EXCLUSIV Microbuz de la Drumuri Naţionale, taxi pe ruta Budapesta – Arad...

EXCLUSIV Microbuz de la Drumuri Naţionale, taxi pe ruta Budapesta – Arad – Timişoara pentru prietenii directorului Maliţa VIDEO

32
DISTRIBUIȚI

Un microbuz al Direcţiei regionale de drumuri şi poduri Timişoara a fost transformat în taxiu pe ruta Timişoara – Budapesta -Arad- budapesta taxi 4 pbudapesta taxi 1 pbudapesta taxi 3 pbudapesta chef aradTimişoara pentru un grup de prieteni ai directorului Ioan Maliţa, care s-au întors, vineri dimineaţă,  dintr-o excursie din China pe aeroportul Ferihegy. Cu vreo zece minute înainte de ora oficială de sosire a cursei de la Beijing a companiei maghiare Malev, 5,30 ora Ungariei, 6,30 ora Românie, la terminalul 2B al aeroportului internaţional din Budapesta, unde sosesc cursele din afara spaţiului Schengen, o coloană de trei microbuze înmatriculate în România şi-a făcut apariţia. Primul era de la o reprezentanţa unei cunoscute mărci germane de autovehicule, iar celelalte două de la instituţii de stat – un microbuz alb, TM 24 NRW aparţinând Primăriei Jimbolia, şi un altul, marca Toyota, cu numărul de înmatriculare TM 13 TMU, aparţinând Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. Maşinile au fost trimise pentru a recupera un grup format din cunoscute personaje din Timişoara, care au fost plecate într-o vizită în China, printre aceştia aflându-se secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, Vasile Tărciatu, şeful Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Timişoara, procurorul DIICOT, Pompiliu Stanciu şi mai mulţi oameni de afaceri,mai toţi prieteni ai directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Maliţa.  Şoferii au avut de aşteptat deoarece cursa de Beijing a avut întârziere, vreo 20 de minute. Plus că formalităţile vamale au durat aproape o oră.


Excursioniştii au găsit cu greu microbuzele care trebuiau să-i ducă în ţară deoarece şoferii s-au parcat în zona de plecări, nu la sosiri. Pe când soarele răsărea pe cer, excursioniştii au apărut cu geamantanele şi cu tradiţionalele pălării chinezeşti rotunde de paie. Şoferii le-au urcat bagajele în microbuze şi au fost nevoiţi să facă câteva permutări, sub atenta coordonare a procurorului Pompiliu Stanciu, care i-a reproşat unuia dintre şoferi că nu a parcat la sosiri. Într-un final, microbuzele au plecat în viteză spre graniţa cu România. Nu au ajuns la Timişoara, ci s-au oprit la o fermă situată între localităţile Arad  şi Şagu. Aici a fost organizat un chef de întoarcere la ferma aflată pe câmp, la aproximativ un kilometru de şoseaua Timişoara – Arad,  unde au sosit şi alţi petrecăreţi îmbarcaţi în limuzine. Maşinile de la Drumuri Naţioanale şi de la Primăria Jimbolia au rămas la fermă până spre seara.

Ioan Maliţa, şeful regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara şi al cărui nume a fost legat de numeroase scandaluri, a încercat să mimeze neştiinţa când a fost întrebat de trimiterea maşinii instituţiei la Budapesta „care microbuz? Aaa. E al nostru. L-am trimis să aducă pe cineva de la avion. Pe cineva din Timişoara”. Întrebat de când maşinile de la Drumuri Naţionale sunt transformate în taxiuri private pentru prieteni, Maliţa a susţinut că „nu-s trimise în interes personal. Pot fi trimise cotra cost. Plătesc oamenii şi pot fi trimise. regionala poate să facă prestări de serviciu, să facă bani. Oamenii şi-au plătit transportul, care e problema?”, a declarat Maliţa, care nu a putut, însă, explica prezenţa microbuzului de la Drumuri Naţionale şi la cheful la ferma din judeţul Arad şi nici cine l-a închiriat. Maliţa se mândreşte cu faptul că este cel mai vechi director de regională din CNADNR, reuşind să supravieţuiască sub toate regimurile politice.  Primarul din Jimbolia, Gabor Kaba, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „maşina este a primăriei şi  dată unui SRL aparţinând primăriei. Vineri a fost închiriată pentru 580 de kilometri, cu preţul de 2,28 lei pe kilometru”. Procurorul Pompiliu Stanciu, unul dintre cei care s-a plimbat cu maşina de la Drumuri Naţionale, a refuzat să comenteze, închizând telefonul după ce a răspuns sec „ce eu te întreb ce faci în concediu?”.

