Constantin Miuţ, şeful Patrimoniului din Primăria Timişoara, audiat de DNA

Constantin Miuţ, şeful Patrimoniului din Primăria Timişoara, audiat de DNA

1
DISTRIBUIȚI

Şeful Serviciului Patrimoniu din Primăria Timişoara, Constantin Miuţ, a fost audiat, astăzi, la sediul DNA Timişoara în dosarul legat de constantin miut patrimoniu primarie 1 pafacerea Heaven. Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală împotriva mai multor angajaţi ai municipalităţii care au fost acuzaţi de abuz în serviciu pentru că au închiriat o suprafaţa mult mai mică în acte celor de la clubul Heaven Studio decât cea exploatată în realitate.


Acest lucru a fost descoperit în urma unui control al Curţii de Conturi. La audierile de astăzi, Miuţ a fost însoţit de avocatul Petre Petrişor, care în mandatul trecut a fost consilier local. „Miuţ nu a făcut decât să aplice două hotărâri de consiliu local. Dacă nu le aplica atunci putea fi acuzat de abuz în serviciu. Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt foarte clare. Din comisia de spaţii cu alte destinaţii fac parte pe lângă şeful de la Patrimoniu şi primarul şi viceprimarul Orza şi şefa Corpului de Control, Mihaela Mârza şi cinci consilieri. Dintre toţi doar Miuţ este cercetat penal. Într-adevăr primul contract a fost făcut pe o suprafaţă mai mică, dar când s-a prelungit a fost pe suprafaţa indicată de Curtea de Conturi”. Ancheta continuă.

1 COMENTARIU

  1. mah da’ cate gushi are cXXXXX asta ???????????
    cred ca puscaria o sa-i faca bine, poate mai da jos ceva din osanza, problema e ca o sa-i sparaga aia rozeta si o sa aiba dificultati la facut kk .
    in asteptare cojocare, da’ asi asta o sa faca puscarie. s i g u r !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.