Războiul rece dintre Ciuhandu şi Ostaficiuc continuă

Războiul rece dintre Ciuhandu şi Ostaficiuc continuă

7
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciuhandu ganditor 3 pp„Meciul” dintre primarul Timişoarei, ţărănistul Gheorghe Ciuhandu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, democrat liberalul Constantin Ostaficiuc, a înregistrat o nouă fază, odată cu recepţionarea lucrării de refacere a bastionului Theresia. Cele două instituţii au făcut recepţii separate ale alucrării – ieri CJT, astăzi primăria. „Despre acţiunea de recepţie organizată, ieri, de consiliul judeţean, am aflat de la radio.


Am trimis un inginer. Am avut o discuţie telefonică şi i-am transmis domnului Ostaficiuc că în aceste condiţii, noi vom face recepţia astăzi”, a declarat, astăzi, Ciuhandu. În iulie, primarul a făcut la rândul său un gest fără precedent – a refuzat să stea lângă Ostaficiuc  la şedinţa comună a comisiilor de urbanism, economică şi de administraţie publică ale Consiliului Judeţean Timiş şi Primăriei Municipiului Timişoara. De asemenea, Ciuhandu a acuzat în repetate rânduri faptul că acţiunile Prefecturii TImiş împotriva deciziilor primăriei sunt dictate politic de filiala PD-L condusă de Ostaficiuc.

7 COMENTARII

 1. Asta chiar ca este o cestiune de mistocareala. Io propun urmatoru’ program la Bastionu’ Terezian:
  Luni. Hai sa radem de Bran(du’).
  Marti. Dixtractie cu mistretu’.
  Miercuri. Circ gratis cu Perfectu’ Pacala.
  Joi. Evolueaza Nutzy la bara.
  Vineri. Laura Andresan si invitatul ei special, piticul porno.
  Sambata. In cautarea flotei pierdute la fantana arteziana. Cautator sef: Ala micu, ce respira greu, ce se uita cu un ochi la faina si altu la gaina si o vede doar pe Nutzy.
  Duminica. La vanatoare de mistreti. In rolul mistretilor: Ciuhendu’, Brendu’ si Tata Jean. In rolul godacilor: perfectu’ Pacala, vicii Orz si Grinda. Coru vanatorilor: Plenurile reunite ale celor doua consilii.

  In alta ordine de idei, asta (restaurarea si renovarea Bastionului) se numeste bataie de joc. Sa dai 1.000 de ioroi pe metru patrat de constructie renovata, in conditiile in care la ora actuala metru patrat de constructie rezidentiala (unde ai utilitati, teren, taxe de autorizare, taxe de … etc) este de 700 de ioroi mi se pare o crunta bataie de joc. Daca Maria Tereza s’ar intoarce din morti, cred ca i-ar supune la neste cazne si torturi desfranate pe cei doi ipochimeni pentru cheltuirea fara simt a banilor pulici. Se fura si pe vremea imperiului chezaro-craiesc, da’ mai cu perdea, fiind cunoscuta anecdota cu Franz Jozef in vizita intr-o garnizoana s-a mirat cum de zidurile nu sunt negre? Ca la cata cerneala se deconteaza anual de aceea garnizoana se puteau vopsi zidurile in negru.
  De erau si atunci fonctionari corupti. Da’ astia de acu’ este master of disaster. Aia de atunci dupa ce mulgeau vaca mai lasau neste lapte si pentru vitei. Astia de acu’, omoara si vitelu’ sa le ramana lor mai mult lapte.

  Apropo, maine cine face receptia la Bastion, ca poimaine trebe sa fie bara lustruita pentru Nutzy.

 2. pt. aburici de mehala

  nu stiu ce te aberezi cu sumele pe mp de constructie…pai tu compari cat e de gros zidul la Bastion cu peretii la apartamentele noi de la dezvoltatori?

  Mai multa obiectivitate, te rog

 3. @tata

  „Alo, Minoiu’!? Minutu’ si scoru’?” Replica asta era celebra in anii 80 cand etapa de fotbal o auzeam la difuzoru’ din casa.
  Cam asa si cu tine. Stai sa-ti „esplic”.
  Dezvoltatorii la care faceam io referire au luat un teren gol si au construit pe „iel” un bloc.
  In cazul de fata, s-a luat un corp de cladire gata construit si s-au efectuat operatiuni de restaurare si renovare. Nu s-a construit nimic, nada, nicht, nula, zero construction (in cate limbi vrei sa-ti scriu ca sa intelegi?).
  De fapt, ce s-a facut la bastion. O operatie estetica. Asa cum iei o muiere trecuta si fumata, o duci la Bratu’ si iese de acolo o tipesa de first class. Da’ tot baba e’n bolentin.
  Deci la Bastion nu s-au construit ziduri groase de caramida, asta au facut-o austriecii acu’ 300 de ani, dupa ce au cucerit cetatea de la turcaleti.
  Brendu’ doar a zugravit ce-au facut altii.
  Un alt exemplu: La acoperis s-a schimbat numai tigla si latetii, dar barnele, capriorii si celelalte elemente de structura au ramas cele vechi.
  Deci, o alta economie.
  Ar fi multe de spus, da atunci inseamna ca ma las de munca si nu mai fac nimic altceva.

