Pe ce loc e România la producţia de porumb?, care e trendul...

Pe ce loc e România la producţia de porumb?, care e trendul accidentelor?, ce maşină testează Google?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-10827779">

Producţia de porumb din România va atinge un nivel impresionant în acest an, estimându-se că în 2010 se vor recolta 9,4 milioane porumbde tone, iar cantitatea va fi depăşită la nivel europen doar de Franţa, potrivit Reuters.

Numărul accidentelor de circulaţie grave a scăzut cu 11,44% în primele nouă luni ale anului 2010, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce numărul morţilor s-a redus cu 16,49%, iar al persoanelor rănite grav a scăzut cu 8,10%, potrivit unui bilanţ al Poliţiei Române, citat de Money.ro.

O bandă organizată de hoţi din România a sustras în landul Nordrhein Westfalen cantităţi impresionante de metal şi unelte, provocând în total o pagubă evaluată la câteva milioane de euro, anunţă Hotnews.

În timp ce trenurile din România au întârzieri istorice, chinezii se pregătesc să lanseze garnituri de tren care ating o viteză de aproape 400 km pe oră, conform Antena3.ro.

Inginerii de la Google au testat pe străzile din California o maşină inteligentă ce poate circula fără şofer, a anunţat compania, potrivit BBC News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.