Ieri şef la „Crimă Organizată”, azi braconier

Ieri şef la „Crimă Organizată”, azi braconier

1
DISTRIBUIȚI

Surpriză la o operaţiune a poliţiştilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care au plecat, ieri, la vânătoare de braconieripusti 1 p.  În zona comunei Pişchia, jua fost depistat un autoturism de teren condus de Costel Roman, de 52 de ani, din Timişoara, fost comisar şef care a condus Serviciul de combatere a crimei organizate din Poliţia Timiş.


Acesta era însoţit de un localnic. În urma controlului efectuat de poliţişti, în autoturism a fost descoperit un căprior decedat, precum şi două arme, una de vânătoare  calibrul 12 şi o armă de tir cu lunetă calibrul 5,6×16 mm. S-a stabilit că fostul poliţist este deţinător legal de arme letale pentru vânătoare fără a putea prezenta, însă, autorizaţia de vânătoare. Au fost ridicate în vederea cercetărilor, conform unui comunicat de presă al Poliţiei Timiş,  animalul vânat care urmează a fi examinat din punct de vedere medico-veterinar, precum şi cele două arme pentru realizarea unor expertize tehnico-ştiinţifice balistice. Cele două persoane sunt cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală, transportul vânatului, uz de armă letală fără drept, efectuarea de operaţiuni cu arme sau muniţii.

1 COMENTARIU

  1. Ce-i coane Costica, te-au lasat puterile si trecut la impuscat de caprioare? Ca inainte vanai parca altfel de caprioare? N-ai aflat? Pentru problema ta exista o solutie. Se numeste Viagra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.