EXCLUSIV Angajaţii aeroportului Timişoara, duşi la chef în restaurantul care a dat...

EXCLUSIV Angajaţii aeroportului Timişoara, duşi la chef în restaurantul care a dat de mâncare comisiei Schengen

5
DISTRIBUIȚI

Toţi angajaţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara au fost convocaţi, vineri seara, prin ordin, la socializare. velvet 3pvelvet 1 pAdunarea a dat-o conducerea aeroportului în frunte cu directorul, pedelistul Cornel Sămărtinean. Chiar dacă este criza, bugetarii au petrecut ca-n vremurile bune. Locul ales -restaurantul Velvet Music, din spatele centrului comercial Kappa. Întâmplător sau nu, în urmă cu aproape două săptămâni, ospătarii aceluiaşi restaurant cărău de zor, la salonul oficial al aeroportului, platouri încărcate cu mâncare pentru comisia care a verificat îndeplinirea condiţiilor pentru aderarea la spaţiul Schengen.


Angajaţii aeroportului au început să se strângă după ora 18. Unii s-au încurcat, intrând la un depozit en-gross aflat uşă-n uşă cu restaurantul. Unii au venit direct de la muncă, alţii de acasă cu ţinute de petrecere. La petrecere au fost invitaţi şi şefii altor instituţii care activează pe aeroport.

În discursul pe care l-a ţinut în faţa angajaţilor, Cornel Sămărtinean le-a spus că nu vor primi cel de al 13lea salariu şi nici prima de Crăciun. Deşi ar însemna că încalcă politica guvernului Boc, pedelistul, care a ajuns din director de fabrică de ciorapi şeful unui aeroport internaţional, le-a promis Singura consolare pentru angajaţi este că nu au plătit nici un leu pentru consumaţie. Rămâne un mister cine a achitat factura pentru cele aproximativ 200 de persoane prezente la distracţia de vineri seara. Contactaţi, reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara nu au oferit până acum nici un punct de vedere legat de această situaţie.

5 COMENTARII

 1. Don Chillote face ce face si intra in belele. Pai , cica are balta peste iar plata halelii de la ristorant va fi platita din banutzi proprii ai lui Don Chillote. Asa cum bunicile noastre isi tineau banutzu’ legat in broboada asa si Don Chillote isi tine banutzii la loc ferit, mai precis in chilotzi. Doar de aia s’o facut fabrica de chilotzi pen’ca din cauza greutatii banului, i se rupeau chilotzii in fund.
  Glumeam, desigur.
  De fapt, factura de protocol a fost atat de incarcata cu ocazia controlului de conformitate pentru aderarea la spatiu „senghen feng shui” incat aia de au restaurantu’ li s-a facut rusine si i-au zis lu’ Don Chillote: „Hai nene cu cativa angajati de la aeroport si o punem de’un chefulet ca a mai ramas mancare de la astia de au fost in control. Ca astia occidentalii nu este obisnuiti cu paranghelii pana in pragu’ diminetii ca romanasii si a ramas mancare cacalau.” Ca patronii de la Velvet s-au gandit ca Don Chillote vine si el ca omu’ cu Brendu’, cu Pitzyponcu’ Gastric, cu Malitza, cu nea Pompitza si inca cativa, oricum o suma nesemnificativa de vreo doua zeci – trei zeci de invitati, nu sute. Nu au luat ei in calcul ca melteanu – tarnaveanu’ de Don Chillote o sa lase aeroportu’ de izbeliste si o sa aduca pana si femeia de servici la chef.
  Aburiciul si aurolacu’ de la aeroport zic ca femeia de servici a devenit o persoana foarte importanta de cand Don Chillote a aterizat in post. Cica s-ar trage de la cosu’ de gunoi. Pai, bine mai Don Chillote nu ai si tu bani de un tocator profesionist de hartie. Te prinde oricine cu matza’n sac, pardon cu actele netocate.
  Oricum, tzeapa o sa s’o recupereze cei de la restaurant la urmatoru’ control, cand protocol canci, dar factura ve fi babana.

