„Verde pentru biciclete” trece pe albastru

„Verde pentru biciclete” trece pe albastru

0
DISTRIBUIȚI

stickerÎmplinirea a doi ani de când „Verde pentru biciclete”  s-a pus pe roate în Timişoara este sărbătorită printr-o nouă schimbare cromatică. După ce verdele s-a metamorfozat la un an de existenţă în roz, de acum culoarea de bază a mişcării bicicliştilor timişoreni va fi albastru. Bilanţul arată excelent după doi ani de activitate. Pe străzile din Timişoara se regăsesc peste 7500 de biciclişti cu număr „Verde pentru Biciclete”. 40 de politişti comunitari se folosesc de bicicletele donate de către Fundaţia Bega.


Peste 6000 de timişoreni au dat o semnătură pentru crearea de piste pentru biciclete în oraş şi îmbunătăţirea celor existente. În cadrul campaniei “Angajatori pe două roţi” au fost donate peste 600 de biciclete angajaţilor unor companii locale şi naţionale. “Verde pentru Biciclete” a organizat aproape lunar acţiuni destinate încurajării mersului pe bicicletă : 4 pedalări şi numărători ale biciclistilor din Timişoara, 8 ture cicliste bănăţene, campanii de educaţie rutieră în şcoli, 4 concursuri de ciclism prin Timişoara şi în complexul turistic Arsenal Park.

Conform tradiţiei, cei doi ani vor fi sărbătoriţi printr-o plimbare pe biciclete prin oraşul de pe Bega pe următorul traseu: Casa Verde pentru Biciclete – str. Circumvalaţiunii – Bld. Republicii – Piaţa Iancu Huniade – str. Regele Ferdinand – Bld. Vasile Pârvan – str. Cluj – str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bld. Corneliu Coposu – Splaiul Galaţi – Piaţa Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.