Curtea de Apel l-a eliberat pe primarul Bunei şi pe fiul acestuia

Curtea de Apel l-a eliberat pe primarul Bunei şi pe fiul acestuia

0
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei cărăşene Zăvoi,  Antonie Bunei, şi fiul acestuia, Silviu, au încercat din nou, astăzi, să-i înduplece pe judecătorii bunei.Curţii de Apel Timişoara să-i elibereze din arest sub control judiciar. Asta după ce Tribunalul Caraş Severin le-a respins cererea. Cei doi au fost arestaţi în urma unei investigaţii a DNA legată de şpaga de 47.000 euro cerută omului de afaceri Romeo Dunca pentru aprobarea unei investiţiipe muntele Mic, fiind trimişi în judecată împreună cu alţi şase reprezentanţi ai Primăriei Zăvoi. „De şase luni nimeni nu are nevoie de aceşti oameni.


Deşi urmărirea penală este finalizată din martie până acum nici măcar nu au fost audiaţi. Şi atunci de ce-i ţinem în arest? Pentru că sunt un pericol social? Căşuneanu, judecătorul Costiniu de la Înalta Curte sunt cercetaţi pentru infracţiuni de acelaşi fel. Cariera excepţională a unui judecător e mai importantă decât sănătatea unui om? România a fost condamnată pentru măsura arestului preventiv nu este proporţională cu pericolul social al faptei”, a susţinut Viorel Paşca, avocatul celor doi. Primarul din Zăvoi le-a spus judecătorilor că „mai am încredere în Justiţie şi sper ca de data aceasta să-mi aprobaţi cercetarea în stare de libertate”. Silviu Bunei a cerut, de asemenea, liberarea sub control judiciar pe motiv că „termenele sunt din ce în ce mai lungi şi stăm efectiv degeaba în arest”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

Curtea de Apel Timişoara a admis recursul şi a decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi România

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.