Un „porc portocaliu”, posibil transfer surpriză la PSD

Un „porc portocaliu”, posibil transfer surpriză la PSD

8
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Titu Bojin a anunţat, astăzi, trasferuri surpriză de la PD-L la PSD, în timp ce mai mulţi revoluţionari au susţinut că titu bojin presedinte psd pintră în echipa social-democrată ca să lupte cu „ciuma portocalie”. Primii noi membrii ai PSD anunţaţi au fost mai mulţi tineri şi câţiva revoluţionari. Marele absent a fost revoluţionarul Ion Marcu, devenit celebru pentru declaraţia sa „mesele mă vor”. Bojin a făcut lobby pentru noul coleg al său de partid, cerându-i primarului Gheorghe Ciuhandu „să găsim o soluţie, să fie ajutat domnul Marcu, care acum stăm în gazdă după ce a stat în faţa gloanţelor”. Revoluţionarii membrii PSD au fost extrem de vehemenţi împotriva actualei guvernări, susţinând că „nu mai putem sta deoaparte să asistăm la furăciunea asta”. Bojin, care este şi şeful Apelor Române Banat, a privit îngândurat la declaraţiile războinice ale celor de la „departamentul revoluţionari din PSD”.


A anunţat apoi că deja are semnăturile  a patru primari ai puterii pe adeziunile la PSD , dar „numele nu le fac publice pentru că nu vreau să-şi piardă posturile prin retragerea sprijinului politic”.Titu Bojin a confirmat că vor veni la PSD şi mai mulţi parlamentari din Timiş de la PD-L sau UNPR, dar a refuzat să dea nume pe motiv că „vor fi anunţaţi la nivel central prima dată”. Printre numele vehiculate se află Maria Barna, Ştefan Dragulescu sau Marius Dugulescu. „Porcul ăla portocaliu. Ăla a votat cu mâna sus la legea pensiilor ca să se taie din pensia mamei sale şi a mamelor noastre, deşi i-am cerut să nu facă acest lucru”, a izbucnit unul dintre revoluţionari când a auzit de posibilitatea de a deveni coleg de partid cu deputatul Dugulescu.  Preşedintele PSD Timiş s-a blocat când a auzit asta, după care a explicat că „este o părere personală pe care nu o îmbrăţişez”. De altfel, Bojin a avut o explicaţie şi pentru faptul că racolează oameni de la PD-L deşi secretarul organizaţiei, Marcel Mihoc susţinea că „traseiştii politici nu au ce căuta între noi”. „Cum au trecut pe la toţi, la noi e ultima staţie, deci nu mai sunt traseişti”, a susţinut zâmbind preşedintele PSD Timiş. După ce tinerii pesedişti au primit acceptul de la şeful organizaţiei judeţene să devină membrii, preşedintele TSD, Cătălin Tiuch le-a explicat că nu funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional e importantă pentru el, ci faptul că „domnul Bojin m-a făcut colegul domniei sale şi cu asta mă mândresc cel mai mult”.

8 COMENTARII

  1. Azi noapte, am avut un vis. Se facea ca eram in metrou, da’ nu in Bucuresti – ca era curat pe jos si nu erau cersetori, si am auzit in
    difuzor un anunt: „Urmeaza ultima statie cu peronu’ pe partea stanga – PESEDEU”. Si am ajuns in statie, da’ parca era in Campiile Elizee si m’o intampinat unu’ mic cu ochelari de’si spunea Micu’ Titulescu. Si era frumos, se auzeau acordurile unei orchestre cubaneze ce fredona in surdina Comandante Che Guevara. Si era atat de frumos cum numai pe malurile Baltii Verzi la drogat cu aburi am mai prins. Dar a aparut o zgripturoaica blonda si a inceput sa strige: „Mai porc portocaliu, ce cauti aici” am crezut io ca la mine striga, da’ cand colo ce sa vezi la una din mese statea Brendu’ cu Stapanu’ Inelelor, pardon al Apelor si radeau de se prapadeau. Si m-am trezit.
    Acu io nu inteleg, o fi fost un vis despre trecut sau premonitoriu. De cateva zile ma chinuieste intrebarea si nu reusesc sa-i gasesc raspunsu’. Ca io stiu ca cu Sipos, Brendu’ a facut bara-bara cand erau la consiliu. O fi facut si cu Bojin?

