Preşedintele Camerei Notarilor Publici din vestul ţării a intrat în PSD

Preşedintele Camerei Notarilor Publici din vestul ţării a intrat în PSD

3
DISTRIBUIȚI

octav danila 2 pEusebiu Octav Dănilă, preşedintele Camerei Notarilor Publici din Timişoara, a intrat alături de alţi 34 de jurişti în PSD. Acesta a fost catalogat de către şeful PSD Timiş, Titu Bojin, cel care a făcut anunţul,  ca fiind”cel mai reprezentativ” dintre noii social- democraţi . De asemenea, s-a anunţat intrarea în PSD Timiş şi a decanului de la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest, Radu Motica, care „va veni, are adeziunea pregătită”.


Bojin a anunţat că în următoarea perioadă vor urma şi alte înscrieri surpriză în PSD, noii membrii urmând să fie prezentaţi în următoarele săptămâni. „Am intrat în PSD din convingerea mea intimă, nu pentru funcţii. Am convingerea că experienţa mea profesională de 20 de ani o să fie benefică şi în politică. În anumite situaţii, procesul legislativ nu ţine cont de situaţia reală social-economică. Voi încerca să le transmit celor care au decizia politică propuneri de îmbunătăţire acolo unde va fi cazul”.  Printre realizările filialei de la ultimul congres al partidului a fost, conform lui Titu Bojin,  şi faptul că filiala din Timiş a avut cinci reprezentanţi în prezidiu „semn al importanţei pe care conducerea centrală a partidului o dă organizaţiei noastre”.

3 COMENTARII

 1. Uau. Ce tare chestie.
  Acu’ mai lipseste ca pesedeul sa scoata la inaintare si o componenta liberala.
  Io in abureala mea, stiam ca „meseria” de avocat, notar, executor sau de lichidator este una liberala su una social democrata. Da’se pare ca io m’am inselat.
  De fapt, acu inteleg io de ce notarii au propus reducerea onorariilor. Asta ca sa vina in intampinarea lucrarilor congresului pesede. Vorba pedelistului Oltean la votul cu reducerea TVA: ca la Marea Adunare Nationala.
  Nea Tavi iti sta mai bine in albastru decat in rosu, sincer.
  Oricum, pentru pesede este un mare castig. Desi, il vedeam pe Nea Tavi la liberali. Se potrivea mai bine cu nea Lae Robu, ca doar amandoi au o cariera universitara puteau discuta pe puncte comune. Cu Stapanu inelelor, pardon al apelor, ce sa discute? Despre cum se da parandaratu’. Nu cred ca Nea Tavi avea nevoie de asa ceva. Sa discute despre reforma in justitie. Nu cred ca Titu Bojin este cea mai calificata persoana, ba din contra.
  Oricum, pesedeu a castigat ceva. Ramane de vazut ce castiga Nea Tavi.

  Iar, Raducule ce te-a apucat? Imi amintesc cu drag de tine cand pipaiai chelneritele la Casa Armatei, tarziu in noapte, si apoi canta-i din toti bojocii: „Noi suntem romani…”. Parca era-i presaedinte la Vatra Romaneasca, organizatie neaos romaneasca. O buna vreme ai purtat acel costum violet. De abia, in 2009 hat tarziu in decembre am inteles de ce. Pai, te-a protejat flacara violet de-a lungul vietii si acum o tradezi si te-nbraci in rosu. Pai, e frumos nene Radule? Ai vazut, ce-a patit Gionelu’ daca a tradat la culoarea violet. A perdut prezidentialele. Ai mare grija.

 2. @saab cel rosu
  Si io am facut armata la diribau, la Canalu’ Dunare – Marea Neagra. Acu o sa zici despre mine ca am participat la propasirea oranduirii socialiste multilateral dezvoltate.
  Ce are tata cu fiul? Ce are armata cu securitatea? Io stiam ca se cam exclud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.