generală a creditorilor.

Înregistrarea a fost făcută în 14 iulie a.c. şi a surprins întâlnirea dintre judecătoare şi lichidator, care a avut loc într-un bar din apropierea Pieţii Unirii din Timişoara. Cei doi stau relaxaţi unul lângă celălalt şi la un moment dat judecătoarea îl mângâie afectuos pe faţă pe partenerul de discuţie. Nu după mult timp, Casiana Seculi nu se mai poate abţine, se întinde spre Bogdan Alic şi-l sărută pe gură, după care se retrage. Discuţia continuă şi pe parcursul întâlnirii magistratul îl mai mângâie de câteva ori pe lichidatorul, care în sala de judecată îi este subordonat şi căruia îi verifică activitatea de administrare a societăţii aflate în insolvenţă. După vreo jumătate de oră de discuţii şi atingeri „furate”, cei doi părăsesc barul. Întâlnirea a avut loc la aproximativ o lună după ce Casiana Seculi a aprobat, printr-o sentinţă extrem de controversată, cererea făcută de Alfa& Quantum de ridicare a sechestrului asigurator pus de procurorii DIICOT pe un cont al Euromobille în cadrul anchetei penale legate de fraudarea Aton Transilvania.

Relaţia extrem de apropiată între judecătoarea Casiana Seculi şi lichidatorul Bogdan Alic ridică numeroase semne de întrebare în condiţiile în care magistratul numeşte firma de insolvenţă şi îi supervizează activitatea în timpul procesului.


Conform statutului judecătorilor şi procurorilor, magistraţii „sunt datori să se abţină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în profesie şi în societate” şi „trebuie să se abţină de la orice comportament, act sau manifestare de natură să altereze încrederea în imparţialitatea lor”. Judecătoarea Casiana Seculi a recunoscut că întâlnirea a avut loc şi a explicat sărutul prin faptul că „în 17 iulie era ziua mea şi mi-a adus un cadou. Probabil de aceea l-am sărutat. Nu există nici un fel de relaţie. Aşa mă manifest eu. Sunt mai apropiată de oameni de felul meu. Nu discut chestiuni din dosare la cafea, chiar dacă ies cu colegii lichidatori. Nu am nici un interes material legat de acest dosar. Poate că nu este în regulă, dar ies la cafea cu mai mulţi dintre ei. Şi nu numai eu. Până la urmă suntem colegi. Poate că într-adevăr ar trebui evitate astfel de legături, dar nu au nici o legătură cu dosarele”. La rândul său, Bogdan Alic a susţinut că „este o relaţie de colaborare. Am mai ieşit la cafea şi cu alţi judecători. Nu este nici un impediment pentru că nu discutăm despre dosare. Nu cred că m-a sărutat”.

27 COMENTARII

 1. EXTRAORDINAR !!!! Bota, esti THE BEST!! Poate ar fi interesanta o extindere a anchetei sa aflam si noi cum de unii lichidatori primesc zeci de dosare (unele cu miza, dupa cum se poate vedea!!), iar altii deloc. Sa fie un criteriu „cat de bine saruti . . . judecatorul sindic ?!?!?!”. Oricum, interesant…

 2. un titlu pretentios,pentru un articol atat de prost.Se vede cu o chiul liber ca e o intalnire amicala, vesela, fata conotatii de afaceri pe dosare.Slab,lipsit de profesionalism,imatur, o furtuna intr-un pahar cu apa.Mai invata jurnalism,poate faci o scoala in acest sens.

 3. Daca considerati dnelor Rodica si Glont ca situatia este atit de roz pentru flusturatica asta atunci cum explicati descinderea politiei la domiciliul lui Mann in ziua publicarii articolui???
  Cred ca o intrebare esentiala ar fi care a fost avantajul material primit de intermediar prin intermedierea intalnirii dintre judecatoare si acest lichidator a lui Mann???
  Mann nu face nimic gratis Nici atunci cind vinde etnici germani cu ajutorul securitatii!!!!
  Care este moralitatea unui asemnea magistrat care se pupaceste cu toti nespalatii in baruri
  Ce a scos din geanta barbosul si i-a dat judecatoarei???
  Ce zice sotul judecatoarei despre acest concurent mai tinar cu 10 ani decit nevasta-sa???
  Ce zice fiica judecatoarei despre iubitul mamuchii ???

 4. E un articol camandat si platit de una dintre partile in dosarul de insolventa al Euromobile doamna Rodica. Altfel, autorul chiar e jurnalist bunicel, peste media breslei …

 5. nu se vede nimic pe film. in rest abureli. lichidatorii nu tin cu debitorii, iar judecatorii chiar n/au treaba. ori veniti cu ceva concret ori lucrati pt can can/isti interesati in dosar.