  2. ce usor este sa arunci cu vorbe urate fara sa cunosti un om.Cum puteti domnule ziarista sa publicati aceste mizerii?A zis oare ceva dl Titu Bojin ca vin deputati la PSD,sau doar primari?Daca ati dat nume ati incercat sa luati legatura cu acei parlamentari sa vedeti care e pozitia lor,daca se confirma sau ce au de zis?NU sunt sigur.Sunteti un jurnalist de 2 lei,cred ca e totusi cam mult totusi 2 un leu e suficient!

  3. Aburiciul care a postat aici nu e de mehala ci de MAHALA. Ma induioseaza limba catifelata a d-lui Tiuch. Moale , umeda si catifeleta ca sa nu-l zgaraie pe Titu. Ii doresc , sincer , succes d-lui Titu Bojin et.comp. in lupta cu ciuma portocalie. Dumnezeu sa va ajute.

  4. da in text scrie ,ca e scris de tine ,dar el nu a declarat asa ceva,iti garantez eu ca nici un parlamentar PDL nu va pleca la PSD,e o gluma proasta.Codul deontologic trebuia sa iti aduca aminte ca era necesar sa te interesezi putin cand faci astfel de afirmatii gratuite,dar se pare ca tentativa ta de site se bazeaza doar pe barfe nicidecum pe probe,asta e jurnalismul de 1 ban de care iti vorbeam.

  5. @omu rau
    Tu ti-ai ales bine nickname-ul. Chiar esti rau. Da’ problema este alta. Tu chiar nu ai inteles nimic din post-ul mau.
    Se vede ca ai memoria de trei secunde a pestelui de acvariu, despre care a vorbit CTP intr-un editorial in Gandul acu’ ceva vreme.
    Memoria unui abur inchis in globu’ de cristal este ceva mai lunga. Iti reamintesc ca in 2000 Anno Domini, pede-ul domnului Ostaficiuc facea bara-bara-bara (pe din trei) cu pesede-ul si cu penetze-ul pentru a’l bara pe Coifan la presedentia cejete. „Atunci s-au pus bazele unei frumoase si fructuoase pretenii” ar spune Ion Saneculce (cronicarul anonim al zilelor noastre). Atunci Don Kostelivo (ca era mai slab ca fonctie) actual Brendu’ (ca este mai gras, tot ca fonctie) a impartit foctiile cu Papa Ilie (pentru o scurta perioada de timp) si dupa cu Sipos (atunci presedinte, acu’ consilier al Brendului – ca trebe si gura lui sa manace ceva). Pentru guvidele de apartament, asta a fost demult. Dar, in urma acestei colaborari cei doi, Sipos si brendu’ au ramas vecini la Surduc, unde sunt posesorii unor casoaie de vacanta situate in aceeasi curte si vopsite in aceeasi culoare cu culori puse in opera pe neste case ale cejeteului (au scris si altii despre manariile astea la vremea lor-dar problema este a celor trei secunde de memorie).
    Hai sa-ti dau un exemplu de bara-bara mai de aproape. Acu doua saptamani, inainte ca Brendu’ sa se duca la brusel sa manace si gura lui o varzuta de la mama ei, cejeteu in plen a votat la doua maini o manarie de aprox 2000 de ioroi pentru firma brendului si alte doua manarii de aprox 13,9 milioane de ioroi pentru pedeleu si pesedeu. Cand a fost vorba de jefuirea judetului, brendu’ si stapanu’ apelor au mers pe’o laba ca doi ciumati portocalii.
    Pai, omule rau, astia vrei sa lupte impotriva ciumei portocalii?
    Si ce-ai cu limba lui Cata Tiuch, atata stie, atata poate – asta face.

  6. DUGULESCU UN URECHIAT{BLEG} PORTOCALIU CARE A VOTAT CU DOUA CARTELE LA LEGEA PENSIILOR MILITAREDIN CAM>DETUNATILOR.MARE PORC ,MARE DOBITOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.