32 COMENTARII

  1. Mancarea si beutura a dat-o bastanul vamilor din vestul tarii, PITICUL ARADEAN în chip de multumire pentru lipsa de vigilenta a subalternilor din vami. Unde sunt numele de greuceni care venit-au sa-si ridice darul de la nemernic.

  2. Domn Malita nu stie ca aradenii vor sa-i faca felul si sa-i ia locul. Ce mai conteaza un biet microbuz pe linga sutele de de miliarde pe care le-a furat. Putea sa cumpere aeroportul din Budapesta cu tot cu avioane.

  3. Chef mare cu lautari ca sa treaca scandalul cu cantarele. Cica i-au invitat si pe cei de la AC/DC dar le-a fost frica sa vina ca n-au bani de intrare in tara. Ei zic ca n-a fost chef, ci ancheta lu domn procuroru care a reunit partile implicate.

  4. Dom ministru Vasile a fost in China sa ia orez pentru Malita, sa-l planteze in gropile pline de apă de pe „stradele” patriei. Si daca faceau un ocol pe la Oradea aveam deja un lot experimental de orez pe DN 79 (unde prietenii macaronari ai lui nea Ion care se plictisesc la lucrari strangeau si ei de un risotto )
    Cat despre microbuzele taxiuri pe banii statului sa zicem mersi ca nu s-au dus dupa ei în China… In plus, cre’ca erau mai potrivite niste dube

  5. Lasati prostiile, deplasarea microbusului s-a facut in interes de serviciu sa se studieze calitatea soselelor de la unguri. Face parte dintr-un schimb de experienta platit din banii nostrii, sau la reorganizare institutiile au devenit SRL-uri?!

  6. Lasa ca banii de taxi (din buget, coane Ionica) si onoarea lor de „famiglişti”, le-o „repereaza” dom’ Relu, din fondul de protocol alocat zilei de nastere (ca de o lună şi-o serbează în fiecare zi). Pentru cei care au deschis mai tarziu internetu’ e vorba de Relu Matiut, tata vamilor, care (va)muieste la greu bugetul de stat ca sa are si gura lor de seminte.

  7. Terminati cu tampeniile, n-aveti voi cojones pentru cine s-a dixtrat la paranghelie. La un asa eveniment s-au pupat pe gingii cu mafihotii Traienut (specializat in interne de când era ospatar la Arad) şi cu Securici, sub înaltul patronaj al dalai-lama Vasile care le-a transmis mesajul: NUP fericit precum si traditionalul pai suntem golani sau nu suntem!?

  8. Relutu care acum e vataf peste vamile din vestul tarii, vrea sa-l impresioneze din nou pe Traienut Igas, pe care l-a incantat cu bacsisuri grase si pe cand era un amarat de ospatar in Arad, dar roata se intoarce si dai alte bacsisuri… ca sa nu imbraci haina vargata.

  9. Dar ce sa vezi din zare? Se apropie o cohortă de autocare! Comandata de nea` Ion Malita, care vine ca o furtună pe soselele aparate cu strasnicie de el, dar cu multe gropi. Comanda a fost facuta special pentru invitatii din China care nu trebuia sa fie scuturati, dar la asa drumuri, asa tratatie! si ce sa vezi? el nu e in autobuze! De ce?
    Ca nea` Ion are probleme cu spatele si nu poate fi scuturat. Si cum el stie cat a furat si cum sunt drumurile, logic ca nu a participat la cursa.

