Dascălu perfect pentru Internele lui Igaş

Dascălu perfect pentru Internele lui Igaş

3
DISTRIBUIȚI

Comisarul şef Ioan Dascălu este perfect pentru funcţia de secretar de stat. De ce? Să începem de la dorinţele celor care l-au adus de la Dascalu.Londra pentru a-l înlocui pe Fătuloiu, cel care-l folosea, acum câţiva ani, pe Dascălu ca şi cobai în experimentul aducerii de la Arad şi punerii în fruntea Poliţiei Timiş. Preşedintele, şeful CSAT şi adevăratul şef al PD-L, Traian Băsescu, a vorbit despre reforma care trebuie făcută la Interne. Scurt şi la obiect. Mai e şi problema de imagine a ministerului,  transformată într-o zdreanţă puturoasă după  toată nebunia ce a urmat împuşcării interlopului Măraru. Şi, extrem de important, să nu uităm de luptele grele care se dau în spatele draperiilor portocalii unde cuplul arădeanului Falcă (care l-a scos din jobenul arădean pe Igaş ministru, care acum îl propune pe Dascălu) cu „soarele” Udrea încearcă să adune puncte pentru meciul de uzură cu „buldogul” Vasile Blaga.

Dascălu a avut o misiune clară în fruntea Poliţiei Timiş – să disloce de pe funcţii o serie de „dinozauri” care nu se mai dădeau plecaţi.


 Poliţist de şcoală nouă, tratând totul cu răceală prusacă şi acţionând cu precizia unui neurochirurg, Dascălu a executat întocmai şi la timp ordinul. Chiar dacă nu au fost prea mulţi care-i dădeau şanse de izbândă. Celebrul Lucian Popescu, şeful Poliţiei Sânnicolaul Mare, este unul dintre exemple. Acum, i se dă un corp mai mare de amputat, având libertatea de a umbla cu bisturiul prin măruntaiele Internelor. Şi cum imaginea poliţiştilor fraţi cu infractorii nu poate fi ştearsă din mintea electoratului cu declaraţii, va urma o iarnă fierbinte. În care vor cădea capete pe alese. Un lucru necesar în orice fel de reformare a unui sistem. Că informaţii sunt. Doar noul şef al Poliţiei Române vine de la DGA. Aşa că dintr-un foc se vor rezolva două chestiuni arzătoare. Rămâne de văzut doar pe câţi va popi Dascălu. Şi dacă valul reformator se va opri la fraţii întru credinţă. Portocalie. Pe stilul conarădeanului Igaş, nu a bihoreanului Blaga.

3 COMENTARII

  1. cat a fost la conducerea ipj TIMIS a facut multe lucruru foarte bune .De dinozauri inutili a reusit sa scape,dar care acum sunt in curtea pol comunitare .Doua exemple de idioti cu „patalama „COJAN si SPATARU,care ar fii plecat doar daca mureau……
    Felicitari d-lui DASCALU si mult succes !

  2. Acest ROBOCOP al politiei romane o sa schimbe pe tanda cu manda. Adicatelea, o sa schimbe o retea de interese si increngaturi cu alta retea de interese.
    Pai, ce la Timisoara ce o facut? O schimbat niste dinozauri cu altii in devenire. Cand vorbim de eficienta unei schimbari trebuie sa vorbim de rezultate, iar rezultatele acestui invatator de catun sunt mirifice, dar lipsesc cu desavarsire. Sa-mi spuna si mie cineva cati din maharii timisoarei au fost deranjati de acest invatator si cate dosare de mare coruptie au fost rezolvate la timisoara?
    Aud? Nici unul? Si acum rad cand imi amintesc ca Tata Jean, intrebat fiind daca a auzit de dascalu de la Arad, a zis: II dau si la asta un teren sa-si faca inca un magazin, numa sa-mi dea terenul pentru giratoriu in Aradului; confundandu-l cu Dascalu de Iasi. Asa ca, aceasta mare personalitate a politiei romane va fi un mare fas (abur) pentru noi pulimea romana. In schimb pentru Nutzy, Falconetti et comp va fi un punct bun. Cu un ospatar pe post de ministru si cu un pamflet pe post de sef al politiei, acapararea puterii in stat poate incepe. Problema este ca Nutzy nu stie sa faca diferenta intre presdinte si rege, iar Falconetti intre vas de expansiune si cric de masina.

  3. Aburici de Mehala….ti-ai ales minunat numele.Ti-am mai vazut comentarii si pe alte articole, si in afara de a critica articolul si implicit pe Bota nu ai stralucit prea tare.Esti pe langa subiecte dar te straduiesti sa arati paiul din ochiul altuia.Ceea ce ma determina sa cred ca esti tot vre-un presar ahtiat dupa subiecte si invidios pe confratele tau Bota.
    Habar nu ai ce vorbesti cand spui ca Dascalu nu a rezolvat nici-un dosar greu sau de coruptie.Ar trebui sa sti(fiindca vrei sa creada lumea ce scrii) ca dosarele sunt de competenta Justitiei si nu a Politiei.
    Nu faci decat sa iti dai cu parerea dar esti penibil si jenant.
    Cand ai sa posezi un CV ca si Dascalu atunci mai vb.Pana atunci da-i cu abur prin Ocikopiatz si nu mai polua zona cu tampeniile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.