Primarul Bunei şi fiul cer eliberarea pentru că stau degeaba în arest...

Primarul Bunei şi fiul cer eliberarea pentru că stau degeaba în arest UPDATE 1 CAT respingere recursurile

1
DISTRIBUIȚI

antonie bunei si fiul cat 1pPrimarul comunei cărăşene Zăvoi, Antonie Bunei, şi fiul acestuia, Silviu, au cerut, astăzi, din nou, judecătorilor Curţii de Apel Timişoara punerea în libertate. Aceştia au fost arestaţi în urma unei investigaţii a DNA legată de şpaga de 47.000 euro cerută omului de afaceri Romeo Dunca pentru aprobarea unei investiţiipe muntele Mic, cei doi fiind trimişi în judecată alături de alţi şase angajaţi şi consilieri locali ai primăriei din Zăvoi. „Se vorbeşte de fiecare dată de pericolul pentru ordinea publică pe care-l reprezintă cei doi, dar de ce nu este prejudiciată încrederea când este vorba de ceilalţi şase inculpaţi care, pentru aceleaşi fapte, sunt cercetaţi în libertate.


Se judecă cu două măsuri. Discutăm de menţinerea arestării preventive în contextul în care de trei luni nu s-a făcut nimic în cercetarea judecătorească şi nu din vina celor doi care stau degeaba în arest. Nu se ia în considerare că Antonie Bunei este suferind de mai multe boli”, a susţinut avocatul celor doi, Viorel Paşca. Primarul le-a spus judecătorilor că „după 20 de ani de administraţie nu-s un pericol pentru ordinea publică. Am încredere că Justiţia va judeca drept”. Silviu Bunei a cerut să fie pus în libertate pentru a putea avea grijă de fiica sa în vârstă de  13 ani pentru că a rămas singură după ce soţia afost disponibilizată din învăţământ şi a plecat în străinătate. Procurorul DNA a cerut sec respingerea recursurilor împotriva deciziei de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pe motiv că sunt nelegale. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile celor doi, care rămân în continuare în arest.

1 COMENTARIU

  1. NU stiu prea multe, dar un old man de pe lacu’ din zona, mi-o zis ca lucrurile nu bas stau asa cum zice dom’ Romeo. Batranu’ de pe lac spunea ca intre premar si nea Romica cica ar fi fost mare pretesug cand criza imobiliara nu exista decat in mintile unor infierbantati din america. Cica pana sa pice leman bradar, astia doi erau pretenari de mergeau si la toilet de manutza.
    Si cica nu o data, nea Romica l’o plimat cu licopteru’ de dom premar sa vaza boboru’ comunei ce preteni este ei si ce lucruri marete pot sa faca ei.
    Acu, ca cu criza mondiala a cazut pretu’ la case stiam si io. Da sa caza intr’atat pretu si la pretenie, asta chiar ca n’o stiam. De fapt, nu este pretenie ci este o cardasie, dar unde unu’ nu si’o respectat cuvantu’ dat.
    Un suflu de abur, inchis intr-un glob de sticla (sa nu-si piarda memoria), zice ca cica banutzu’ era negociat in 2008, dar o venit criza iar premarele n’o vrut sa lase din pret iar nea Romica nu avea de unde sa mai dea, ca iesea pe pierdere. Asa ca cica a sacrificat pretenia pentru profit, c’asai in tenis, pardon capitalism. Banu’ marcat e ochiu’ dracului. Iar pentru faptul ca ceilalti sase angajati nu sunt arestati, vorba pretenarului meu Mugur Mihaescu: Egzista o esplicatie!. E siplu ca un abur de dimineata ce se ridica de pe o balega proaspata: Pai, nea Romica are nevoie de aprobari, daca consilierii este doar speriati, atunci treburile merga ca unse si se aproba tot in consiliu’ local. In schimb, daca consilierii este arestati atunci nea Romica nu mai pupa aprobari, ca io sedinta de consiliu la puscarie n’am vazut inca. Dar poate vedem una a guvernului Boc la Rahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.