 6. Anonimul mai stie un lucru, dar nu-l spune: judecatoarei i s-au oferit 300000 euro, ca sa dea o decizie in favoarea Aton, dar tanti a refuzat intermediarul. Pardon, intermediara! De ziceti de asta? Cum nu a pus botul la lovele, au incercat sa o santajeze cu un filmulet de doi bani, avand in vedere ca doamna are o familie. Si, daca vreti sa stiti cine a comandat filmul, va spun ca e tot doamna detectiv B. Cum judecatoara nu a cedat la acest santaj ordinar, iata ca a aparut si pelicula, care nu spune absolut nimic, dar a zdruncinat un pic viata de familie a magistartei. Ma intreb cand apar si filmuletele din camerele unei pensiuni, in care formatori de opinie frecau manganul cu moldovence, iar plata se facea de catre doi avocati, aparatori au crimei organizate!?

 7. un film in care vedem foarte clar ca judecatoarea e cea care e foarte afectuasa cu lichidatorul , care de altfel mai arunca cate o privire de jur imprejur spre deosebire de ea care e foarte miserupista. destul de penibil pentru ea, ca sa nu mai vorbim de sotul ei sau sotia lichidatorului…oare prin ce tre ei acum?

 8. Din categoria Judecatoru’ Vanish loveste din nou.
  Io aveam impresia ca in sistemu’ asta, judecatoru’ Vanish este pe’o laba cu procuroru’ Ariel sau avocatu’ Axion. Vaz io bine c-am gresit si mai intervine lichidatoru’ Domestos.
  Acu’ io de ieri tot ma uit la filmuletz si nu inteleg ceva. Cele doua personaje au atitudini foarte diferite. Domestos are o atitudine mai distanta, de parca ar stii ca este supravegheat iar Vanish are o atitudine de scolarita sugubeata.
  Imi aminteste de un alt cuplu celebru in zona, acu’ cativa ani: Casalaotu’ cu Judecatoarea bikini.
  Parca Casalotu’ tot lchidator era. Iar judecatoarea ii arata ce bikini s’a mai cumparat in vazut intregului bar. Ce cuplu frumos erau. Dar conditiile vitrege i’au despartit. El pe la DNA, ea pe la Bucuresti. In viata’i ca la gara, musai sa ai valiza pregatita oricand.
  Da’ pe atunci nu era asa rautate. De cand cu criza asta, monser, atata rautate cat poate sa egziste, „ne se pa posible”. Pai sa nu poti sa te’ntalnesti cu un „preten” ca hop se gaseste un aprig manuitor de „molecular” sa te-nregistreze.

 9. Domnule Mustafa, trei intrebari daca sunteti amabil:
  ce parere aveti, doamna detectiv B. ce apara interesele reprezentate in Romania de domnul P.M, a reusit sa convinga persoane din anturajul domnului N.M sa tradeze cu ajutorul banilor sau prin santaj/amenintari? Doamna B. ocupandu-se de acest dosar de atatea luni de zile, cum de tabara din care face parte inregistreaza esecuri pe linie? Daca domnul D.B face publicitate gruparii AT in conditiile cunoscute de noi, cei care fac publicitate celeilalte grupari in ce conditii(financiare) o fac?

 10. Dom’le, esti super! Si unde era Mann?Si care era rolul lui in aceasta intalnire la cafea? Cred ca esti putin marcat, peste tot vezi stafii si chestii care nu exista!Te zbati sa pari un maestru al condeiului, pacat ca nu ai imaginatie , sa le ticluiesti mai bine, poate ai parea macar credibil!

 11. Pentru anonim:dupa vocabularul folosit esti un ciupalac!Flusturatica e nevastata si nespalat esti tu.Oamenii astia macar au facut facultati, tu in afara de a arunca cu noroi in necunoscuti mai stii ceva?

 12. se pare ca doamna Angela Merkel in vizita de la Bucuresti a creat ceva valuri si domnul cu nume de camion are putine emotii!sa le dea DUMNEZEU sanatate domnului Bota, politiei ,diicot-ului,procurorilor,sri, si tuturor care se intereseaza de domnul mircea ,de domnul cu nume de camion,de doamna mihaela,de domnisoara ioana, !

 13. @popescu ion
  Chiar am dat nume. Pentru cunoscatori numele sunt cunoscute.

