„ADP e o căpuşă şi trebuie desfiinţată”

„ADP e o căpuşă şi trebuie desfiinţată”

8
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Ciprian Jichici a cerut, astăzi, nici mai mult nici mai puţin decât desfiinţarea AdministrareaDomeniului Public SA, ciprian jichici pnl 1 psocietate care gestionează  sistemul de parcare Telpark. „Este o căpuşă la bugetul local. Prin cererile pe care le face sfidează limita bunului simţ. Pentru câteva locuri de parcare se cere extinderea sistemului Telpark pe o zonă în care această decizie va avea impact asupra a câteva mii de oameni.


Acest ADP aplică amenzi abuzive pentru parcarea maşinilor, acum a fost umflat cu noi atribuţii. Se ocupă şi de spălatul geamurilor şi de curăţatul hornurilor. ADP trebuie desfiinţat. Nu-şi justifică existenţa”, a susţinut consilierul liberal. Jichici a susţinut că executivul primăriei refuză să deblocheze construirea de parcări în Timişoara, decizie care ar duce la crearea unei alternative  viabile la actualul haos. „ADP-ul efectiv vânează maşinile în zonele aglomerate, unde nu există soluţii. De exemplu, în zona universităţii pe o rază de doi kilometri nu există o parcare, dar acolo, ziua, când e aglomerat, se duc să ridice maşini. Noaptea, când maşinile sunt puse pe mijlocul drumului, nu trece nici o maşină de la ADP să le ridice”, a comentat liberalul. Până la desfiinţarea ADP, Ciprian Jichici a recunoscut că drumul este lung pentru că ” există o susţinere pentru această societate la nivelele superioare ale Primăriei Timişoara”. —

8 COMENTARII

 1. Pai, cum vrei tu mai copilas sa desfinteze Premarele o bunatate de vaca de muls si buna pentru sinecuri acordate bosorogilor de la penetecede.
  Daca nu stia-i, afla ca adepeul are si postaci platiti, e unu cristian dumitrescu ce o sa apara imediat si aici sa-si verse urdorile, veninul si mucegaiul creierului sau de semidoct impotriva celor ce au curaj sa zica ceva de ADP. l-am ginit pe mai multe saituri ca si vajnic comentator pro adepe.
  Acuma, intr-u totu’ de acord cu tine nu pot fi. Ce-ai bre cu hornarii? Chiar nu mai vrem sa avem noroc defel? Asa mai avem de trei lei speranta la loto.

 2. subscriu si eu la parerea „aburiciului” (fara suparare:-) )dupa prostia de adp urmatorul pas ar fii cercetarea celor doi directori ai pol comunitare……..chiar si adp-ul pe langa ei sunt ca si copii pe langa adulti

 3. domnule ciprian jichici !
  daca intentia dvs. este reala, totul ar fi extrem de simplu !
  luati la puricat actul constitutiv, identificati(prin rudenii) ACTIONARII persoane fizice si juridice, analizati si evaluati bilanturile in perspectiva anilor, incasari, profit , investitii etc etc. si o sa va cruciti ! urmatorul pas ar fi…D.N.A.-ul !
  simplu ca buna ziua !

 4. Perfect de acord,@bere 2, da’ vezi ca nu prea-l cred pe d-nul PNL,probabil incep campania electorala, au nevoie de capital si incearca sa ne pacaleasca iar si iar, cu lucruri promise in fiecare campanie, dupa care se aliaza cu Ciuhi si gasca lui, si uita ! Tot asa au promis si-n 2008, inainte de alegeri, pe urma au facut vestita alianta pt Timisoara, care de fapt este alianta ANTI-TIMISOARA, pt ca nu fac altceva decat sa voteze la unison cu Ciuhi,Cojo, Mihut, Barbu ! Din cand in cand, o „fac” pe democratii, si arunca-n presa cate-o perla din asta, ca si cum noi n-am sti ca inclusiv ei sint cu „mana pe cutit”!

 5. din pacate ai dreptate fratele meu !
  la timisoara (si nu numai) s-a instalat o organizatie mafiota transpartinica cu aceleasi personaje, care ruleaza periodic la putere, se tolereaza si apara reciproc. unde s-a mai vazut ca liderii a doua partide …perpendiculare ca doctrina sa aiba aceleasi vile in aceeasi curte. un ex.doar; ostaficiuc si sipos !?
  pacat ca romanu este obedient si las, acu sa iasa cu batele sa instaureze democratia reala, ca iesirea di ‘ 89 s-a last cu un mare…fasssssssssssssss !
  p.s.dar vor iesi pe…dracu’

 6. adevarata mafie, isi rade in palme, cand vede ce cred oamenii:)) daca ADP e mafie, atunci ne asteapta zile negre in TM. cat despre domnul jichici, singura suparare a mnealui e faptul ca i s-a ridicat masina de catre ADP.

 7. adica putini mai fac focul cu lemne si combustibili lichizi…..pt gaz trebuie doar o gura de aerisire dar banii ti-i ia ….altadata HORNARII INTALNITI ADUCEAU NOROC,,in casele oamenilor dar firma capuse A.D.P.aduce doar blestemele oamenilor…..Felicitari d,le consilier jichici ai gasit HOTIA eu care n-am votat de ani buni vin cu familia si minim 10 prieteni sa te votam indiferent la ce partid esti….noi vom vota cu oamenii nu cu un partid sau altul….Dle dinu Barbu nu le lua apararea ….daca vrei mostra de nesimtire mergi in PARCUL ROZELOR,,sa vezi in centrul atentiei in mijlocul scenei scrie mare,,9MAI ZIUA EUROPEI,,iar in stanga la fel de mare,,MUXXX,adica toti timisorenii care trec de cateva luni cu sotiile copii ,nepotii lor trebuie sa vada nesimtirea unor inculti dar si preocuparea unor functionari cu salarii grase,premii si stimulente….RUSINE CELOR CARE ADMINISTREAZA DOMENIUL PUBLIC…Duminica au trecut circa 200 de membri ai unor fanfare si circa 400-500 de spectatori invitati sau trcatori ca mine si s-au minunat de grija fata de domeniul public….daca era vreun ban de scos din asta veneau 4-5 inspectori sau politisti sa ,,ia masuri..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.