Depozit mobil plin cu ţigări de contrabandă, capturat

Depozit mobil plin cu ţigări de contrabandă, capturat

1
DISTRIBUIȚI

Un Logan MCV plin ochi cu ţigări de contrabandă a fost capturat, azi noapte, de poliţiştii de frontieră din Caraş Severin. Agenţii au logan contrabandaobservat pe DJ 571 o maşină care se îndrepta cu viteză foarte mare spre localitatea Ciuchici şi i-au făcut semn să oprească.


Şoferul şi-.a continuat drumul, fiind urmărit de poliţiştii de frontieră. După intrarea în localitate, cel urmărit a virat brusc pe o stradă în drepta. Logan-ul a fost găsit abandonat. În urma controlului, în maşină au fost descoperite 8.500 pachete de ţigări marca Ashima, 5.000 pachete de ţigări marca Marble, 1.500 pachete de ţigări marca Trokadero şi 500 pachete de ţigări marca Veve, fără timbru, în valoare de aproximativ 160.000 lei. Ulterior, a fost identificat şi şoferul – D.G., în vârstă de 34 de ani, din Moldova Nouă. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. Ţigările au fost confiscate, iar maşina, transformată în depozit mobil cu ţigări de contrabandă, a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei de Frontieră caraş Severin.

1 COMENTARIU

  1. Hai Madaline baga mare una pica zece trec stii tu foarte bine sistemul bilelor le arunci pe toate si se sparge una. Chit chit.
    P.S. Madalin=adj insp sef CS (frontiera)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.