Fost inspector şef, comisarul şef „Muică” revine la Poliţia de Frontieră Timiş...

Fost inspector şef, comisarul şef „Muică” revine la Poliţia de Frontieră Timiş ca adjunct

11
DISTRIBUIȚI

baraitaru aristotel 2 pComisarul şef Aristotel Bărăitaru a câştigat, astăzi, examenul organizat pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş pe linie de logistică, au confirmat surse oficiale din IGPF. Deşi iniţial au fost patru candidaţi, singurul care s-a prezentat în faţa comisiei a fost Bărăitaru, poreclit „Muică”.  Acesta a reuşit să convingă, fiind declarat câştigător.  Comisarul şef a fost numit ca inspector şef al Poliţiei de Frontieră Timiş , în 2007, când a fost „teleportat” de la Mehedinţi .


Cât a fost şef şi-a adus în cadrul inspectoratului  mai multe rude.  Bărăitaru a devenit celebru în 2008 când vorbind despre arestarea unui subordat de-al său  a susţinut că „am aflat că un agent de la noi a fost prins cu ceva. Nu erau droguri, era nişte cannabis”. A rezistat pe funcţie până în iunie 2009, când a fost mutat de la DGA Bucureşti, fiind înlocuit de chestorul Dorel Andraş. Ulterior, a ajuns şeful serviciului Mehedinţi al Direcţiei Generale Anticorupţie, funcţie pe care a preferat să o părăsească pentru a veni ca adjunct pe logistică la Poliţia de Frontieră Timiş. În următoarea perioadă, Bărăitaru va fi instalat în noua funcţie.

11 COMENTARII

  1. Cele mai mari vanzari la duty free (Moravitasi nu numai) s-au facut cat acest om a fost inspector sef. Unii au devenit de-a dreptul bogati – sute de mii de euro. Multi agenti au inflorit in acea perioada. Domnule Bota, dumneata poti fi mai explicit pentru ca ai cunostinta prin investigatiile facute in acea perioada.

  2. Ce bine ca revine Muica pentru noi fumatorii. Iarasi se umple piata de tigari „di diutifrii”. NU ca acum n-ar fi tigari. Dar acesta a ridicat comertul ilicit la rang de arta. Ce Ghita Vama, ce Omer, Halas si alti ipochimeni ai contrabandei. Muica este „taticu’ lor”. Pai de aia n-a avut nimeni curaj sa catindeze.

  3. Cand ai postul aranjat cu cateva luni inainte, sigur ca e usor sa iei un examen.Daca ceilalti 3 nu s-ar fi simtit umpluturi la acest examen,cu siguranta ca l-ar fi sustinut si rezultatul ar fi fost altul.Dar noua nu ne trebuie oameni competenti ci oameni cu pile si relatii cat mai sus.Pacat ca nu se merge pe dreptate.Rusine!Rusine!Rusine!

  4. da’ mah frate CICO !
    si la vama sef sa revina CIOBANU (ala cu hotelu dell pack), iar generalu pensionar ioska panduru sa-si bage copilu sef numa la stamora si gata deal-u. trai neneaca si mai manca si gura noasta ceaua.

  5. P E N I B I L , sa accepte revenirea intrun loc de unde s-au pisat pe el doar doar si-o mai muia degetele in miere.PENIBIL (atat el cat si situatia in care se pune), dar nu conteaza miere sa curga. PENIBIL, of doamne ,nu pot sa cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.