Pac-pac cu lasere – activităţile culturale din clubul CFR închiriat pe nimic...

Pac-pac cu lasere – activităţile culturale din clubul CFR închiriat pe nimic de deputatul PD-L Popoviciu

8
DISTRIBUIȚI

Închiriat pentru nici o mie de euro chirie pe lună  firmei deputatului PD-L Alin Popoviciu pe motiv că se vor desfăşura activităţi club cfr 1 pclub cfr 2 pculturale, clubul CFR, aflat în zona zero a Timişoarei, a fost transformat în loc de împuşcături cu lasere. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Prozax SRL, în care acţionari sunt Popoviciu şi soţia sa, au încheiat cu regionala CFR Timişoara un contract  prin care cei o mie de metrii pătraţi ai clubului situat la nici o sută de metri de Piaţa Victoriei au fost închiriaţi pe 15 ani. Chiria este de sub un euro pe metru pătrat, în condiţiile în care şi în vremuri de criză în această zonă spaţiile comerciale se închiriază cu 20-25 de euro. Dacă acest preţ s-ar menţine pe toată perioada, fără să crească, un simplu calcul arată că, în urma acestui contract de închiriere, Căile Ferate Române vor pierde peste 3,4 milioane de euro. Din partea regionalei, contractul a fost semnat de colegul de campanie a lui Popoviciu, Valeriu Trică, ajuns între timp director general al CFR SA. La vremea respectivă, Trică a explicat închirierea pe nimic a clubului prin faptul că „aici se vor desfăşura activităţi culturale şi pentru copiii.


Preţul de închiriere se stabileşte în funcţie de destinaţia spaţiului. Nu putem vorbi de preţurile la care se închiriază spaţiile comerciale. Eu nu ştiu a cui e firma. Nu e treaba mea că e a deputatului Popoviciu”.

În timp ce deputatul PD-L Alin Popoviciu minţea la televizor că „nu am nici o afacere cu statul”, în club se lucra din greu la reamenajarea spaţiului.  „Activităţile culturale” au căpătat o viziune aparte pentru chiriaşi – pe majoritatea spaţiului de la parter şi etaj a fost amenajat un „câmp de luptă” pentru împuşcături cu lasere. Luptătorii, împărţiţi în două tabere, se duelează prin decorul SF din care nu lipsesc obstacolele, un extraterestru pregătit de autopsie sau un laborator de cercetare. „Primeşi o vestă şi dacă eşti lovit aceasta vibrează şi eşti scos din joc şase secunde. După aia poţi să continui. Când se joacă este muzică specială, fum, creşte adrenalina”, ne-a explicat unul dintre angajaţi în turul de prezentare. La sfârşitul pac-pac-ului de ultimă generaţie, vine şi nota de plată – 20 lei pentru 20 de minute de distracţie. Preţul este unul extrem de piperat în condiţiile în care la mall, unde funcţionează un alt loc de acest gen şi unde chiriile sunt de zeci de euro pe metru pătrat, preţurile sunt mai mici cu 25%. Activităţile pentru copii sunt la fel de bine folosite de chiriaşi – spaţii pentru aniversarea zilelor de naştere, unde preţurile încep de la aproape 700 lei. În plus, acum se amenajează un loc de joacă pentru micuţi, cu preţuri pe măsura zonei unde este amenajat.

8 COMENTARII

 1. Ei, acu inteleg io unde disparea Pitzyponcu’ Gastric cand doamna era cu copilul la KidsLand. Io credeam ca e plecat la vanatoare de „ciute” prin imensa jungla a Mall’ului si cand colo el era la vizite de instruire practica. Ca doar pac-pac cu lasere ii la doi pasi de kidsLand.

 2. Cestiunea in discutie, face parte din ciclu’ „gioiana giv mi hop”. Decat sa faca tot felu’ de cluburi prin Cimisoara, mai bine Pitzyponcu’ Gastric s-ar fi dus la Bucale sa participe la alegerea Joianei pe post de prezidente de filiala, alaturandu-se corului de apludaci.
  Acest Pitzyponc Gastric se potriveste de minune in galeria ce-i cuprindea pe ospataru’ Igas (vorba lu’Base: „Baiatu’ asta”), sufrageta Turcan si Broscoiu’ Oltean. Pai, vinu’ servit de Igas s-ar fi potrivit de minune cu o pizza servita Pitzyponcu’ Gastric. Apropo, am fo’ la sanmartzano (in vizita de documentare) sa vaz daca se vinde langoase. Nttt. Nica, nada, nula, nici un langoase. Pai, Pitzyponcu’le Gastric m-ai dezamagit. Dupa cum le mananci cu pohta, taman la tine-n firma sa nu te pui sa le faci. Io, in locu’ lu’ mataluta le inregistram la OSIM si le numeam Langos de Pitzyponc. Ce vanzare ai fi avut. Laser, frate.
  Referitor la clubul de paca paca laser frate din centru, putea-i si mataluta sa pui un pret mai de doamne ajuta. Sa poata veni si ala micu, de respira greu, vorba reclamei.
  Si mai am un sfat pentru Pitzyponcu’ Gastric: Nene, te vaz des la tembelizor, pe zi ce trece esti tot mai rotofei si straluceste osanza pe tine. Te rog sa ai grija de sanatatea lu’ matalutza, ca dupa cum pare iti cam fortezi sistemu’ cardiovascular si nu este bine. Io doresc sa traiesti cat mai mult posibil, undeva spre o suta de ani. Ca de unde mai gasesc io pe unu care sa-mi ofere asa subiecte de comentat. Ca brendu’ in ultima perioada a devenit inodor, incolor si insipid (oare ce-o fi insemnand toate astea nu stiu, da’suna bine). La revedere si Sanatate.

 3. DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA IN ACEST CAZ D.N.A-ul ?
  zau ca nu intzeleg !
  trebuie sa intervina Presedintele Basescu ?
  rushine sa va fie HOTZILOR !

 4. domnu Aburici de mehala !
  lasa-l sa puna osanza pe el ca sa aiba ce da gios di pi iel cand o ajungi la pushcariii ca nu mai ie mult. sa moara mama !

 5. da’ oari dom’ ostafriciuc n-o hii si iel chiemat intr-o buna zi la DNA ?
  ca asta are multi di explicat si …decontat si di dat ‘napoi la statu roman.
  si cand ti gandesti ca tov’ ostafriciuc o facut parti din rezerva di cadri a partidului . cum, care partid ?
  pai, P.C.R. nene ! (ca si dom’ raducanu !)

 6. nu i-or chemat inca la D.N.A. pe dom’ popoviciu si pe directoru’ de la cfr care i-o dat aproape moca spatiul clubului cfr ????????????
  ca ar c-am trebui sa se autosesizeze procurorii de acolo !

 7. deci , inca nu l-au chemat pe ipochimen la DNA ? ciudat, tare ciudat…cand probele sunt evidente ! io zic ca se impunea chiar retinerea lui. ca ciripea tot, acolo…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.