Ostaficiuc blochează plăţile ilegale de la Muzeul Satului de abia la o...

Ostaficiuc blochează plăţile ilegale de la Muzeul Satului de abia la o lună după dezvăluirile PRESSALERT.ro

3
DISTRIBUIȚI

constantin ostaficiuc 1111 pPreşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, democrat liberalul Constantin Ostaficiuc, i-a trebuit aproape o lună de la dezvăluirile PRESSALERT.ro să decidă stoparea plăţilor  ilegale de la Muzeul Satului. Vă reamintim că am dezvăluit în exclusivitate faptul că preţul pentru ridicarea noului pavilion administrativ de la Muzeul Satului a fost crescut ilegal cu 60% , în favoarea SC Constructim SA. Întregul proces de licitaţie, organizat de subordonaţii lui Ostaficiuc, a fost plin de erori, care au dus la întârziere în executarea proiectului. Printr-o cerere şi un act adiţional, valoarea lucrărilor a crescut cu 60%, adică peste 2,6 milioane de lei faţă de contractul iniţial.


Atât Curtea de Conturi, cât şi Finanţele Timiş au declarat ilegală această majorare. În 25 octombrie, Ostaficiuc a transmis o adresă Muzeului Satului prin care „vă aducem la cunoştinţă că, începând cu data prezentei, având în vedere analiza următoarelor documente – nota de prezentare nr.74-10.06.2010 a DGPF Timiş, procesul verbal de constatare nr.711 – 28.06.2010 şi decizia nr.43 ale Camerei de Conturi a jud. Timiş şi Nota de Constatare Nr. 12734- 1.10.2010 a Serviciului Audit Public din cadrul CJ Timiş, se sistează derularea şi efectuarea de plăţi a tuturor contractelor de lucrări, prestări servicii şi achiziţii de produse, până la soluţionarea tuturor aspectelorşi problemelor, de ordin tehnic şi juridic, legate de contractele menţionate”.

3 COMENTARII

 1. da’ p’asta nu-l ia la intrebari DNA-ul ?
  Numa’ pe miut, gioni si ciuhandu ?
  ce zici mai bramburici care esti omu’ …sirviciilor !
  ofiter acoperit cumva ?
  vezi ca iar vin comunistii la putere si ai pus-o atunci, te vad la canal sef de brigada !

 2. @berula
  Vine randu’ la evribadi.
  Da’ pentru asta nu cred ca ar trebui sa-l ia deneaul pa brendu’. Este primu’ lucru facut pentru stoparea risipirii banului public de catre brendu’. Bine ar fi sa urmeze si altele. Da’ ciuciu.
  De fapt, chestia asta este praf in ochii fraierilor. De fapt (dupa cum mi-o zis o pasarica ce se adapa pe terasele cejeteului) este o noua metoda de a mai stoarce neste bani de la fraieri. Creez neste probleme si neste noi bariere administrative si pentru a rezolva problema mai primesc o noua transa de parandarat.

  Cat despre a fi omul serviciilor? Mai berula, chiar esti papagal.Daca as fi fost vreun gieims bond, as fi stat pe acest site ca sa comentez? Mai degraba as fi fost cu o crazy chicken pe plaja la Malibu.

  Da’ in final de unde atata curiozitate?
  Afla ca sunt un abur deasupra campiilor in diminetile de toamna. Sunt un abur deasupra baltii in diminetile insorite de vara. Sunt un abur in depresiunile de munte in orice dimineata. Sunt un abur liber si nu pot fi dus cu forta acolo unde sunt de fapt ca acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.