  10. Of Relutu Relutu, tu care ai zis ca suferi de inima, poti oare sa rezisti la nenumarate chiolhane si pe deasupra mai iei si Viagra cu pumnii ca te-a cam lasat barbatia după după cum soptesc fetitele de prin Arad.

  11. Asemenea cartite din DIICOT ar trebui scoase imediat din sistem
    Nu este prima oara cind acest procuror transmite informatii din dosarele colegilor
    Sa ne gindim cine a validat cercetarile de suprafata din dosarul Bidermayer
    Nu acelasi Pompi stanciu???? ba da

  12. Domnul Botza, cred ca ar fi de un real interes sa aflam si cine au fost personajele care au facut deplasarea la chinezi, astfel s-ar explica multe aspecte neelucidate din dosarele care zac in fisetele procurorilor! Atat timp cat se prind in hora inculpati cu procurori diicot si poate si judecatori, atunci sa nu ne mai mire ce se intampla in jurul nostru! Sa le fie rusine….dar pt aceste personaje sigur nu exista aceasta stare psihica!

  13. Cer scuze pentru intarziere, dar am avut sedinta cu aburici din zona DKMT. Doar nu credeati ca doar Brendu’ se intalneste cu liderii din zona. Aflati ca si noi aburicii avem intalniri in DKMT periodice.
    Ei, acu’ am aflat de ce premarele din Jimbolia este spalat, parfumat, periat si scapat periodic de procurori. Stire tot de pe pressalert la link-ul urmator:
    http://www.pressalert.ro/2010/04/primarul-din-jimbolia-bagat-in-penal-de-judecatori-dupa-ce-procurorii-l-au-scos-curat/
    Daca procuroru’ Pompilica este servit bine, atunci si cei carele au grija de sufletelu’ lui sunt scosi basma curata.
    Pai coane Pompilica, asa de ieftinache ai ajuns sa te vinzi? Pentru un drum dus-intors Timisoara Budapesta? Vai si amar ce a ajuns procuratura Romaniei. ALOOO!!! Doamna Kovesi se aude? Asta sparge piata, da NeuPeUl prea ieftinache. Pai coane Pompilica, in cate dosare ai dat NeuPeUl ca sa-ti achiti beletu’ de avion, ca ala este mai scump si MALEV-u’ nu’i TAROM’u. Chiar as fi curios, ai fi in stare coane Pompilica sa te duci sa ameninti derectoru’ de la MALEV ca’i faci dosar penal?
    Si mai am o curiozitate? Oare in cazu’ de fata o sa se „autosesizeze” coana Joitica, aia de’i prezidenta la CAT ca si in cazul judecatoarei sindic si sa solicite oaresce anchete? Io personal, nu cred. Si daca ar fi asa, adicatelea ar incepe o ancheta, exista procuroru’ Tufa de Venetia carele da NeuPeUl in trei zile. Pe verificatelea. S-a aplicat in cazul judecatorului Secure.

    In alta ordine de idei, un old man de pe balta, mi-o zis (nu stiu daca ma repet au ba): Bai aburici, sa-ti inseli nevasta este acceptabil, dar sa-ti inseli amanta este impardonabil.
    Pai, asta faceau domnii cu pricina la chef. De fapt, ei au venit din China cu oaresce cadouri si pentru Chera Duducile lor dar si pentru neveste. Si mai stiau ei ca daca ajung acasa, cum justifica scoaterea cadourilor din stabilimentu’ conjugal. Asa pitzy stie care este rolu’ ei, sta cuminte si nu comenteaza. Ar fi ramas o groaza de pitzy fara cadouri, daca nu s-ar fi organizat micu’ chefulet. Asa ca intai, au organizat o intalnire cu Pitzy si apoi au plecat acasa, sa-si consoleze nevestele. Plus, va da-ti seama ce presiune aveau oamenii astia dupa 12 zile de abstinenta. Cred ca sareau pana in tavan. Dopurile de sampanie, doar nu va gandeati la altceva.
    Acu’ problema ar fi fost daca ar fi aflat ca sunt arondati la aceasi duduca mai multi. Asta da problema.

