Pe ce loc e România la corupţie?, cine-s campionii fondurilor UE?, cum...

Pe ce loc e România la corupţie?, cine-s campionii fondurilor UE?, cum vor fi vânaţi şoferii beţi?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1542891996">

spaga 111Între ţările Uniunii Europene, doar Bulgaria şi Grecia sunt mai corupte decât România, care are un indice de 3,7, ceea ce o plasează pe poziţia 25 din 27 între ţările UE, respectiv pe locul 69 la nivel mondial, arată clasamentul pe 2010 alcătuit de Transparency International şi citat de Jurnalul Naţional.

Livrarea pe piaţa muncii a unor angajaţi incompetenţi împiedică dezvoltarea firmelor şi, implicit, creşterea economică, arată un studiu al Societăţii Academice Române, conform Adevărul.

Microîntreprinderile au depus, în perioada 2007-2010, cele mai multe proiecte pentru obţinerea de fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional (POR), urmate de proiectele de infrastructură rutieră şi cele în infrastructura educaţională, scrie Gândul.

Un centru de asistenţă a consumatorilor de droguri, care a primit o finanţare europeană de 800.000 euro şi urma să se deschidă pe strada Vasile Alecsandri din centrul Timişoarei, a rămas un simplu proiect pe hârtie pentru că autorităţile de la Bucureşti au făcut ping-pong cu Agenţia Naţională Antidrog, potrivit Adevărul de Timişoara.

Un detector de alcool la distanţă, denumit „Alcolaser”, conceput pentru a deveni o nouă „armă” în lupta împotriva şoferilor în stare de ebrietate, a fost prezentat, marţi, la Moscova, cu ocazia unei expoziţii internaţionale de echipamente şi sisteme de securitate utilizate de poliţie, anunţă Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.