Preşedintele PNL Timiş habar n-are ce fac subordonaţii

Preşedintele PNL Timiş habar n-are ce fac subordonaţii

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, a dovedit, astăzi, încă o dată faptul că habar nu are ce se întâmplă în filială. Robu a nicolae robu pcriticat ideea deputatului PD-L Gheorghe Ciobanu de impozitare a nunţilor şi botezurilor considerând-o ca fiind „una care atentează la buzunarele românilor”, în lipsa altor soluţii de redresare economică. Întrebat cum comentează gestul colegilor săi de partid care au votat cele două proiecte prin care s-au aprobat studii de fezabilitate în valoare de 13,9 milioane de euro pentru două drumuri care sunt deja gata, Robu a rămas fără replică.


„Nu ştiu. Nu vă pot răspunde. Mă voi interesa. Nu cunosc detaliile la ce m-aţi întrebat. Dacă este cum spuneţi, cunoscându-mi colegii, nu cred că ar fi votat, ştiind că este vorba despre o fraudă”, a susţinut Nicolae Robu. Şoptit l-a întrebat pe şeful liberalilor timişoreni, Petru Ehegartner, dacă ştie ceva despre subiect. Acesta a admis că „a fost o lipsă de comunicare. Vicepreşedintele nostru din Consiliul Judeţean Timiş, Liviu Borha, ştia de problemă şi nu le-a comunicat din timp consilierilor”. Preşedintele PNL Timiş a afirmatt că, ieri, a avut o întâlnire cu colegii săi consilierii judeţeni care i-au prezentat un raport de activitate, dar nu exista nici un cuvânt despre scandalul celor 13,9 milioane de euro. Robu s-a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, nemulţumit de modul în care funcţionează colaboarea între liberalii de la CJT, dar, ulterior, a susţinut că lucrurile merg ca unse.

1 COMENTARIU

  1. Pai coane Nicalai, te stiam om serios. Pe vremuri cand de pe Lidia pana in Urseni era camp gol, iar dimineata aburii se ridicau de pe camp, mataluta incepeai alergatura de acasa la facultate, de la facultate la rectorat, de la rectorat la Solidaritatea universitara, inapoi la rectorat si apoi in complex la cazari. Si atunci ca si acum ai dat dovada de altruism si ti-ai aparat subordonatii. Aia de atunci (administratorii de camine) au facut averi iar mataluta ai ramas tot la apartamentu’ de bloc. Acu mataluta mai mult pe la Bucuresti, iar soriceii acasa joaca pe masa, pe aia lunga de la cejeteu. De fapt, nu sunt soricei ci cel mult neste mormoloci si Brendu’lui.
    Ia aduna hoarda liberala si fa ordine cu ei. Pai este posibil ca un deputat (care face parte din clasa conducatoare, chiar in opozitie fiind) sa spuna ca doreste sa emigreze. Pai, coane Nicalai asta nu se exista. Daca pe vremuri un boiar dorea sa emigreze iar domnu’ prindea de veste, boiaru’ ala emigra doar in cealalta lume. Pai, este posibil asa ceva? Pai, domnu’ deputat doctor parca o fo’ si el ceva scula in bascula prin sistemul sanitar cimisan, iar acu s’o zuitat mintenas. Coane Nicalai, ia pune mana pe satar si scurteaza capu’ ipochimenului, ca pentru cand o sa se trezeasca sa zauite gandurile de emigrare.
    Iar, mormolocii din cejeteu ia baga-i la borcanu’ de monitorizare si la urmatoarea legislatura sa fie zauitati de la trecerea pe liste. Ca este pacat de mataluta, ierai prea baiat de comitet ca sa te-ncurci cu unu ca Brendu’, Ghitisor Vamesu, Pitzyponcu’ Gastric si alte ipochimene de la PD minus L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.