    De conu’ Malita ce sa zic, de la spaga cu aisidisi, omu asta chiar nu mai ma poate mira. Ca disperarea lui de a ramen in fonctie este atat de mare, incat nu mai gandeste. Da tot la toata lumea (carele are o fonctie), poate careva o sa-l salveze si o sa-i asigure o propta la schimbarea care va veni. De fapt, vine, vine, calca totu’ in picioare.

    O alta problema. Domle, soferii astia este neste nesimtiti. Aburiciu de Pesta mi-o zis ca in ziua cu pricina o trebuit sa duca pe cineva la ferihegy, sa prinza avionu’ de Englitera si o vazut pe unu inalt cu palarie de chinezoi ce zbiera la doi soferi ca de ce n-au coborat la u etaj mai jos. Cica, unu din soferi i-ar fi spus, ca ei asa au crezut ca-i vor lua de acolo de unde i-au lasat. Sa intelegem coane Pompilica ca drumu’ a fost cu dus-intors? Noi stim ca repetitia e mater studiorum, dar in penal recidiva este clauza agravanta.
    ALOOO!!! DICOTUUUU!!!! Se aude. Se autosesizeaza cineva. Basescule, tu auzi. Da’ mai bine nu. Ca asta-i ocupat cu sesiunea Dunarii de jos.

    De tata Jean, nu mai zic nimica. Ca am vazut ce debandada e in Primarie daca el pleaca in concediu. ASa, ca te rog coane Pompilica sa ai grija de nea Jean sa nu pateasca nemica, ca se duce de rapa urbea noastra daca Tata Jean pateste ceva.

  14. Ar mai fii multe de zis.
    De fapt, este o deplasare pe meleaguri straine ale unor jupani carele s-au folosit de fonctiile lor si de sistemu’ mafiot de relatii (ala carele l-a invins pe Constantinescu si cica a fost invins de chioru’) pentru a achita costul escursiei, al cadourilor pentru pitzypoance, pentru neveste si alte cele.
    Da cica problema intermezzoului de la ferma din Arad ar fi alta.
    Cica, astia cat au stat in China, au invatat de la femeile de p’acolo (pe nume de: micutza Cec Ur Ai, pisi Io Tio Nping, calutzu Io Tio Bag s.a.) tot felu’ de fente noi, Iar pentru a nu le uita au chemat fatucele la un seminar de instruire cu proba practica. Ca dupa cate am vazut io, mosuletii aveau nevoie mai mult de Magne B6 decat de Viagra. Ca geaba creste nasaramba, daca uiti ce sa faci cu ea.

  15. Da Relu Matiut a organizat mare chef la Arad, la prietenul lui Ghita Iancu, un tip cu multe dosare penale, poate asta l-a determinat sa-l invite si pe mai marele de la DIICOT, Pompilica care probabil va trebui sa-l prozejeze pe el si pe bunul lui prieten Malita, care se pare ca aude zanganit de catuse.

  16. Monser Bota se vede de la o posta ca te-a pus Mircea Andres sa-l vaporizezi pe Stanciu. Nu ca n-ar merita, dar e prea pe fata. De ce nu-i enumeri pe toti care au fost in delegatia de partid? Nu vezi ca-i o capcana? Nu de alta dar ar fi evident ca acest grup organizat (sic!) este chiar CANCERUL SOCIETATII. Acesti infractori cu gulere albe sunt cei care au recladit PCR-ul disimulati in diferite structuri si partied. Ei manipuleaza din umbra darea si luarea de mita, traficul de influenta, numirile prin concursuri falsificate si in cele din urma chiar ANTIDEMOCRATIA. Ma deranjeaza in schimb modalitatea de a nu avea curaj sa o spunem in fata cuiva de teapa lui Stanciu, iesi afara din magistratura penalule! Cand vom acea acest curaj onestitaeta va invinge, pana atunci ieah….

