Cerealele confiscate în 2010, mai multe decât în ultimii 19 ani

Cerealele confiscate în 2010, mai multe decât în ultimii 19 ani

1
DISTRIBUIȚI

Autorităţile statului au dovedit, anul acesta, că dacaă se vrea se poate. Cea mai bună dovadă – confiscările de cereale care anul cerealeacesta, în Timiş,  au depăşit cantitatea „umflată” în ultimii 19 ani.


Mircea Călin , şeful Finanţelor Publice din Timiş, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că ” doar în ultimele trei săptămâni au fost confiscate 423 de tone de porumb şi 38 de tone de grâu şi au fost aplicate amenzi de aproape 100.000 de lei, iar anterior au mai fost confiscate aproximativ 500 de tone de grâu şi porumb. Ce s-a confiscat în 19 ani este mai puţin decât în 2010. Comisiile mixte formate din reprezentanţi ai Poliţiei şi Gărzii Financiare au descoperit numeroase abateri în urma controalelor efectuate, cele mai multe fiind legate de lipsa documentelor de însoţire a mărfii şi contractele încheiate între firmele care comercializează cereale şi cumpărători. Sutele de tone confiscate urmează să fie vândute în cel mai scurt timp, iar banii viraţi la buget.

1 COMENTARIU

  1. Ce folos ca daca face cu ele ca si cu carnea de porc de asta vara, statu’ nu se alege cu nimic. Eventual are castig tot vreunu’ din sistem. Numa’ ca acu este vorba de ceva mai substantial si nu de doua carcase de porc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.