Secretarul Cojocari, urmărit de ancheta DNA

Secretarul Cojocari, urmărit de ancheta DNA

6
DISTRIBUIȚI

Anchetele din ultima perioadă l-au marcat pe secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, cea mai bună dovadă fiind repetatele ioan cojocari incruntat 001 preferiri pe care le-a făcut, astăzi, în timpul şedinţei extraordinare a consiliului local. Prima referire a fost făcută în timpul discuţiilor legate de crearea unui fond de rezervă al municipalităţii pentru situaţii de calamitate. „Este de datoria mea să vă spun că prin lege guvernul este obligat să dea aceşti bani pentru situaţii de  acest gen din fondul special aflat la dispoziţia Guvernului,  creat cu această destinaţie, iar autorităţile locale pot să aloce bani.


Nu vreau să fie ca acum. Să vină Parchetul, DNA şi să te întrebe de ce ai dat banii aştia?”. Ulterior, în timpul aprobării proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi, secretarul Cojocari s-a simţit dator să intervină din nou. „Vedeţi că sunteţi cu cvorumul la limită. Votaţi oricum, numai votaţi. Altfel, este degeaba pentru că hotărârile nu au valoare. Ca să nu avem situaţii ca acum să ne ancheteze DNA că n-au fost voturi, că n-a fost legal”, i-a avertizat Cojocari pe consilierii locali. Altă dată extrem de rapid în trecerea proiectelor prin plen şi în numărarea voturilor, secretarul Primăriei Timişoara i-a cerut preşedintelui de şedinţă „dumneavoastră mai încet cu votul şi cu număratul. Să fim exacţi”. Ioan Cojocari este cercetat penal într-un dosar legat de eliberarea unor autorizaţii pentru mansardarea, dosar care a ajuns de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara la DNA. Investigaţia este în plină desfăşurarea. De asemenea, DNA anchetează, într-un alt dosar, afacerile legate de închirierea terenului pe care a fost ridicat clubul Heaven Studio. Ulterior şedinţei, Cojocari a susţinut că nu are de ce să-i fie frică şi referirile la procurori le-a făcut ca „să-i sperii”.

6 COMENTARII

  1. Stati linistiti!!!! Doar pensionarea cred ca ne va scapa de acest personaj malefic! Procurorii lu’ peste… Putea fi arestat de 1000 de ori pana acum. Nu si in Romanica! Ne meritam soarta…

  2. Nea Jean, ce-ai patit? Io cred ca ti se trage de la iescuria in Republica Comunista Chineza. Stai linistit in Romania anilor 2010 pedeapsa cu moartea nu mai exista. Iar oricum la cat ai strans din parandaratu’ oilor poate famelia sa-ti plateasca si o mie de gloante. Oricum, ai grija sa nu-si doreasca famelia asta, ca e de jale. Stii tu. Ferestema doamne de pretenari ca de dusmani stiu sa ma feresc si singur.
    Oricum, pretenu’ Trac(i)atu te poate rezolva cu o noua identitate numa sa ai grija sa nu tio dea pe a altui urmarit general sau poate chiar a lui Osama bin Laden, ca atunci ai pus’o.

  3. da dod nam indzeles vage sau vage bushgaria domnule gojogare ?
    ga merida duba gade a vagut iel. esde blin de baii coco
    ga borgaria aia de agvariu de linga opara esde avagere lui. sdiu de la domnule sdirbu care o murid.

  4. pe scurt:vedeate-as la parnaie jegosule sa joci carti cu ciumpalacul de Ciuhandu !Doi hoti fara nici un pic de bun simt!Dava-dXXX de nemernici!

  5. …Unul din campionii hotiilor de la primaria Timisoara …. Mai secretare stii cumva ceva de palmaresu’ lui Poli ,cine a semnat actul de cedare spre broasca zambon ? …hai ca esti curat ca lacrima…rezerva-ti camera la popa sapca , nu mai ai mult …esti ca legat …sa nu iuti de sapun ..n-are popa sapca atatea camere cati ani meriti tu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.