Şoricul primului miliţian al ţării

Şoricul primului miliţian al ţării

3
DISTRIBUIȚI

Comisarul şef  Şoric, nume predestinat pentru nesimţirea unui poliţist care susţine că nu-i interlop tatăl mafiei din judeţ, a basescu exchangedemonstrat, ieri, că sunt zone din România unde autoritatea statului s-a dus dracului. Astăzi, a venit rândul preşedintelui ţării, care este şi şeful CSAT, să mai dea încă o lovitură de baros în statuia şi aşa ciuntită a Poliţiei Române. „nu voi evita nici subiectul a ceea ce se întâmplă la Ministerul de Interne. Adică, la băieţii care au început să facă striptease aruncându-şi şepcile, acum îşi aruncă caracterul pe toate televiziunile. Ne aşteptăm şi la alte evoluţii”, a mitraliat Traian Băsescu privind direct spre camerele de luat vederi ale televiziunilor. Nu este nicio diferenţă între atitudinea lui Şoric care se răţoia la jurnalişti că nu-l întreabă de ce a făcut liceulul de matematică din Iaşi şi cea a comandatului suprem care i-a băgat în aceiaşi oală pe prietenii cu epoleţi ai mafioţilor cu poliţiştii cinstiţi care, de exemplu, îşi riscă viaţa luptând împotriva crimei organizate.


Este aceeaşi mentalitate a miliţanului care cu tupeu maxim rupea-n bătaie suspectul, strigându-i din toţi rărunchii ” de ce te loveşti cu capul de pereţi, mă? Vrei să-mi faci probleme?”.

Dacă de la Şoric te aştepţi la mai puţin, de la preşedinte – cel mai informat om din ţară – te-ai fi aşteptat la mult mai mult. De exemplu, în loc de această atitudine de ţaţă bucuroasă că poate să-i toarne în cap vecinei oala cu zoaie-n cap, să fi văzut o reacţie de responsabilitate. Măcar pentru că ani de zile structurile pe care le controlează prin CSAT  au tolerat astfel de grupări mafioate, chiar dacă despre acţiunile lor există destule informaţii.  Nici gând de aşa ceva de la cel care reprezintă autoritatea statului român la cel mai înalt nivel. Pentru că astfel de şorici ajung în funcţiile de conducere, nu pentru calităţile profesionale, ci pentru atitudinea lor slugarnică faţă de politrucii care-i „ung” pe posturi. Numai când ai şoricul protecţiei gros bine, îţi permiţi să arunci din vârful buzelor „case close”. Şi să rămâi în continuare prim apărător al legii în judeţ.

3 COMENTARII

  1. un nemernic Basescu!dupa ce a aruncat cu noroi in justitie acum a luat la ochi Politia…se vede ca nu ia picat bine la stomac chestia cu …..”javra ordinara”.Oricum odata si odata se teermina si cu acest presedinte si acest guvern incompetent.A uitat pesemne ca 99%din sefii de I.P.J-uri si adjunctii acestora sunt numiti politic ( la noi a se vedea cazul lui Bolbos F.ajuns adjunct doar politic prin intermediul „fratilor „penticostali……..)

  2. Daca Base ar fi fo’ primu’ mili-tian al atrii as fi inteles de ce se comporta asa. Aia au o scuza, am mai spus’o si ma repet. Sunt lobotomizati iar creierele s-au pierdut la marea inghesuiala din decembre.
    Da’ asta nu’i lobotomizat. Oful prezidentului vine din faptu’ ca el ca si contrabandist trebuia sa se fereasca de militieni, cand descarca in port blugii, tigarile si uiscanu’ de contrabanda. Iar o alta problema vine din strafundul frustrarilor prezidentiale. Cred ca s-a uitat atat de mult la casetele cu politaii care aruncau caschetele si cand a vazut cat de vinjosi si virili este unii dintre ei, l’o apucat bolunzeala. Ca io cred ca nu mai poate la alte cele, barbatesti, ca de acolo si avem schimbarile astea bruste de dispozitie. Coane prezidentule io cred ca ai ajuns la andropauza si esti cu hormonii in gat, d’aia te comporti asa si esti gelos pe neste bieti politaii ca pot mai mult ca tine. Asta e. Obisnuieste ca ea sa nu mai dea onoru’ la drapel in fiecare seara cand se da stingerea.
    E de inteles. Este raca saracului fata de bogat. Este raca flamandului fata de ala satul. Este raca impotentului fata de ala care mai poate.
    Iar daca Base nu mai poate sa faca o femeie face un popor intreg. Este drama lui dar suferinta este si a noastra.
    Ia coane o Viagra, rezolva problema si apoi condu tara asta cum trebuie.

  3. E de necrezut, din pacate la toate nivelurile avem astfel de oameni…neciopliti, inculti si patetici…..la fiecare departament platit de buget exista un Soric….gros

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.