La ce mai e România pe ultimul loc?, ce nu vrea să...

La ce mai e România pe ultimul loc?, ce nu vrea să afle Senatul?, care e tipul de turism în creştere?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-496228716">

minusNumai pentru a-şi asigura hrana zilnică prevăzută în statistici, românii ar trebui să câştige cel puţin 750 de lei, cu 150 de lei mai mult decât minimul pe economie, anunţă Adevărul.

România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană (UE) în funcţie de creşterea lunară a producţiei industriale – indicatorul a avansat cu doar 0,1% faţă de luna trecută, în ţara noastră, comparativ cu o creştere medie de 0,8% în UE, potrivit datelor publicate de Biroul European de Statistică – Eurostat.

Senatul a amânat înfiinţarea comisiei de anchetă privind legalitatea tranzacţiilor încheiate între autorităţile publice din România ţi concernul Daimler AG, după ce liderul senatorilor democrat-liberali, Cristian Radulescu, a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a lucrărilor plenului a acestui punct, notează Agerpres.

Numărul românilor care fac turism intern de pelerinaj a rămas constant în ultimii ani, iar călătoriile externe cu tematică religioasă sunt în creştere, acesta fiind singurul segment al turismului care nu a fost afectat de criză, potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism şi ai Patriarhiei, scrie Incont.ro.

Frecvenţa şi forţa catastrofelor naturale se vor dubla în următorii10-15 ani, a avertizat directorul programului climatic WWF Rusia, Aleksei Kokorin, relatează RIA Novosti.

1 COMENTARIU

  1. SUNT TRIST! SUNT FOARTE TRIST!! SUNT FOARTE, FOARTE TRIST!!!
    De ce? Simplu. Am aflat adineaori ca „Trumpiţa, Cea de sub Trump” nu vine la Timisoara, pe motiv ca este foarte ocupata. Nu stiti cine este? Va spun io. Este „za uan uoman” a momentului. Este Nutzy, spaima constitutii cu al ei jurnal de bordel. Io cred ca aia de la Catavencu acum cativa ani, au apelat la Vanga de au stiut cu atata precizie ca in istoria Romaniei va aparea o Nutzy si au publicat un jurnal cu cativa ani inainte ca noi, pulimea, sa o vedem in splendoarea ei.
    De aia io sunt trist. Vroiam sa o vad la inaugurarea Bastionului si eram curios sa vad in care parte merge, in aia inaugurata de brendu sau in aia a lu’ Ciuhendu’. Asa ca acu’ vad ca ne’o fript si l’o trimis pe unu’ Friptu.
    DE CE? Conita Trumpiţa, daca ai fi venit in Timisoara mi-ai fi luminat ziua. Mi te imaginez cum ai fi stat langa brendu’ si mai mult ca sigur ca ar fi fost si bisnitaru’ de papuci, Don Ghita Falconetti. Ce bine v-ati fi potrivit. Trei, Doamne si toti trei. Mai ales, tu si cu Ghita Falconetti te potriveai de minune. Tu ai inceput bisnita cu o Dacie iar el cu niste papuci vanduti, in Complexu’ studentesc, lui Radu Pietreanu (de la Vacanta Mare).
    Tablou’ ar fi fost complet in fundal cu consilieru’ brendului, Alain vanzatoru’ de tricouri, cu Pitzyponcu’ gastric, inca trist dupa Dulcineea ce la parasit pentru Miss vampirita, cu Borlea, singuru’ director din cejeteu ce are birou cu terasa (de mor pretenii si dusmanii de ciuda), cu …
    Dar nu a fost sa fie. MARE PACAT. Am inteles ca iesti suparata pe brendu’. Sa stii ca nu ai motive. O sluga mai supasa dictachiorului decat brendu’ nu gasesti in zona asta. Garantez pentru el. Ghita Falconetti este neam de tradator. Un aburici de Mures, ce domeciliaza in Micalaca, mi’o spus ca Ghita Falconetti este un tradator. A tradat miscarea studenteasca si s-a inscris in FSN, cand el si colegii lui erau anti FSN. Un alt aburici, de asta data din bariera Vergului, mi’o spus ca l-ar fi tradat pe Petre Roman pentru Chioru’. Acum sunt sigura ca cauta o iesire din situatia prezenta si-si cauta un nou stapan. Ceva zvonuri pe balta din Pecica ar da ca sigura tradarea, da’ nu se stie inca tabara.
    Alt tradator ar fi Sorinaccio Frunzaverde. El cica ar fi suparat pe mataluta ca i-ai furat frunza si ai folosit’o la brendu’ de tara fara sa-l intrebi si pe el.
    Asa ca in zona, cu alta sluga mai supusa nu prea gasesti. Si tocmai pe iel sa’l frigi si sa’l trimiti pe FRIPTU la inaintare.
    SUNT TRIST! SUNT FOARTE TRIST!! SUNT FOARTE, FOARTE TRIST!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.