Depozit mobil cu ţigări de contrabandă, capturat

Depozit mobil cu ţigări de contrabandă, capturat

2
DISTRIBUIȚI

Un depozit mobil cu ţigări sârbeşti a fost capturat de poliţiştii de la Rutieră în patria contrabandei – comuna Moraviţa. În urma unor captura tigari 1 pinformaţii, agenţii au oprit pentru control un Audi cu geamuri fumurii în partea din spate.


A fost de ajuns să deschidă maşina condusă de Ioan Dobrea, de 39 ani, din localitate, ca să se confirme pontul – nu era loc în care să nu fie cartuşe cu ţigări sârbeşti marca Fast, una dintre cele mai căutate pe piaţa neagră. Din portbagaj, de pe banchete au fost scoase nu mai puţin de 9.000 de pachete de ţigări. Şoferul a susţinut că a găsit cele 18 baxuri de ţigări într-o benzinărie dezafectată, aflată în apropierea punctului de trecere a frontierei de la graniţa cu Serbia. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

2 COMENTARII

  1. „Şoferul a susţinut că a găsit cele 18 baxuri de ţigări într-o benzinărie dezafectată, aflată în apropierea punctului de trecere a frontierei de la graniţa cu Serbia. „ce chestie cu scuza asta jalnica ! din pacate toti bisnitarii dupa maxim o lun ade arest preventiv sunt cercetati in stare de libertate …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.