Prefectul de Timiş s-a îndatorat cu peste 115.000 euro în plină criză

Prefectul de Timiş s-a îndatorat cu peste 115.000 euro în plină criză

4
DISTRIBUIȚI

Deşi e criză, prefectul de Timiş, Mircea Băcală, s-a împrumutat anul acesta peste 115.000 euro, conform ultimei declaraţii de avere. mircea bacala sampanie 2 pÎmpreună cu soţia sa, a cumpărat un teren în Timişoara pe care a fost construit un imobil de 149 metri pătraţi. Pentru aceasta a luat un credit de 60.000 euro de la ING Bank pe 22 de ani, a împrumutat alţi 45.000 euro de la Sara Kiss pe care trebuie să-i restituie în următorii zece ani.


În plus, până la sfârşitul anului viitor va trebui să achite aproape 15.000 euro unei firme de mobilă, controlată de mai mulţi cetăţeni turci. În calitate de consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc, a câştigat 6417 lei, iar de cât a devenit prefect apolitic 54324 lei, iar soţia sa peste 9.000 lei. „Nu m-a împrumutat o firmă, ci am luat mobilă pentru casă că nu mă puteam muta între nişte pereţi. Am dat avans 5.000 euro şi acum trebuie să plătesc diferenţa. Cu banca am reuşit foarte greu. Asta pentru că băncile nu înţelegeau de ce nu am contract de muncă. Le-am explicat că riscul e şi dacă ai contract şi ai un accident. Cei 45.000 sunt împrumut de la familie, o să văd cum şi dacă îi mai dau înapoi”, a explicat prefectul Mircea Băcală.

4 COMENTARII

  1. Ca sa vezi de unde rasari caracteru’ Gigelului. Normal sa ne traga o tzeapa noua, boborului alegator daca deja are de gand sa traga o tzeapa in famelie. Pai coane Gigele de asta imi esti, iei bani imprumut de la rude si nici bine nu te-ai mutat in casa noua si te gandesti cum sa tragi tzeapa rudelor.
    Bei, coane Brendu’le vezi ce sarpe ai incalzit la san? Maine, poimaine te reneaga si asta. Ca Pitzyponcu’ Gastric se tot lauda, la unele intalniri de taina, ca la urmatoarele electorale scapa el de tine, ca s’o cam plictisit. Daca si Gigelu’ care’le tu l’ai facut om si i l’ai adus si pe Baselu sa-i fie nas, te tradeaza, cred ca ai problema de resurse umane. Ca vaz ca tot mai multi din aia care’le au fost sustinuti de tine te cam fac pe la colturi. Stabilesc de tot felul, la ceasuri mici in noapte.

  2. Coane Pacala stai linistit, tara asta viitor de aur are.
    Ieri, l-am urmarit cu netarmurit nesat pe mai tanarul tau coleg in ale politichiei, consilierul local PD minus L Adrian Pau. Acest Pau Bau al politichiei locale este mirific, are o elocinta desavarsita dar ca toate cozile de topor pedeliste da cu bata’n balta. Acest Pau Bau s-a exprimat la modul cat mai agramat cu putinta cu privire la concursurile pentru managerii spitatelor organizat de Primaria Timisoara, spunand ca „vom cere, la Ministerul Sanatatii, invaliditatea tuturor concursurilor pentru menejerii de spitale”.
    Mai Pau Bau, invalidatatea este starea de infirmitate a unei persoane sau lipsa de validitate a unui act si se poate constata prin diverse metode, inclusiv prin metoda: „pot sa te pipai si sa urlu”. Fiind o stare nu pot sa o soliciti, Sau tu crezi ca un persoana cere sa devina invalid? Norocul tau este faptul ca incultura si neamprostia nu constituie criterii pentru a te califica intr-unul din gradele de invaliditate. Si intr-un fel, norocul este si al nostru, al contribuabilior ca trebuia sa-ti platim pensie de ‘andicapat toata viata ta.
    Io, in locul tau m’as cara inapoi in clasa a cincea. Oricum te incadrezi in marea galeria a inaintasilor, gen succesurile ebei. Numai ca te-ai putea trezi ca exista oameni care nu vrea sa vorbeste cu tine, pe motiv de agramatism.

  3. Mai coane Pacalici, o intrebare mai am sa-ti pun. Daca nu mai ai bani si te-ai inglodat, saracul de tine, si pe la rude, de unde ai facut rost de banutzi sa-l platesti pe Cosmin Bloju sa-ti proiecteze un garaj pe strada Eugen Coseriu, nr. 47. Si hai ca banutzu pentru proiectare nu-i mare. Da’ de unde o sa ai mataluta bani pentru edificare?
    Sau ai de gand sa-i tragi si la saracu’ Cosmin o tzeapa? Nu’i frumos cum gandesti.

  4. nu va ambalati chiar asa,pt ca nu cunoasteti problemele de familie,doar nu trage teapa la ion,poate mama lui ii lasa mostenire pt ca are vreo 70 ani,ce mai face ea cu banii peste 10 ani? NIMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.