Consilierul judeţean PD-L Cândea, legături cu mafiotul Sergiu Băhăianu

Consilierul judeţean PD-L Cândea, legături cu mafiotul Sergiu Băhăianu

1
DISTRIBUIȚI

Rechizitoriul DIICOT Ialomiţa prin care Sergiu Băhăian, fostul patron al Sabina Product, a fost trimis în judecată alături de alte 13 dorin candea 1 ppersoane pentru „ţepe” de peste 5,4 milioane lei şi comandarea mai multor asasinate, vorbeşte şi despre legăturile pe care mafiotul le-a avut cu patronul firmei CD Oil SRL, nimeni altul decât pedelistul Dorin Cândea, dezvăluie Jurnalul Naţional. Cândea este consilier judeţean al PD-L şi  şeful Registrului Auto Român din Timiş. Democrat liberalul a fost audiat în calitate de martor în acest dosar şi le-a spus anchetatorilor că l-a cunoscut, în 2006, pe Sergiu Băhăianu prin intermediul lui Gheorghe Teleagă, diriginte pe unul din şantierele firmei Esparom a omului de afaceri Ovidiu Tender, firma consilierului având un contract pentru livrarea de combustibil. Teleagă i l-a prezentat pe Sergiu Băhăianu ca un important personaj din Bucureşti cu care s-ar fi putut face afaceri.


Conform rechizitoriului, „însuşi Băhăian Sergiu s-a prezentat ca un fost important om de afaceri (care fusese la un moment dat în topul celor 300 cei mai bogaţi oameni din România), persecutat politic, astfel că-şi pierduse averea. Avea atunci o fabrică de conserve, iar sora sa – un lanţ de magazine. Au purtat multe discuţii despre funcţionarea antrepozitelor fiscale, un subiect de interes pentru Băhăian Sergiu”. Au urmat şi alte discuţii între Băhăianu şi Cândea, iar în una dintre ele din 2007 „au discutat şi despre campania electorală locală şi parlamentară. Băhăian s-a oferit atunci să le furnizeze confecţii, produse de la fabrica surorii sale, cu diferite defecte de fabricaţie pentru a fi distribuite alegătorilor înainte de campania electorală. A trimis atunci nişte bani online pentru plata carburanţilor folosiţi în transportul confecţiilor de la Bucureşti până la Timişoara (explicaţie nesatisfăcătoare a transferului sumei de 1.500 de lei prin mandat online către Mărculescu Edward Marian la data de 21.05.2007, dacă ne raportăm la data începerii campaniei electorale)”, se notează în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, consilierul judeţean Dorin Cândea a negat, iniţial, că ar fi fost audiat de procurorii DIICOT în dosarul Băhăianu. Când i s-a spus de rechizitoriu, pedelistul a susţinut că ” Pe Gheorghe Teleagă l-am cunoscut, nu pe el(Băhăianu, n.a). Cu el nu am avut nici o problemă. Ei pot să spună orice, nu? Ne întâlnim şi povestim. Nu la telefon”.

1 COMENTARIU

  1. Nu are nici o legătura cu acest individ!!!toate de aici sunt minciuni nu mai aveți ce sa scrieti asta e problema voastra..si nu știți cum sa faceți mai mult rau!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.