CNADNR binecuvântează transformarea regionalei de către Maliţa în agenţie de transport pentru...

CNADNR binecuvântează transformarea regionalei de către Maliţa în agenţie de transport pentru prieteni

0
DISTRIBUIȚI

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a transmis, astăzi, un punct de vedere stupefiant legat de dezvăluirea malita pdl pPRESSALERT.ro referitoare la trimiterea unui microbuz de directorul Ioan Maliţa pe aeroportul  internaţional din Budapesta. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat imagini cu microbuzul transformat în taxi pentru un grup de prieteni ai directorului Maliţa, care s-au întors, vineri dimineaţă,  dintr-o excursie din China pe aeroportul Ferihegy. Printre aceştia s-au aflat mai mulţi oameni de afaceri şi procurorul DIICOT, Pompiliu Stanciu. Când a fost întrebat, Maliţa a dat răspunsuri contradictorii.

Contactat telefonic, şeful CNADNR, Liviu Costache, care astăzi a venit în vizită la Timişoara pentru o întâlnire cu subordonaţii din teritoriu, a refuzat să facă orice fel de comentariu legat de transformarea regionalei în agenţie de turism şi transport pe motiv că „nu ştiu despre această situaţie.


O să mă interesez şi o să vă transmitem un punct de vedere. Nu putem să dăm puncte de vedere aşa cum vor ziariştii”. Astăzi după amiază, CNADNR a transmis o precizare în care se spune că „directorul DRDP Timişoara, Ioan Maliţa, a prezentat factura şi chitanţa din care reiese că microbuzul DRDP a fost închiriat vineri, 5 noiembrie, pentru a efectua cursa Timişoara – Budapesta – Arad – Timişoara. Serviciile au fost achitate în numerar în aceiaşi z „. Întrebaţi ulterior, reprezentanţii companiei nu au putut preciza când a fost semnat contractul, care este suma plătită şi nici de cine a fost închiriat. De asemenea, oficialii CNADNR au refuzat să răspundă la întrebarea dacă este normal ca maşinile de la  Drumuri Naţionale să fie transformate în taxiuni pentru persoane private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.