Bilanţul lui Ciuhandu:”A spune că Timişoara e blocată şi nu se dezvoltă...

Bilanţul lui Ciuhandu:”A spune că Timişoara e blocată şi nu se dezvoltă e complet deplasat”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a făcut, astăzi, bilanţul activităţii pe 2010, edilul fiind nemulţumit că sunt prea mulţi care gheorghe ciuhandu psusţin că municipiul a rămas în urmă faţă de celelalte mari oraşe din ţară. „Am observat că persoanele care vin din afară văd lucrurile mai bine decât cei de aici. Sunt percepţii diferite”, a susţinut primarul. Acesta a adus ca şi contraargument o analiză făcută de profesorul Nicolae Ţăranu „un specialist şi a cărui obiectivitate nu poate fi contestată”. Conform acestor date, Timişoara este primul municipiu după Bucureşti, concentrând 17, 5 din investiţii şi se află pe locul trei după Bucureşti şi Ilfov cu 8907 euro pe locuitor. În sprijinul ideii de dezvoltare a municipiului, Ciuhandu a amintit  investiţiile care sunt în diverse stadii de implementare – investiţia concernului Continental de la Pădurea Verde „unde sunt 55 milioane de euro şi unde se vine cu cea mai modernă tehnologie la nivel mondial” şi cea de la Optica, reluarea lucrărilor la mall-ul de pe Calea Lugojului, finalizarea unei investiţii a Elba care-şi va muta producţia din zona Gării de Nord în zona Freidorf.


” A spune că Timişoara e blocată şi nu se dezvoltă e complet deplasat. Vreau să transmit locuitorilor un mesaj de încredere”. Ciuhandu le-a cerut jurnaliştilor să prezinte şi lucrurile bune din oraş şi ” nu să judecaţi prin prisma unor simpatii sau antipatii legate de mine”. Deşi a cerut presei o relaţie bazată pe respect, Ciuhandu a comentat prezenţa  jurnaliştilor la conferinţa de presă, cu nimic diferită numeric faţă de alte ocazii, prin faptul că „aţi venit probabil mai mult pentru ce este în cutii (cadouri de Crăciun, n.a.) „.

1 COMENTARIU

  1. TARANU NU ARE DATELE NECESARE PENTRU A PREZENTA CONCLUZII ECONOMICE PERTINENTE. FAPTUL CA TIMISOARA ESTE CONSIDERAT CEL MAI POLUAT ORAS DIN ROMANIA SI UNUL DINTRE CELE MAI POLUATE DIN EUROPA SPUNE FOARTE MULT. FAPTUL CA TIMISOARA ESTE PE PRIMUL LOC IN TARA CA NUMAR DE BOLNAVI DE CANCER NE SPUNE CARE ESTE PRETUL PE CARE IL PLATESC TIMISORENII PENTRU A ATRAGE INVESTITORI. IN TIMISOARA VIN CEI CARE NU AU UNDE DEVERSA DEJECTIILE CHIMICE. DACA ACEST LUCRU AR TREBUI SA FIE UN MOTIV DE MANDRIE PENTRU NOI INTRUCT AVEM GARANTIA APRECIERII LUI TARANU UN ETERN INDRAGOSTIT DE MAMA RUSIA CARE TRAIESTE IN PATRIA LUMII IMATERIALE ATUNCI INSEAMNA CA NE MERITAM SOARTA. SA SPERAM CA DRAGANESCU SE VA TINE DE CUVANT SI VA CANDIDA LA PRIMARIA ACESTUI ORAS. IN ACEST CAZ CIUHANDU NU VA AVEA NICI CEA MAI MICA SANSA DE A MAI REDEVENI PRIMAR. DACA OVIDIU INTRA IN COMPETITIE CIUHANDU NU VA MAI FI ALES NICI MACAR CONSILIER PENTRU CA OVIDIU DRAGANESCU ARE STOFA AUTENTICA DE ADMINISTRATOR SI POLITICIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.