„Un J pe(g) criză” sau un an de PRESSALERT.ro

„Un J pe(g) criză” sau un an de PRESSALERT.ro

2
DISTRIBUIȚI

vernisaj 1 pA fost arhiplin în Cafe Dominion, astăzi după amiază, la vernisajul expoziţei colegului nostru, Adrian Pîclişan, intitulată „Un J pe(g) criză”. Au fost colegi din presă, prieteni, cititori de PRESSALERT.ro, dar şi câţiva dintre cei care auajuns subiecte de presă. Acest eveniment a marcat împlinirea unui an de existenţă a site-ului de investigaţii, ştiri şi comentarii PRESSALERT.ro. „Prea multe nu sunt de spus. Aici sunt cele zece fotografii pe care le-am să ilustreze această criză. Care nu este neapărat una numai materială, ci şi una morală”, a spus Adrian. Expoziţia va fi găzduită timp de o săptămână de Cafe Dominion, iar ulterior fotografiile vor fi vândute, urmând ca banii să fie folosiţi pentru bursa „Mile Cărpenişan” destinată studenţilor la Jurnalistică. Preţul minim la care poate fi achiziţionată o lucrare este de o sută de lei, preţul maxim fiind lăsat la latitudinea cumpărătorului. Imediat după vernisaj au fost cumpărate primele două fotografii. Liberalul Ionuţ Nasleu a fost primul care a contribuit la viitoarea bursă, cumpărând fotografia cu preşedintele PD-L, Constantin Ostaficiuc apărută sub titlul „Brandul, Bardul şi Zeus”.


Preţul oferit a fost cel minim de 100 lei pe motiv că ” pe Ostaficiuc, dau preţul minim cum a dat şi Ornella Design (firma familei preşedintelui PD-L) pentru terenul de la PITT„. Viceprimarul Adrian Orza a achiziţionat, pentru aceiaşi sumă, fotografia „De Înviere şi de iubire”. Jurnalista Oana Dobre

Mai sunt în expoziţie incă neadjudecate fotografiile Dâre pe asfalt, România pe mâini bune, Hai România!, Gigi şi Raed, Krizia şi Prada la români, Cu Tutankamionul pe lângă autostradă, Pentru o viaţă sănătoasă sau Băsescu şi adevărata majoritate.

Profităm de această ocazie ca să mulţumim tuturor celor care, în aceste zile, ne-au felicitat.

UPDATE 1 Jurnalista Oana Dobre, de la Jurnalul Naţional a anunţat că achizionează fotografia Pentru o viaţă sănătoasă, plătind pentru aceasta 200 lei.

2 COMENTARII

  1. Pai, coane Brendule te lasi la astia. Te face pe tine un liberal? Te pretaluieste la valoparea minima? Asa de rau ai ajuns?
    Io in locu’ lu matale as trimite un mormoloc din cejeteu care sa-ti „repereze onoarea” si sa ofere mai mult pe poza.
    Auzi, ni la el (Ionut). Sa te evalueze la pret minim. Pai asta-i culmea. Tu carele este ditamai brendu’ regional sa-ti fie terfelita onoarea.
    Vorba sefului tau: „Mai Costica nici nu stii, cat de mic incepi sa fii”. La buna vedere si sa ne vedem pe balta din Surduc – tu in barca, io ca abur.

  2. Astazi am fost si io sa vaz „molarele” facute de Adi. Am crezut ca o sa-l vad „molarit” si pe Pitzyponcu’ Gastric in deja celebra opera „La infulecat de langoashe”. Si am cautat poza cu acribie si insistenta, dar n’am gasit’o. Poza aia pentru impresie artistica merita cumparata, chiar cu mai mult de un sutar (cat valoreaza Brendu’). As fi cumparat si io o poza dar mie ca se strica la mine-n coliba de la aburii de dimineata (sunt cei mai buni soporifici).
    Oricum, inca o data La multi ani si la mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.