Individul care a tâlhărit-o pe manelista Stana Izbaşa, arestat

Individul care a tâlhărit-o pe manelista Stana Izbaşa, arestat

0
DISTRIBUIȚI

RECONSTITUIRE - CRIMAPoliţiştii Biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Timişoara au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe cel care a tâlhărit-o pe cântăreaţa de manele Stana Izbaşa. Aceasta a fost atacată, în 16 octombrie, în jurul orei 17,40, în timp ce era la etajul al doilea al clădirii Modex, aflată în centrul Timişoarei. Cântăreaţa se îndrepta spre sala de fitness când agresorul i-a smuls din mână portofelul în care avea acte şi bani şi a dispărut.


Pentru că Stana Izbaşa a văzut cu ce era îmbrăcat, tâlharul şi-a aruncat în parc geaca, dar şi portofelul pe care l-a golit înainte. A plecat cu 800 dolari, 400 lire sterline, 250 euro şi 2.000 lei. Manelista a sunat la 112 pentru a anunţa atacul, povestindu-le anchetatorilor că a fost bruscată de un individ în vârstă de aproximativ 25 de ani, fără a putea să dea prea multe informaţii.  În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe tâlhar – Valentin Marcel Şonda, de 18 ani, din Buziaş. Acesta a fost reţinut ieri, urmând ca astăzi să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 1 În urma audierilor de la instanţă, pe numele lui Şonda a fost eliberat un mandat de arestare preventivă pe 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Împotriva acestei sentinţe se poate face recurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.