Cazul judecătoarei Casiana Seculi la CSM

Cazul judecătoarei Casiana Seculi la CSM

6
DISTRIBUIȚI

casiana seculiCazul judecătoarei Casiana Seculi de la Tribunalul Timiş va ajunge la Consiliul Superior al Magistraturii după ce, ieri, a fost finalizat raportul solicitat de preşedintele Curţii de Apel Timişoara, Erica Nistor, după dezvăluirile PRESSALERT.ro. Vă reamintim că site-ul nostru a prezentat, în exclusivitate, o înregistrare video în care judecătorul sindic Casiana Seculi apara mângâindu-l şi sărutându-l pe lichidatorul Bogdan Alic, unul dintre reprezentanţii SCP Alfa& Quantum Consulting SPRL. Firma a fost desemnată de Casiana Seculi ca lichidator judiciar în dosarul de insolvenţă al firmei Euromobille, controlată de controversatul om de afaceri Nicolae Mann.


Reprezentanţii acesteia, cât şi alţi oameni de încredere ai lui Mann sunt cercetaţi de DIICOT pentru fraudarea Aton Transilvania cu 75 milioane de euro. Judecătoarea a dat şi o sentinţă cu cântec prin care a ridicat sechestrul de pe un cont în care erau peste 4 milioane lei pe care procurorul DIICOT a pus sechestru. Judecătorul Carmina Orza de la Curtea de Apel Timişoara a declarat pentru PRESSALERT.ro că „a fost finalizat raportul care cuprinde absolut toate aspectele semnalate în legătură cu domana judecător Casiana Seculi şi toate verificările efectuate în dosarele în care apare această firmă de insolvenţă. Acest raport va fi transmis CSM, secţia judecători, care este singurul care are competenţa de a decide. CSM va decide dacă se impune sau nu o cercetare disciplinară sau nu”. După apariţia înregistrării, Casiana Seculi a fost mutată, la cerere, de la secţia comercială a Tribunalului Timiş la secţia civilă.

6 COMENTARII

  1. Profa de lat(r)ina din generala, parca prin clasa a opta, spunea:
    „una zirundo non facit ver” (a se scuza transcrierea).
    Cam in acelasi principiu, cu un judecator cercetat nu se face curatenie in justitie. Asta in primul rand. In al doilea rand, cercetarea se face de catre organisme specializate ale CSM-ului. Ceea ce s-a facut pana acum la initiativa Curtii de Apel este frectie la picior de lemn si nu are nici o valoare juridica.
    In nestiinta mea, io cred ca de fapt, la ora actual, se incearca faultarea judecatoarei pentru a elimina un competitor de la placinta insolventei. Nu zic, ca judecatoarea este usa de biserica, dar presedintele Smantana (ce nume predestinat) trebuia sa anunte cesemeul ca un judecator a fost prins cu botu’ in borcan si trebe cercetat si judecat. In zelul ei, demn de o cauza mai buna, presu’ de la CAT trebuia doar sa ia la cunostinta. Munca multa dar de pomana, ca doar suntem in Romania.
    De fapt, este un singur vinovat: Dinu Patriciu. Sa-ti fie rusine, coane.

  2. Ce alte cauze au mai fost atribuie acestei firme lichidatoare nu ne spuneti?Nu inteleg ce interes personal aveti sa vorbiti mereu de aceeasi firma si sa va si antepronuntati…Acesta ar fi cazul cel mai corupt si rau din justitie?Cand filmati si dati publicitatii si altele, mai serioase?…ca oricum cineva trebuia sa faca asta si daca se atribuie cui si pe ce criterii, hai sa zicem , e un fapt , dar sunt altele , adevaratele nedreptati, traficul de influienta serios si cu consecinte grave – despre care nu faceti vorbire si …poate ar trebui! Ce ziceti?

  3. Draga Mari, tu vrei filmulete? Pai pentru asta s-a inventat televizorul, daca esti destul de mare si ai fost cuminte poti vedea si filme pentru adulti, dupa anumite ore.”Adevaratele nedreptati, trafic de influienta serios si cu consecinte grave”, ce cuvinte mari, nu le vei gasi in filmulete de amatori si barfe la coltul blocului.Cat despre coruptia in justitie,habar nu avem noi, muritorii de rand ce inseamna, ea exista dar la un nivel mult mai inalt, unde noi nu avem acces. In timp ce motaneii acestia, de la care tu astepti filmulete urmaresc doar prada micuta,soriceii, sobolanii se ingrasa in nesimtirea lor.Hai sa ne ocupam de treburi serioase MUNCA !

  4. de ce nu dati imagini si din filmul Puscas si cureaua lata? Joaca ff tare si bine dl. „lichidator” Puscas… si cu pretinu’ lui neamt. E vorba tot de EURO… STRUCTURE

  5. Multumesc, Cornel, m-ai lamurit! Am inteles ca acestea sunt de fapt „barfe la coltul blocului”, chiar aveam nevoie de precizari deoarece eram tentata sa le iau in serios! [ha-ha ]Si nu ma supar, desi am fost tentata sa o fac -vezi apropourile despre varsta mea -dar am fost nevoita sa-ti dau dreptate inca o data;sa crezi ca lucrurile ar putea merge normal si corect, este o dovada de inocenta si optimism total nejustificat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.