850 euro – „o sumă modică” pentru traficul de influenţă UPDATE 1...

850 euro – „o sumă modică” pentru traficul de influenţă UPDATE 1 CAT l-a eliberat pe Buda

0
DISTRIBUIȚI

Fratele vicepreşedintelui PD-L din Moldova Noua, Ioan Buda, arestat pentru trafic de influenţă după un flagrant al DGA, a cerut, buda ioanastăzi, Curţii de Apel Timişoara eliberarea pe motiv că nu este un pericol concret pentru ordinea publică. Buda a fost denunţat de un cunoscut căruia i-a cerut 850 de euro pretinzând că are influenţă pe lângă doi poliţişti pentru a rezolva un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis.


„Clientul meu a recunoscut că a cedat după ce a fost presat zile la rând de denunţătorul Olariu Ion. I-ar fi promis după lungi insistenţe. Infracţiunea în sine nu s-a consumat. A fost doar o discuţie telefonică. Nu a vorbit cu nimeni. De altfel, a recunoscut că avea de achitat o datorie şi ar fi returnat banii după ce l-ar mai fi amânat pe Olariu, care, din câte ştiu, are vreo 20 de dosare penale. Erau 850 de euro, o sumă modică. Nu cred că pentru această sumă şi pentru o discuţie trebuie să fie cercetat în stare de arest preventiv”, a susţinut avocatul lui Buda. La dosar, acesta a depus şi o caracterizare a lui Ioan Buda făcută de către Primăria din Moldova Nouă. Arestatul a cerut la rândul său să fie eliberat pentru că ” am de rezolvat o serie de probleme”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla hotărârea Curţii de Apel Timişoara.

UPDATE 1 Instanţa a admis recursul şi a decis eliberarea din arest a lui Buda, acesta primind interdicţia de a părăsi ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.