  Deci, taticu’ ia te rog sa vezi ca dau dovada de prea mult bun simt fata de acesti bizoni, puslamale, potlogari si toate cele.

  Apropo, l-am vazut adineauri pe pitzyponcu’ gastric la irealitatea tv si am vazut ca era tare amarat. O fi din cauza ca Bianca (nu aia a lu Bote) a plecat din PD minus L la Miss Vampiritza si nu l-a luat si pe el. S’o fi schimbat preferintele culinare o trecut de la langosi la biftec in sange.

 4. pt. aburici de mehala

  vrei dumneata sa deturnezi chestiunea inspre BRENDU dar nu merge….iti spun eu ca e cum zic eu…apropos, pe ciuhandu l-ai intrebat cumva acelasi lucru? la el cum a stat cu pretu? stim la fel de bine amandoi ca acolo puteau licita doar firme autorizate de Min Culturii…. lasa balta subiectul ca deja e plictisitor.

  ref la Bianca (nu a lui Bote)probabil ca s-a suparat ca aia de la PDL nu au instalat o bara la sediu acolo, ea are multa experienta la bara, a acumulat-o in Italia…
  Cat despre deputatul Alin, iti garantez eu ca nu ii va duce dorul…mai mult erau laudele lui Bianca cat de mult munceste ea pt PDL

 5. PS: Sa stii ca m-am informat…am sunat la unii, la altii, Bianca nu si-a dat demisia… cred ca au fost numai neste vorbe sa isi faca publicitate…dar sa stii ca toti deabia asteapta sa plece…
  e ca in piesa aia de teatru… MULT ZGOMOT PT NIMIC

 6. @tata

  Talica, „iu ar a problam”, chiar mai multe.
  In primul rand, eu nu am facut referire doar la Brendu’ referitor la licitarea si obtinerea lucrarilor, ci la toti ipochimeni carele au participat. Faptu’ ca tu ai simtit ca as avea io ceva cu brendu’ este o greseala. Don Kostelivo este un trecator pe acest pamant si in politica judetului. Ca el au fost multi altii si vor mai fi si dupa el. In schimb, lingaii ca tine este vesnici. Vad ca ii aperi la gramada si pe brendu’ si pe pitzyponcu’ gastric la gramada. Te platesc astia in pizze?
  Singura referire la brendu este o replica celebra acu cativa ani si se referea la zugravit (Astia nu pot zugravii cat a contruit impuscatu’.)
  Asa cum in alti ani, cand brendu era vice si Sipos era pres, s-au construit obiective iar culorile fatadei seamana cu culorile folosite la fatadele caselor de pe lacu’ Surduc, asa o sa vedem si acum (in viitoru’ apropiat) cum au rasarit neste case cu fatade colorate identic cu fatada Bastionului. Care case si ale cui, o sa vedem la timpul potrivit. Ma faci sa ma repet: pestele in apa, pasarea in zbor si aburii pe balta nu lasa nici o urma.

  Referitor la Bianca, stirea este tot de pe site-ul irealitatea tv, acolo unde’i place pitzyponcului gastric sa apara. Daca tot te stii bine cu el, te rog sa-l intreabi daca se uita la inregistrarile emisiunii sau in reluare. Ca tare penibil este si ma gandeam ca poate invata din greseli de la o emisiune la alta, dar degeaba. Acuma stii si tu ca este o vorba: Unde nu-í creier este bun si brandu’ (ma refer la muschi si nu la imigi).

 7. @tata
  Vezi, daca cauti afli. Taticu’ esti cam defazat. Pai din cifre rezulta urmatoarele:
  Brendu a platit 1000 de ioroi pe metru patrat de constructie
  Ciuhendu’ a platit cam 670 de ioroi pe metru patrat de constructie.

  Asta iese din datele puse la dispozitie de cele doua institutii. Acu’, ca sumele sunt umflate in ambele parti este evident. Dar se pare ca Ciuhendu’ a dat dovada de mai mult bun simt decat Brendu’.

  Vezi, d’aia Ciuhendu’ a fost votat de mai multe ori iar Brendu’ doar o data, si atunci a ajuns pres cu 30 si ceva la suta.

  Inchei cu: Rusine, Dinu Patriciu. Ca d’aia Bastionu’ n’a fost gata la timp.

  Dar stai linistit, taticu’ ca o sa se afla care o fo’ parandaratu’. Atunci sa te vaz „mormolocule”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.