  In alta ordine de idei am o veste buna. Aurolacu’ ce doarme in Cazarma U poate citi dupa buze. Asa ca i’am dat laptopu’ meu si l-am rugat ca pana dimineta sa-mi spuna ce vorbeau cei doi. Iar pentru „badilenguigi” am apelat la un specialist in domeniu, un old man de la Padurea Verde ce pazea campingu’ in vremurile lui de glorie, cand marimile judetului veneau la Tzantzaru’ si apoi mergeau la camping pentru un curs scurt de economie politica, sustinut de chinezoiaca micutza cec ur ai.
  Si old manu’ mi-o zis ca:
  – gagica este in limba dupa gagiu – ea face mai multe gesturi de tandrete pe cand el nu face nici un gest de raspuns;
  – gagiu se da interesant;
  – relatia dintre ei este de subordonare, a ei fata de el – intodeauna ea se lasa mai jos si tot ea ii cauta privirea;
  – ea incearca mai mereu sa-i atraga atentia – isi trece mana prin par si isi aranjeaza freza de mai multe ori;
  – el o exclude din spatiul lui vital – isi intinde mainile si se lasa pe spate cu mainile desfacute, dorind prin acest gest sa o tina la distanta.
  Parerea lui, dupa ce a vizionat filmuletzu’ de mai multe ori a fost clara:
  Nene, asta dispune!!! si a fluierat admirativ. Mai mult nu a spus si a cazut intr-o stare de mutenie si prostatie de n-am reusit nici cu un litru de scandilic sa mai scot ceva de la el.
  Oare la ce s’o fi referit?

 14. . Exista mai multe imagini in care Costel Alic apare alaturi de Ion Iliescu, in gratiile caruia a fost buna bucata de vreme. Exista relatari potrivit carora Costel Alic ajunsese sa o insoteasca frecvent pe Nina Iliescu la cumparaturi. Cu toate acestea,

 15. Fara drept de tagada,administratorii judiciar sunt desemnati pentru
  a-i proteja pe administratorii sociali(desemnati de societate),iar judecatorul sindic vegheaza pentru aplicarea legii .
  In doua cuvinte simple TRAIASCA TEPELE.
  Numai ca spre surprinderea unora s-ar putea ca si stiinta dreptului sa faca parte din categoria stiintelor matematice 1+1=2
  si atunci(sper sa prindem si noi acele vremuri)cei care gresesc cu intentie si se joaca cu vietile oamenilor,cu munca lor,cu integritatea lor,sa plateasca in nume propriu si sa nu-si mai poata
  practica.(legea consider ca totdeauna trebuie aplicata avand ca prioritate Dreptul Omului).
  In prezent legea se aplica in functie de:,,o mana spala pe alta,,
  ,,interesul propriu,,
  ,,simpatii si orientari spre diverse interese imediate sau viitoare a unui grup,,
  ,,datorii de platit,,
  Uitam insa ca avem un Creator caruia trebuie sa-i dam socoteala intr-o zi pentru ceea ce-am facut rau indiferent de motive.

 16. Individe fara moralitate ,toate aceste „judecatoare”au trecut examenele la facultatea de drept tot cu mangaieri si alte prestari de servicii amoroase asa ca pentru ele este ceva normal sa se comporte asemeni „judecatoarei”Seculi.In aceasi zona a ajuns din Moldova o alta judecatoare care a trait ca o parazita doi ani cat a tocit pentru examenul la magistratura,a trait pe banii sotului ale socrilor ,oameni batrani care au crezut in ea.Odata ajunsa „judecatoare” ,nici macar un telefon nu mai da batranilor,pentru simplu motiv ca sunt potrivnici lui basescu -PDL!80% dintre judecatoarele tinere sunt divortate sau traiesc in concubinaj,la Iasi a fost cazul unei prociroare care ziua lucra la parchet si noaptea se prostituat alaturi de cei pe care-i cerceta,p anume prisecaru.

 17. Mai baieti ce subiecte interesante aveti…si comentariile „asisderea”….poate totul a fost o ‘Iluzie optica”…ce pardalnicu sa fie?…poate este justitie sau sau doar iluzie????….ce-ti este si cu amorul asta…de unde incepe si pana unde se intinde…eeehhh..cred ca este iluzie…pe mine „bunsimt” ce sunt nu pot sa deosebesc..paaa

 18. Dragostea e oarba 🙂
  La fel de oarba afost dragostea cand au „fabricat-o” pe rodica 🙂
  Printre magistrati aceste gesturi nu e deloc strain, daca au afaceri impreuna, de ce sa nu aiba si o runda- doua de sex?

 19. si voi vreti legi legalizarea prostitutiei! pai ce vreti – sa se sarute casiana cu alic si sa plateasca si impozit pentru asta? pentru o clipa de amor s-au pornit razboaie – nu e mai bine pentru popor sa traiasca in pace alaturi de parazitii care, datorita dragostei casianei si altora ca ea, ne lasa sa supravietuim in mizerie?
  la mai multi, casiana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.