A încercat să le ia ochii cu Hummer-ul

A încercat să le ia ochii cu Hummer-ul

3
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Caraş Severin a încercat să le ia ochii poliţiştilor de frontieră de la Cenad cu un Hammer pentru a trece frontiera cu substituire persoanaactele vărului său, dar tentativa nu i-a reuşit. Ieri după amiază, un individ care conducea un autoturism marca Hummer H3,  s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate românească.


Poliţiştii de frontieră au constatat că există diferenţe între fotografia din document şi şofer. Aprofundând verificările,  au stabilit că bărbatul este Mircea B., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Caraş-Severin şi că atât cartea de identitate cât şi permisul de conducere aparţin unui verişor. Cărăşeanul  a declarat că nu posedă permis de conducere şi pentru că trebuia să ajungă în Germania a  luat documentele de identitate ale rudei sale. În schimb, nu a mai plecat din ţară şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

3 COMENTARII

    • sinteti atit de prosti incit nu puteti sa faceti deosebirea intre un H2 si un H3 si nare nici o legatura cu alaaa!!!!!! de la dunare inafara de culoarea masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.