 2. dRAGA ABURICI.iti meriti pe deplin numele ca numai abureli ai pufait.Da !,care-i problema,a paltit din banii lui si daca platea din banii nostrii-(cum stii bine ca s-a facut de atatea ori),da te dadusi de gol ca esti de-a lui idolu-ca ala nici macar pe cei care trebuia din personalul aeroportului nu chema la festinuri,dar mai pe femeile de servicii de care e atata nevoie, ca aeroportul mai are 2(doua)-la birouri si mai vre-o cateva la avioane,restul ?- e platita cu bani GREEEEEEEI firma de curatenie a lu „sti bine!?Da .A facut rau ca a dat afara din fostii angajati,tineri ,care s-au specializat intre timp in activitatea aeroportuara, da cred ca samanta a lasat-0 idolu in scaun,si s-o prins repede si de noii ageamii.Sper ca justitia sa le dea castig de cauza si sa plateasca cine a semnat acele decizii,si la plata,chemati-l si pe idolu ca are si el „acolo” destui care asteapta sa-l vada langa nanasu.Referitor la juristi da-le doamne bine ca multi erau la un moment dat-sa sti aburici! -mai multi decat femeile de serviciu ,si cate sute de milioane am platit onorarii la diferite firme de avocatura,asa ca nu-i plange.Nu mi place deloc atmosfera de acum de pe aeroport,si daca Dom Director se vrea iubit si respectat sa asculte si glasul norodului-ca ei sunt pana la urma talpa tarii-nimeni nu s-a nascut in scaun directorial.Sal`tare taica si noroc.

 3. Mai suca, ho da fac is idolu’. S-au astia de la pede minus el au trecut de la baptism la religii pagene si au inceput sa se inchine la idoli? Glumeam, of course.
  Draga suca, io nu sunt de partea nimanui. Ce o fi facut Idolu in perioada cat a fost derector sa raspunda ca este major, vaccinat si are de unde.
  Chestiunile poporaniste, gen talpa tarii si galsul norodului, prind bine la pulime, dar nu cu astea se conduce un aeroport sau o institutie.
  Referitor la femeia de serviciu era o afirmatie peiorativa si putin exagerata pentru un efect literar al comentariului.
  La cat se paraduieste la aeroport un chef la restaurant este o picatura intr-o piscina.
  Referitor la apartenenta subsemnatului la un grup de interese sau nu, te inseli. NU tin partea nimanui. Daca maine vine Leo de Mayo sau alt liberal, ori Grindeanu sau alt pesedist in conducerea aeroportului va avea parte de acelasi tratament daca greseste.
  Citeste te rog si alte comentarii ale subsemnatului si vei vedea ca eu nu sunt in nici o tabara. Iar daca intri pe contu’ de feisbuc vei vedea ca in politica „dau cu stngu’n dreptu’.” La buna vedere, mai suca. S-au mai bine zis un zaibar s’un praz verde, vorba cantecului:
  M-am nascut langa craiova,
  Unde creste prazu’ drept si
  Olteanu’ e ca focu’ de destept.

 4. @apevist
  Scurt si la obiect. Mai lipsea un mitraliat din akaem si totu’ era rezolvat.
  Militaru’ tot militar, nu vede mai mult de varfu’ bocancului. Mai nene, nici Coltermu’ sau Reateteu nu este institutie bugetara, dar risipirea banului de acolo ne afecteaza pe toti, fiind societati cu capital de stat, iar pierderile se acopera tot de catre stat. Iar statu’ carele este o fictiune juridica (iti place esprimarea lu’ je – asta am aflat-o de la un avocat) este format din totalitatea cetatenilor, adicatelea si tu si io si conita buna dupa care intorci capu’ pe strada. Deci, daca statu’ este furat de asemenea ipochimeni atunci si tu si io avem de suferit.
  Iar despre partea cu distratu’, ne bucuram sa aflam ca macar banii nu au fost cheltuiti de pomana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.