Reţeaua lui Moldovan exploata sexual minore, ca să aibă bani de „păcănele”...

Reţeaua lui Moldovan exploata sexual minore, ca să aibă bani de „păcănele” UPDATE 2 Şase suspecţi, reţinuţi

2
DISTRIBUIȚI

Membrii unei reţele specializată în trafic cu minore au fost „umflaţi”, în această dimineaţă, în urma mai multor descindinderi în trafic 1 ptrafic 4 ptrafic 2 ptrafic 3 pTimişoara şi în Şemlacu Mare.Poliţiştii de la „Crimă Organizată” împreună cu cei ai Serviciului de investigaţii criminale şi „mascaţii” de la IPJ Timiş au intrat simulam la toate adresele suspecţilor.Cartierul general al grupării era în Piaţa Traian, unde locuiau cinci dintre traficanţi. Tot aici au fost descoperite şi trei dintre victimele acestora, toate minore. Adolescentele erau racolate de ţigani care „acopereau” cu serviciile lor Timişoara.


Fetele erau ţinute sub un control strict de traficanţi, toţi cu condamnări pentru acte de violenţă. Unul dintre „cuiburile” folosite era un imobil aflat la marginea satului Şemlacu Mare, aparţinând de comuna Gătaia. Casa era în plină renovare, semn că afacerile mergeau bine pentru reţea. De aici au fost ridicaţi doi tineri, care urmează să fie aduşi pentru audieri la sediul DIICOT. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Reţeaua de traficanţi este condusă de Dan Moldovan, un recidivist cu 12 ani de închisoare în „portofoliu” pentru tâlhărie, furt, loviri şi alte violenţe. Acesta era cel împreună cu „locotenenţii” săi asigura supremaţia asupra străzii. În timpul pecheziţiilor, lui Moldovan i s-a făcut rău. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transportat la spital pentru investigaţii sub escortă. Tupeul infractorilor a crescut, ajungându-se ca la un moment dat unul dintre membrii grupării să-i ameninţe cu cuţitul pe poliţiştii dintr-o patrulă. Reţeaua scotea la „produs” în fiecare zi între şase şi zece tinere, fiecare având normă să se întoarcă cu cel puţin 100 de euro pe zi. Toţii banii ajungeau la proxeneţi, care ţineau majoritatea banilor. O mare parte din bani erau folosiţi de lideri pentru a se relaxa la „păcănele”. Şase dintre membrii grupării au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT, urmând ca procurorul de caz să decidă cine va fi reţinut.

UPDATE 2 Membrii grupării lui Moldovan au desfăşurat activităţi de racolare şi exploatare sexuală a 20 de tinere, cu vârste între 14 şi 18 ani, obligându-le să se prostitueze pe principalele artere de acces în municipiul Timişoara. De asemenea, pe lângă minore, gruparea a exploatat alte 11 tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani. În urma audierilor, şase dintre suspecţi au fost reţinuţi pe 24 de ore sub acuzaţiile de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.

2 COMENTARII

  1. cum e, bai moldovane, sa te ia diicotul?
    parca erau prietenii tai pana nu demult…si tocmai ei sa te ascunda la mititica?
    pe tine, care i-ai ajutat cu „declaratii” in cazul torj?

  2. Saracu` Moldovan care se lauda ca are la mana toata Sectia 5 si toata politia Municipiului…
    Te-au luat mascatii….stii vorba aia care zice ca de ce ti-e frica nu scapi ?
    Pt. Dragos.
    Citat din Moldovan :
    ,,…cand vin mascatii parca isi ia Dumnezeu concediu….,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.