Titu Bojin:”PSD are în Timiş peste 40% din intenţiile de vot”

Titu Bojin:”PSD are în Timiş peste 40% din intenţiile de vot”

1
DISTRIBUIȚI

„Peste 40% intenţie de vot pentru PSD în Timiş la alegeri – acesta este rezultatul unui sondaj de opinie realizat în vestul ţării de partid. titu bojin presedinte psd pRezultatele au fost prezentate la întâlnirea de la Sighişoara. Sincer, nici eu nu credeam că vom avea acest procentaj”, a anunţat, astăzi, preşedintele social democraţilor timişeni, Titu Bojin. Această creştere surpriză a PSD într-un judeţ cunoscut pentru orientarea sa de dreapta a fost motivată de Bojin prin „liniştea în filială”, „nici o pierdere semnificativă în filială după alegerile interne” şi „guvernarea dezastruoasă care a fost simţită din plin şi de bănăţeni”. De altfel, pentru următoarea perioadă, preşedintele PSD Timiş a anunţat „transferuri totale de la unele partide către noi. Vor fi zone unde vor veni cu tot cu şef sau şeful va rămâne singur”.


Bojin a anunţat că „oficial singurul partid cu care am votat să nu facem alianţe este PD-L. Eu sunt aici în calitate oficială de preşedinte al PSD, nu neoficială. Prieteniile sunt altceva. Eu nu am trădat niciodată nici în politică, nici prietenii. Sunt acelaşi om din punct de vedere politic de la început, când unii din sală nu erau nici măcar născuţi. Şi nu o să mă schimb. (…)Nu mă glumesc de loc în cadrul partidului. Trebuie să câştigăm alegerile. Restul sunt poveşti”.

Chiar dacă a susţinut că la întâlnirea regională cu conducerea centrală a PSD de la Sighişoara „am fost apreciaţi pentru liniştea din organizaţie”, Bojin a lăsat să se înţeleagă că în culise se duc lupte grele. „Rezultatele au fost pozitive, în contradicţie cu unele voci care dădeau ca sigură probleme pentru preşedinte”, „a fost un zvon că nu o să plece Toma de la Giroc şi nu a fost aşa”  sau „sunt unii cărora nu le convine” – au fost câteva din afirmaţiile făcute de Bojin. Întrebat cine sunt contestatarii săi în condiţiile în care public nu a existat nici un fel de declaraţie publică împotriva sa din partea vreunui coleg de filială, Titu Bojin a explicat că „analizele astea le fac eu. Sunt şi nişte colegi care mă ajută. Sunt oameni plătiţi care fac asta. Analizează ce apare în presă. Eu nu o să creez animozităţi. Le voi transmite colegilor ce am de spus în interiorul partidului. Şi celor care ne sunt prieteni”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.