Ostaficiuc şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la CJ Timiş

Ostaficiuc şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la CJ Timiş

5
DISTRIBUIȚI

constantin ostaficiuc portocaliu 1 pPreşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi al filialei judeţene a PD-L, Constantin Ostaficiuc, şi-a anunţat, astăzi, intenţia de a candida pentru un nou mandat. „Vreau să vă anunţ că la următoarele alegeri locale voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al consiliului. Ca să nu mai existe nici un fel de discuţii.  Tot s-a vorbit că vreau să plec la Bruxelles sau în altă parte. Nu plec niciunde. Rămân aici şi candidez. Nu văd de ce partidul mi-ar cere să candidez pentru o altă funcţie”, a declarat jurnaliştilor Constantin Ostaficiuc.


Consilierul judeţean PSD, Marcel Mihoc, l-a felicitat pe preşedintele CJ Timiş pentru anunţul făcut. Numele lui Ostaficiuc este legat şi de scandalul Ornella Design. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma în care sunt acţionari soţia şi fiica lui Ostaficiuc a primit în concesiune o parcelă din Parcul Industrial şi Tehnologic Timişora, proprietate a consiliului, iar contractul a fost semnat de preşedintele CJ Timiş cu ginerele său. Anunţul lui Ostaficiuc a venit pe neaşteptate în timpul discuţiilor purtate în contradictoriu cu reprezentanţii PNL pe tema membrilor în comisiile care vior decide managerii de la mai multe instituţii de cultură din subordinea consiliului judeţean.

5 COMENTARII

 1. Dragose tata, dar tu nu te-ai saturat sa pui aceeasi placa …astea crezi tu ca sunt afacerile odioase ale Timisului? Hai te rog, treci si la alte subiecte, eu stiu ca poti…daca vrei!

 2. Ei, mare lucru.
  Manci calule ovaz. Cum sa nu mai candideze? ce a bolunzit?
  Pai, nenicule, acu doi ani spunea ca n-o sa mai fure intr-un cerc de cunoscuti. Asta nu l-a impiedicat sa faca tot felul de matrapazlacuri pentru firma Prnella Design.
  Din partea mea sa catindeze cat o vrea, Acu problema lui va fi cine’l voteaza, vere? Asta daca cumva mai apuca in lebertate alegerile urmatoare, pen’ca luni la Bucuresti disctia cu micu’ Boc a fo’alta., dialogu’ aratand cam asa:
  Piticu’: Maaa! tu ai inceput sa tradezi?
  Brendu’: Nuuuu!!! Sefuuu’ stai sa vezi, ca ala de la Arad , ptiu dracie, cum ii zice? Falcometru la ceas de noapte s’a intalnit la Bai la Buzias cu Igas si cu Nutzy, mari se vorbira/ si se chefuira/ s’o pus ei cale/ ca sa mi te’omoare.
  Piticu’: Maaaa, tu te-ai dilit? Asta’i din mioritza. Si erau doar doi, ce cauta fufa de Nutzy in combinatia asta.
  Brendu’: Stai sefuuu. Nu ma lua saa de repede ca ma-ncurc. Stai sa-ti cetesc ce-am scris pe avion ca stii tu ca io nu le am cu vorbitu’, mai degraba cu cebernetica si cu scrisu’.
  Piticu’: Lasa asta acu’? Pentru altceva te-am chemat. Trebe sa te sacrifici pentru partid.
  Brendu’: Sefuu. Da tu stii ca io pentru partid fac orice. Merg si la brusel desi doamna mea, o sa ma bata cand ajung acasa.
  Piticu’: Stai ma ca nu-i asta. Avem nevoie de un outsider la Timis sa-l anuntam acu catindat, unu rau de tot, manjit cat se poate care sa-si anunte el de la sine putere candidatura. Dup’aia noi peste un an spunem ca nici vorba sa te sustinem ca unu asa corupt si incompetent nu mai putem sa sustinem si punem pe altu’. Il stii tu. Aburici de mehala ii zice Pitzyponcu’ Gastric. Ce-am mai ras cand am auzit asta. Da’sa’l fi auzit pe sefu’. Nu se mai putea oprii din ras. Oricum, tu-ti anunti candidatura. Noi te porcaim si apoi tu poti sa te duci la brusel la sinecura si s’o iei si pe doamna cu tine. Ce zici, e bine asa?
  Brnedu’: Exte excelent. Cum v-ati gandit la toate. Va multumsec mult.
  Piticu’: Eiii, lasaa, lasaa. Si acu sa treci pe la caserie sa lasi cotizatia. Si vezi sa nu uiti si meleonu’ de ioroi de luna trecuta, ca nu ne iese la socoteala. Te-am pasuit o luna de un meleon, da vezi data viitoare sa nu se mai intample.
  Brendu’: Da, da, sefu’. Am inteles. Sa traiti.
  Piticu’: Bine, ma. Ai uitat sa spui: BINEEE.

 3. pt.bramburici de mehala.
  mah dinule, da’ di ce nu te astamperi mah tata mah. vez ca afla ostafriciuc ca lucri colea langa el si te da afara .ramai pi drumuri. te vazui deunazi pi coloarele prefiecturii si ierai tare tare necajit. vb cantecului; vecino draga vecino ti vazui la luminare si erai suparat(A) tare !

 4. @johny
  Ma tu ala cu acu mic, bont si subtire. Inainte scria-i sub numele de „siringa” acu’ ai trecut la Johny. Ce este cumva reducere la wizichi si io nu stiam. Maine o sa scrii sub numele de balantains, vezi ca aia nu’i bere.
  Iar legat de conu’ dinu supararile lui este multe, dar nu sunt legate de ceea ce crezi tu. Estem criza, monser. Toti estem suparati, nervosi si suspiciosi. Tu carele ai creeru in submersie de Johny dat cu siringa poate nu realizezi.
  Si nu te mai uita dupa lumanari, si mai ales nu tine lumanarea altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.