Gardienii CJ Timiş păzesc, în plină criză, egretele şi raţele de pe...

Gardienii CJ Timiş păzesc, în plină criză, egretele şi raţele de pe lacul Surduc

2
DISTRIBUIȚI

Lacul SurducCinci dintre gardienii Direcţiei de Prestări Servicii a Consiliului Judeţean Timiş vor păzi, de acum, şi lacul Surduc. Întâmplător pe marginea lacului se află, printre altele, şi casa de vacanţă a preşedintelui instituţiei, democrat liberalul Constantin Ostaficiuc, cât şi cea a actualului său consilier, fostul preşedinte, Dan Ioaş Şipoş. Cum a trebuit micşorat numărul de angajaţi ai direcţie, conform legislaţiei în vigoare, s-au decis şi obiectivele care vor fi păzite. Printre acestea, alături de Palatul Administrativ sau Muzeul de Artă, a fost trecut şi lacul Surduc. „Modalităţile pentru paza acestei arii protejate sunt prevăzute în fişa obiectivului.


Va fi un punct de pază, cu ssupraceghere video, patrulare cu barca. Într-adevăr este o suprafaţă foarte mare pentru doar cinci oameni, dar trebuie spus că securizarea ariei nu se poate realiza şi fără contribuţia celor de la Poliţie sau Apele Române”, a explicat Ostaficiuc unui consilier curios să afle cum vor păzi doar cinci oameni întreaga suprafaţă a lacului non stop. Vicepreşedintele CJ Timiş, Adam Crăciunescu, a susţinut, ulterior, că paznicii consiliului judeţean se vor ocupa de protecţia „speciile de egrete ţi de raţe de pe lac. Normele pentru ghidul ariei vor fi realizate împreună cu Ministerul Mediului. Mă voi preocupa să rezolv această problemă”. Oricum cei 88 de angajaţi ai Direcţiei de Prestări Servicii disponibilizaţi nu vor rămâne fără loc de muncă pentru că tot astăzi plenul consiliului judeţean s-a aprobat înfiinţarea  SC Security Cons Prest SRL, unde acţionar unic va fi chiar direcţia. Noul SRL va avea sediul în aceiaşi locaţie cu structura CJ Timiş. „Este o măsură de protecţie socială. Acestor oameni li se dă o şansă. Este vorba de o activitate privată, a unei societăţi care va funcţiona ca orice SRL, potrivit legii”, a explicat Ostaficiuc.

2 COMENTARII

  1. Restructurarea la nevel de cejete este sublima, extraordinara, mirifiac, mirobolanta dar … lipseste cu desavarsire.
    De altfel, se si vede. Brendu’ prinmiscarea de mai sus a reusit sa-si asigura si paza casutei de vacanta, gratis.
    Brendu’le fii atent la mine. Mai am o idee pentru tine. Da cu chirie casuta de vacanta, pentru ca paznici sa aiba unde sa stea. Mai casitgi un banut bun. Ca doar tu semnezi si intr-o parte si in alta si pui ce chirie vrea muschii tai si in plus, are cineva grija de casuta moca, chiar mai bine pazita decat daca n-ar fii inchiriata.
    Acu nu te gandii ca paznicii vor intra in casa. Pai, ce au iei fatza sa stea in asa frumusete de casa? Sa stea afara. Auzi, ce nesimtire. Niii, la iei. Pai niste neica nimeni sa murdareasca bunatate de casa. In curte cu ei. Langa cusca cateilor.
    Vezi. Ti-am dat o idee buna. Si pe criza asta, o buna solutie de facut bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.