A sărbătorit naşterea lui Hristos ucigându-şi prietena cu bâta

A sărbătorit naşterea lui Hristos ucigându-şi prietena cu bâta

1
DISTRIBUIȚI

Crăciun însângerat într-o colibă de la marginea Timişoarei. Nenorocirea s-a produs, în ajunul Crăciunului, în zona Ronaţ, unde doi RECONSTITUIRE - CRIMAboschetari – Varka Elelk, de 51 ani, şi Hermina, de 41 ani -şi-au făcut un adăpost.


Au încercat să scape de frig şi să sărbătorească naşterea lui Hristos cinstindu-se cu spirt medicinal. Spre dimineaţă s-au luat la ceartă, iar bărbatul a pus mâna pe o bâtă şi a început să o lovească pe concubină. Aceasta a murit în urma loviturilor numeroase primite în cap. Când şi-a mai revenit din beţie, bărbatul s-a dus la secţia 4 Poliţie şi s-a autodenunţat. Echipajele sosite imediat la coliba morţii au confirmat declaraţiile lui Varga. În urma autopsiei urmează să fie stabilite cauzele exacte ale morţii. Bărbatul a fost reţinut şi ulterior prezentat cu propunere de arestare Tribunalului Timiş, care a decis arestarea pe 29 de zile sub acuzaţia de omor.

1 COMENTARIU

  1. mah dragos, da’ ce umblati cu prostii sa inebuniti lumea. ce nastere a lu’ cristos visezi matale ??????????????? hristos asta zicetzi voi cacand se naste cacand invie !?
    afla de la baiatu’ cine a dat coltzu nu mai invie in veci ! daca-l tzii la vedere (pe mortu!) dupa trei zile pute de te astupi !
    ra-tzi a dracu’ cu religia voastra cu tot , ca si voi si comunishtii tot una !
    cica maine o sa fie bine … o sa fie un KKT ! ca s-a furat tot.
    ai intzeles baiete ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.