  17. Am fost anchetat de acest dobitoc, avea unchiile facute cu lac, cred ca este homo. M-a mangaiat de vreo doua ori, mi-a zis avocata mea ca intra la el in birou cand vrea ca nu-i frica sa se dea la ea ca e pe invers daca a ajuns dosarul la el o sa scap, asa a fost. Multumesc.

  18. Sunt procuror debutant si am auzit ca dl Stanciu Popopilu este persoana de care se fereste toata lumea incepand cu politistii de la BCCOT si terminand cu colegii de la DIICOT. Nimeni nu vrea ca dosarele pe care le instrumenteaza sa ajunga la respectivul fiindca se termina cu blufuri sau nu se termina niciodata. La un moment dat se discuta sa sesiseze colegii DNA-ul pentru ca dl Stanciu era vazut prin oras taman cu cei pe care ii cerceta. Profesionistul Mircea Andres abia daca se abtine de la a sesiza CSM-ul. Nimeni nu stie ce face acest procuror, cu ce se ocupa, n-are rechizitorii, dispare zile intregi “pe teren” si motiveaza ca l-au trimis “serviciile”. Care servicii? Chineze  Glumeam, dar vreau sa stiti ca NU ESTE COLEG CU NOI, ne dezonoreaza faptul ca inca mai vine la serviciu in aceeasi cladire cu noi cei corecti. Aceasta relicva comunista a reusit sa-I disperse pe toti cu insinuarile si instigarea la plangeri calomnioase sapandu-si in cel mai pur stil sekuristic colegii ca dna Martinov, dl Sandor, dl Antonio, adevarati profesionisti si nu slugi politice ca TOV Stanciu.
    Vom cere Procurorului General al Romaniei si CSM sa dispuna o ancheta cu privire la activitatea profesionala a personajului si relatiile notorii cu interlopi si personaje politice.

  19. Dar de inscenarile urzite cu Staicu 215 nu-si mai adduce aminte nimeni? Poate asa se explica prietenia (pe bani) cu dl Mann ATON! Poate asa se explica de ce nu-I pasa cine vine la putere, ca il are pe dl. Dr. Mann in spate cu toata cohoarta de spagari transpartinici. Pentru cei care mor de frica reptilei securistoide le transmit ca nu este decat o laba trista santajul cu Stoica pentru apucaturile sale homosexuale
    Intrebati-l pe Doru Craciun care a vazut dosarul penalului procuror. Aceste leper comuniste au distrus sistemul judiciar din Romania. Si daca vreti o intrebare de final: ce legaturi a avut rinocerul cu Catalin Voicu de se si vedea procuror general?
    Sa va vad!
    PS. Am sa trimit o poza cu viloaia penalului ca sa va dati seama ca n-are ce cauta printer magistratii corecti din Dicasterial.

  20. Nu va puneti cu maestrul Stanciu este procuror la PICCJT adica PIC-CJT!  Bravo dna CODRUTA KOVESI, ai reformat f bine sistemul. Ticalosul acesta batjocoreste ideea de magistrat, este cel care adapa boii care sustin ca Ministerul Public este aservit. Stimati colegi din CSM demonstrati ca nu va este frica de cliseul slugii care linge clantele politice si anchetati-l. Acest filmulet este elocvent, dar parca vad ca va scapa.

  21. Procurorul Stanciu este consilierul lui Cojocari, vanzandu-i secrete profesionale din interiorul DNA prin grija unui subaltern al dl Schiffbeck, la fel facand si cu dosarul ATON cand i-a furat dlui Antonio ciorne ale unor parti din rechizitoriu. Carnatul procuror este sifon la CJT, agent dublu PDL/PSD. Se lauda cu pilele politice „indiferent de cine vine la putere”, zice personajul lubric „i-am servit pe toti, imi sunt datori, le-am scapat rudele si prietenii de parnaie”

  22. Asta Pompiliu nu e ala care il turna pe Borza la Ostaficiuc, cu cine il viziteaza pe senator? Ca asa stie sekuristul de Stanciu sa-si toarne vecinii?
    Procuror Stanciu = CXXXXXX

  23. Nu va mai luati de oamenii astia, ca nu stiti decat sa santajati si sa distrugeti vieti si familii. Va credeti inchizitia moderna sau ce dracu; nu aveti altceva mai bun de facut decat sa urmariti oameni din aeroporturi, despre cat de greu e in puscarie nu scrie nimeni? Sotul meu a luat 2 ani pentru o palma data unui gaozar ca tine.

