Crăciunul şi cadourile high-tech

Crăciunul şi cadourile high-tech

1
DISTRIBUIȚI

În preajma sărbătorilor de Crăciun, pe lângă împărţirea banilor pentru cadouri, cel puţin pentru mine apare şi dilema cadourilor. Şi,cadou 1pentru că de fiecare dată, atunci când cumpăr un cadou mă gândesc la utilizatorul lui şi la cât de folositor îi va fi, 75% dintre aceste cadouri sunt produse HiTech. Pe lista mea de Crăciun sunt trei tipuri de cadouri / produse HiTech care merită cumpărate:

1. Produsele de comunicare. Utilitatea telefonului mobil nu cred că mai este pusă la îndoială, singura opţiune este brandul sau tipul telefonului,. Moda iPhone de anul trecut se pare că nu a expirat nici în iarna asta. Aşadar, prima opţiune la telefoane, care trebuie să fie cu touchscreen neaparat, este iPhone4, urmat de un Nokia N8 sau eventual un produs HTC HD.


Tot la partea de comunicare aş putea să pun pe lista de cadouri si tabletele, unde liderul autoritar este iPad, urmat probabil de tableta celor de la Samsung, Galaxy. Laptop-ul sau netbook-ul ar putea ocupa de asemenea un loc pe listă.

2. Produse fun. Aici alegerea este destul de simplă şi dictată de buget şi importanţa persoanei căreia îi fac cadoul; am de ales între consola PS3 si Wii, sau, dacă vreau să fac economie, probabil 1-2-3 jocuri pe DVD fie din categoria MMORPG (WoW, Aion etc),  fie ceva care să tina mai mult de 2-3 zile de gametime (Need for Speed, Call of Duty, Medal of Honor, Crysis ). O altă opţiune ar fi un player portabil cu cateva functii de socializare.

3. Produse utile. De obicei aici intră obiectele care le iei pentru familie – atât tech cât şi electrocasnice, de exemplu un televizor sau o plasmă. Cu toate că personal nu-mi mai amintesc când m-am uitat ultima dată la TV în afara de meciuri, unii membrii ai familiei s-ar putea să aprecieze o telenovelă sau un film pe format Blue-ray văzut pe un ecran de 101cm+ . Nu sunt de uitat nici electrocasnicele  sau, de ce nu, reînnoirea sistemului audio cu 100-200W în plus sau aparat foto digital DSLR cu 10-20MP, preferabil Canon. Tu ce cadou high-tech cumperi de Crăciun familiei şi celor dragi ?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.