Un adolescent de 19 ani mort şi două persoane în spital din...

Un adolescent de 19 ani mort şi două persoane în spital din cauza monoxidului de carbon

0
DISTRIBUIȚI

ghiroda 1 pTragedie în această seară pe strada Lebedei din Ghiroda – un adolescent de 19 ani a fost găsit mort în casă, iar fratele său în vârstă de 21 de ani şi mama sa au fost transportaţi în stare gravă la spital. „A venit vecina la noi să venim să o ajutăm că-s copiii picaţi în casă. Cân am intrat unul era căzut lat în camera de la stradă, iar altul vomita şi horcăia. Imediat am sunat la ambulanţă. Au ajuns greu”, povestea una dintre vecinele care stau în apropierea imobilului cu numărul 26A, unde s-a produs nenorocirea.


Vecinii susţin că femeia le-a spus că a mâncat ciorbă de burtă şi că a adormit brusc, iar când s-a trezit a crezut că este singură în casă. Din nefericire, când a intrat în cameră a dat peste cei doi prăbuşiţi pe podea. Tânărul de 21 de ani şi mama acestuia au fost transportaţi de urgenţă la spital. Familia stătea în chirie.  La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie, criminaliştii demarând investigaţiile. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma primelor analize şi verificări la faţa locului, anchetatorii au stabilit că nenorocirea ar fi fost provocată de monoxidul de carbon provenit de la sobă. Pentru îndepărtarea oricărui dubiu au fost ridicate probe din ciorba de burtă găsită în bucătărie şi din voma găsită pe podea. Medicul legist a stabilit că moartea tânărului a survenit în urmă cu aproximativ 12 ore. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilit în urma autopsiei  şi a analizelor toxicologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.