  24. Un abur, prins intr-o sticla groasa de cognac, mi-o soptit o poveste, inainte ca alcoolul sa-l doboare de tot.
    Cica, actiunea se petrecea pe holurile parchetului, unde doua doamne imbracate in halate albastre terne, sterse, cu pete galbui de la hipocloritu’ folosit pe post de inalbitor, aplecate asupra mopurilor, denumite in limbaj popular – hocheiste (banuiesc ca de la faptul ca manuiau T-ul cu esperienta) frecau de zor pardoseala. Din respect pentru aceste doamne respectabile, le voi numi Nutzy si Erji. Nutzy era cea mai in varsta si mai veche prin institutie iar Erji era proaspat angajata.
    Si cum frecau ele podeaua, trece pe acolo un mandru procuror. Erji, dupa ce trece procuroru’ ii spune lu’ Nutzy:
    Mamaaa, ce frumos si mandru’i?
    Nutzy: Lasa-l, ma.
    Erji: Cum sa-l las? Tu nu vezi ce frumos ii? Ce tantos calca?
    Nutzy: Ei, si ce?
    Erji: Cum? Ei, si ce? Asculta tu la mine, io cu asta si amu m-as culca.
    Nutzy: Da. Si ce crezi ca rezolvi?
    Erji: Apai, cum ce rezolv? Imi fac o placere.
    Nutzy: Placere iti faci daca are cu ce. Ca el se lauda ca mi-o pus’o si mie. Da’ io n-am simtit nemica. Ca-ti trebuia lupa sa o cauti in pantaloni. Iar samanta, neam. O fi de la malachie.
    Erji: Apai, n-am facut nemica atunci.
    Nutzy: Cauta-ti de altu’, ca esti fata tanara si pacat sa ai asa deceptii.
    Si cand sa-mi spuna numele procurorului, aburu’ s’o inecat in cognac.
    Acu mie mi rusine sa ma duc la Nutzy sa o intreb, ca nu se fac de astea.

  25. Nea Pompita este tare. De fapt, Nostradamus este un mic copil pe langa Nea Pompita.
    In data de 08 septembrie 2008, Nea Pompita semneaza o declaratie de avere unde cu propria manuta scrie ca a cumparat 470 de metri patrati forestieri (padure) in Timisoara cu suma de 47.000 de EURO. Pana aici, nimic in neregula.
    Doar ca, anul cumpararii este 2000. Iar euroiul a inceput sa circule din 2002. Asa ca, nea Pompita stia deja in 2000 ca euroiu’ va fi moneda. Pai, Isarescu carele la vremea aceea era prem ministru cred ca pe langa nea Pompita era copchil de mingi.
    Sau, ar mai fi o varianta. Ca nea Pompita sa-si completeze la shto declaratia de avere, ca doar noi pulimea nu avem drepturi ci doar obligatii.

  26. Apropo de servicii, mai bine zis de colaborarea lui stanciu cu fostii securistii, sa sape cineva sa vada de ce da din colaborarea lui stanciu cu fostul securist chirila. da, ala de fu la graniceri dupa ce dadu mai multe tepe gen 60.000 $ si-l lua sef la frontiera pe un infractor cu acte in regula de-i zice tiriac. si lista ar putea continua…continuati-o voi, ziaristii!

  27. O ho ho ce vremuri Pompiliu Stanciu, Staicu Vasile si Chirila ,prieteni bni si nedespartiti.
    A ramas mamutul asta care o da din barca in barca…..

  28. sa vezi si sefii de districte ce si-au facut la recas seful de district si-a ridicat casa noua iar la ortisoara la fel doar ca asta de la ortisoara vinde nisipul care trebuie pus la iarna pe drum cica e prieten cu malta si i se rupe de toti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.